Görüş Bildir
Haberler
Kaliteli İnternet Altyapısına Sahip Olmak İçin 10 Neden

Kaliteli İnternet Altyapısına Sahip Olmak İçin 10 Neden

İnternet artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş durumda. Ancak her zaman en kaliteli alt yapıya sahip sistemleri en uygun fiyatlara elde etmek neredeyse mümkün değil. Fiyat performans açısından operatörlerin sunmuş olduğu paketler, kalite yükseldikçe fiyatları da yükseliyor. Ama burada önemli olan beklentilerimizi ne denli karşılıyor olacağıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sörf yapmanın çileden çıkarması…

Sörf yapmanın çileden çıkarması…

İnternet hattımızın yavaş olması durumunda, sörf yapmak yani internet siteleri arasında veya sayfalarında gezinti yapmak bizi çileden çıkarıyor. Üstelik internet sitelerinin her geçen gün daha büyük yüklemelere sahip olmasından dolayı, gerek iş için ve gerekse de kişisel kullanım için, doğru bir paket seçmek gerekiyor.

Videolarda donma kopma olmasın…

Videolarda donma kopma olmasın…

Eskiden süre gelen video izleme sorunu halen var olup, internet paketlerimizin bunu en iyi şekilde karşılıyor olması gerekiyor. Eskiden videolar tek bir kerede yüklendiği için, filme başlamadan önce 5 dakika bekliyor ve sonra filme başlıyorduk. Günümüzde videolar yazılım gereğince parçalı bir şekilde yüklendiği için bunu yapmıyoruz. Bu durum videonun daha hızlı yüklenmesini sağlıyor. Ancak şimdilerde videoların boyutları çok büyük olduğu için, gene yüklenme sorunu yaşıyor ve bu da haliyle donmalara neden oluyor.

Kaliteli müzik dinlemek şart…

Kaliteli müzik dinlemek şart…

Müzik dinlemek için bir çok seçenek bulunuyor olsa da, en önemlisi kaliteli sesi almak ve müziği en güzel haliyle dinlemek olacaktır. En fazla kullanılan video servislerinde şarkılar belirli bir ses kriterinde dinleyici ile buluşurken, sadece buna uygun olan müzik uygulamalarında ise sesler daha iyi çıkmaktadır. Sonuç olarak kaliteli müzik için Kablonet gibi kaliteli bir internet hattına sahip olmanız iyi olacaktır.

Sosyal medyayı hızlı kullanmak gerekir…

Sosyal medyayı hızlı kullanmak gerekir…

Facebook, Instagram, Twitter, YouTube derken sosyal medya siteleri hayatımızın değişmezi haline geldi. Bu sitelerin genel özelliği milyonlarca kişinin aynı anda siteyi kullanabilmesi ve verim almasıdır. Örneğin Acun Ilıcalı'nın instagram canlı yayın rekoru kırması, hem Instagram'ın iyi bir altyapıya sahip olduğunu gösteriyor ve hemde internetin de güçlü olduğunun bir belirtisi olarak karşımıza çıkıyor.

Online oyunlarda FPS'i aştık ama internet...

Online oyunlarda FPS'i aştık ama internet...

Sıkıntılı diyenler için de, güçlü bir altyapıya sahip internet oldukça büyük önem taşıyor. Fiber internet altyapısına sahip olan Uydunet sayesinde daha hızlı bir şekilde interneti kullanabiliyorsunuz. Böylelikle oyun içerisinde minyon öldürürken takılma sorunu yaşamıyor ve kulelere doğru hızlı bir seyre geçiyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7/24 iş yapanlar için internet önemli…

7/24 iş yapanlar için internet önemli…

Sürekli maillerini kontrol edenler, evde çalışanlar, oyun oynayanlar, akşam olsa da film izlesek diyenler ve sonuç olarak internet olmazsa olmaz diyenler için, kesinlikle sorunlu hatlar sıkıntının başlangıcı olacaktır. Sadece hız değil, hat çalışmaları gibi çeşitli nedenler ile kesinti olması da can sıkıcı olacaktır.

İnternetten TV izleyenler burada mı?

İnternetten TV izleyenler burada mı?

Aslında kablo tv yabancısı değiliz. Kendimiz kullanmamış olsak dahi, Amerikan dizilerinde kablo tv faturalarını ödemeye çalışan Walter reyiz, bizlere televizyon izlemenin de aslında paralı bir aktivite olduğunu gösteriyor. Televizyon teknolojisinin gelişmesi ile birlikte, artık anten derdi ile uğraşmadan kablo tv ile çok daha fazla kanalı izleyebiliyoruz.

Ben kontrolü severim, internet benim için önemli..

Ben kontrolü severim, internet benim için önemli..

İş yerinize ya da evinize taktıracağınız ip kameralar ile istediğiniz zaman kamera kurduğunuz mekanları görebilirsiniz. Çocuklarınız yetişkin olsa dahi, evinize takacağınız bu kameralar sayesinde dışarıda daha rahat gezebilirsiniz. Ya da işyerinizin alarmı çaldığı anda yataktan fırlamak yerine, kameraya bağlanarak durumu gözlemleyebilirsiniz.

Benim internetim hem full olsun, hem de ucuz olsun…

Benim internetim hem full olsun, hem de ucuz olsun…

İşte son maddemiz kaliteli alt yapının olmazsa olmazıdır. Her ne kadar kaliteli olsa da, ucuzlukta bizim için önemlidir. 'Ucuz etin yahnisi hoş olmaz' diyenlere aldanmayın. Ucuz ve kaliteli internetin sörfü çok eğlenceli olur. Bu konuda https://www.superkablonet.com/ sitesinden detaylı bir şekilde bilgi alarak, uydunet ya da diğer adıyla kablonet avantajlarını daha detaylı öğrenebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın