Görüş Bildir
Haberler
Kaleci Didier Drogba Avrupa Basınında!

Kaleci Didier Drogba Avrupa Basınında!

Korcan Aka
15.02.2014 - 15:04 Son Güncelleme: 15.02.2014 - 15:32

Kaleci Didier Drogba Avrupa Basınında!

Drogba’nın Kaleciliği Avrupa Medyasında.

GS Spor Kulübü Futbol A Takımı Drogba’nın antrenman sırasında kalecilik yapması İngiliz medyasında geniş yer buldu.

dış basında Drogba’nın Kaleciliği haber ve görüntülerini yayımlayan bazı büyük spor ve haber kaynakları şu şekilde:

Daily Mail Gazetesi’nin Haberinde, Drogba’nın gizli yeteneğinin kalecilik olduğu ve kalede gösterdiği akrobatik hareketlerle hayranlık oluşturduğu sözlerine değinildi.

İngiltere’nin saygın gazetelerinden Metro Gazetesi, Galatasaray’lı golcü D. Drogba’nın antrenman sırasında kalecilik yaptığını, Chelsea FC ile yapılacak şampiyonlar ligi karşılaşmasında eski takım arkadaşları tarafından gelen şutları kalede karşılayacaksa J. Mourinho’nun kaygılanmaması gerektiğini çünkü Didier Drogba’nın iyi bir file bekçisi olmadığı ifadelerine yer verildi.

“Didier Drogba Chelsea’ye karşı hangi mevkide oynayacak?” başlıklı haberinde Chelsea karşılaşması öncesi gs’nin yıldız oyuncusu Drogba’nın antrenman sırasında Fernando Muslera’nın yerine kaleye geçtiği ifadelerine yer verildi.

Bleacher Report spor sitesi de, D. Drogba’nın antrenman esnasında kaledeki hünerlerini sergilediği ve eldiven kullanmayarak arkadaşlarının şutlarını kaleye geçip kurtarmaya çalıştığı haberini yayımladı.

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Didier Drogba’nın kalecilikteki hünerlerini gösterdiği ve Drogba’nın kaleye geçmesi ile Sarı-kırmızılı Ekibin Chelsea maçında taktiksel bir sürpriz hazırlamış olabileceği söylendi.

Kaynak: yesilsaha.net

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın