Görüş Bildir
Haberler
Artık Şunu Bi' Belli Edelim: Kahraman mısın, Kötü Adam mı?

etiket Artık Şunu Bi' Belli Edelim: Kahraman mısın, Kötü Adam mı?

Nsycl
20.05.2016 - 14:12

Belki çok klasik bir soru. Ama verilen cevaplar her zaman keyifli olmuştur. Biz de 9 soruluk testimizde senin kahraman mı yoksa kötü adam mı olduğunu söyleyeceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım! Bu Fotoğrafta en çok hangi renk gözüne çarptı?

1. Başlayalım! Bu Fotoğrafta en çok hangi renk gözüne çarptı?

2. Hangisi en favori hayvanın peki?

3. Gözlerinin önünde biri soyuluyor, ne yaparsın?

4. Hangi kelime seni en çok heyecanlandırıyor?

5. Peki ailenden ya da arkadaşlarından birinin yalanını yakaladın. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bir Star Wars karakteri seç!

7. Çok derin olacak.. Hayatın anlamı sence ne?

8. Peki senin için hangisi rüya iş?

9. Bu da son sorumuz. Sen iyi bir yalancı mısın? Dürüst ol!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kötü adam" çıktın!

Evet.. Karanlıklarda olan, gölgeyi gün ışığına tercih eden kişi... Sen bir kötüsün. Dünya düşüncelerini ve hayallerini anlamıyor olabilir, ama bu senin kafandakilerin yanlış olduğu anlamına gelir mi? Bence gelmez. Yaşadıkların seni korkusuz kılmakla kalmamış, tutkularını da güçlendirmiş. Senin hakkında kimin ne dediği pek de önemli değil, sen istediğini alırsın, sonuçlarına da her zaman katlanırsın. Tek başına güçlü ve tek başına muhalifsin. Joker, Magneto, Lex Luthor gibi..

Anti Kahraman

Bazı gruplar seni fırsatçı, bazıları da amaçsız olarak yaftalayabilir. Ama gerçekte sen bir Anti-Kahramansın! Olabilecek en iyi tanım da bu zaten. Ahlaki pusulaya göre değil, mantığın ve sağduyunun sesiyle hareket ediyorsun. Bu da her insanda olduğu gibi sende de kesin ve dümdüz bir çizgi değil. İnsanların içindeki iyi ve kötüyü gören ve kendi kararlarını kendi istediği gibi veren bir insansın bu da seni en az Wolverine kadar eşsiz kılıyor!

"Kahraman" çıktın!

Barış! Adalet! Huzur! Sen özgürlüğün en dik duran heykelisin! Bana dokunmayan bin yaşasın cümlesi asla senin için geçerli olmamıştır çünkü her zaman diğer insanları da düşünürsün. Dünya'yı daha iyi bir yere getirmek, ezilenin yanında olmak senin için büyük bir tutku. Her zaman insanların arkasından yürüdüğü, güvenilir ve doğru insan olarak kalacaksın. Motivasyonun her zaman çok yüksek ve bu seni başarılı bir insan yapıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1134
465
350
118
62
62
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BenYanki

Anti kahraman yazıp fotoğrafta deadpool olup açıklama kısmında wolverine yazması bunu hazırlayanın kafasını merak etmemi sağladı ne içtiniz la siz

bilgi bilgin

Anti Kahraman Anti Kahraman Bazı gruplar seni fırsatçı, bazıları da amaçsız olarak yaftalayabilir. Ama gerçekte sen bir Anti-Kahramansın! Olabilecek en i... Devamını Gör