Görüş Bildir
Haberler
Kahkaha Şelalesinden Bir Yudum İsteyenleri Asla Hayal Kırıklığına Uğratmayacak 15 Komedi Filmi

Kahkaha Şelalesinden Bir Yudum İsteyenleri Asla Hayal Kırıklığına Uğratmayacak 15 Komedi Filmi

A. Ece
01.05.2020 - 15:55

Kabul edelim ki biraz gülmeye ihtiyacımız var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kick-Ass serisi

1. Kick-Ass serisi

'Bugüne kadar neden kimse süper kahraman olmayı denemedi ki?' diye düşünen Dave, sorunun cevabının kendinde yattığını fark eder. İnternetten sipariş ettiği dalgıç kıyafetiyle işe koyulan liseli genç, kendini kanlı bir dünyanın içinde bulur.

IMDb: 7.6/10

2. Deadpool serisi

2. Deadpool serisi

Ryan Reynolds'un anti-hero yaklaşımıyla, çok da kahraman olmayan süper kahramanı Deadpool, bizlere muzip bir komedi izletiyor.

IMDb: 8,0/10

3. In The Loop

3. In The Loop

İngiltere, Amerika, Ortadoğu'da savaş çıkarma planları, Amerikalı General ve İngiliz Uluslararası Kalkınma Bakanı Simon Foster'ınsa bu fikre katılmaması, bir takım karmaşalara yol açıyor.

IMDb: 7,4/10

4. Ölümlü Dünya

4. Ölümlü Dünya

Nesilden nesle kiralık katil soyunu sürdüren Mermer ailesi, dünya çapında bir organizasyon ile çalışmaktadır. Fakat organizasyonun her kuralına dikkat etmemeleri, başlarına işler örecektir.

IMDb: 7,7/10

5. Scott Pilgrim vs. The World

5. Scott Pilgrim vs. The World

Genç yetişkin Scott Pilgrim, kendinden yaşça küçük kız arkadaşı Chau ve yeni tanıştığı havalı mı havalı Ramona arasında gidip gelirken, bir yandan da Ramona'nın 7 ölümcül eski sevgilisiyle hayati bir dövüşe girmek zorunda kalır.

IMDb: 7,5/10

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Fundamentals of Caring

6. The Fundamentals of Caring

Yıllar önce yaşadığı trajedinin ardından geçimini sağlamak adına bakıcılığa başlayan Ben, Trevor isimli engelli bir çocuğun bakımını üstlenir. Haberi olmadığı şey ise dünyaya sinirli bu çocuğun hayatında büyük bir rolü olacağıdır. Çünkü önlerinde uzun bir macera onları bekler.

IMDb: 7,3/10

7. When We First Met

7. When We First Met

Avery ile güzel bir akşam geçiren Noah daha ilk görüşte kıza tutulmuştur. Oysa kızın bu yönde bir düşüncesi yoktur. Her şeyi başa sarmak isteyen Noah, tam da istediğini bulur: sihirli bir fotoğraf kabini, onu geçmişe götürür.

IMDb: 6,4/10

8. Hangover serisi

8. Hangover serisi

Bekarlığa veda partisi için yollara düşen arkadaşlar, bir sabah hiçbir şey hatırlamaz şekilde uyanırlar. Şimdi başlarına gelenleri anlamlandırabilmek için, kendi adımlarını geriye doğru takip etmeleri gerekecektir. İşler karışır.

IMDb: 7,7/10

9. Juno

9. Juno

Erkek arkadaşlarıyla yaşadıkları sonucunda hamile kalan liseli Juno, bebeğine evlat edinecek bir aile arar.

IMDb: 7,4/10

10. Burn After Reading

10. Burn After Reading

Ozzie Cox, alkolik olduğu için CIA'deki işinden kovulur. İntikam içinse planı hazırdır: elindeki bilgileri bir CD'ye kaydeder. Fakat CD'nin yanlışlıkla kaybolmasıyla işler tersine döner, şantajın hedefi artık Cox'un kendisidir.

IMDb: 7,0/10

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Grand Budapest Hotel

11. Grand Budapest Hotel

İki savaş arasındaki dönemde geçen film, ünlü bir otelde kapı görevlisi olarak çalışan Gustave ile lobi görevlisi Mustafa'ya odaklanıyor.

IMDb: 8,1/10

12. School of Rock

12. School of Rock

Para kazanmak için sahte kimlik kullanarak bir okulda çalışmayan başlayan Dewey'nin çocuklara öğretecek tek bir şeyi yoktur. Yapabildiği tek şey müziktir, müziğe aşıktır. Çocuklar her ne kadar sinirlerine dokunsa da, onları istediği hale getirip hayalindeki rock grubunu kurabileceğini fark eder. Tek sorun, bunu kimseye fark ettirmemek zorunda oluşudur.

IMDb: 7,1/10

13. Groundhog Day

13. Groundhog Day

Hava durumu spikeri Phil Connors, hayatının en kötü gününü Groundhog Day şenliklerinde geçirir. Bu kötü gün, her gün tekrarlanmaya başlayınca olacakları bilmesini avantaja çeviren Phil, işin içine aşk girince her şeyi bilmenin yeterli olmadığını anlayacaktır.

IMDb: 8,0/10

14. Mean Girls

14. Mean Girls

Lise her zaman kaba bir ortamdır. Hele ki bu ortama ayak uydurmayı bilmezseniz. Ailesi ile Afrika'da büyüyen ve hayatı boyunca evde eğitim gören Cady'nin durumu da budur. Fakat Afrika'da geçirdiği zaman ona kamufle olmayı iyi öğretmiştir. O da bunu avantajına kullanır.

IMDb: 7,0/10

15. Pitch Perfect

15. Pitch Perfect

Kim demiş müzik komik olamaz diye? Üniversite akapella gruplarını nkıyasıya yarıştığı ve yarışmalara hazırlandığı bu komedi, Rebel Wilson ve Anna Kendrick gibi isimleri barındırıyor.

IMDb: 7,2/10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
34
30
22
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bluessy

Komik olan tek madde ölümlü dünya. Gerisi recep ivedik türevleriyle zamanına göre oldukça güzel olsa da artık tadı kalmamış filmler. Mesela bugün aslında dün... Devamını Gör

Bluessy

Bu arada ölümlü dünya harbiden mükemmel kalitede sırf onun için bile şahane içerik😅 yine de çoktan 7 defa izledim şimdi Sıdıka'ya baştan başlama zamanı

Men of sky

Listedeki en iyi film #5 numaralı olan, Absürd komedi sevenler mutlaka izlemeli şaheserdir

antibağnaz

başa sar nerde?