Görüş Bildir
Haberler
Kahkaha Garantili Bu Komedi Filmleri Üzerinizdeki Stresi Alıp Götürecek! Son Yılların En İyi Komedi Filmleri

Kahkaha Garantili Bu Komedi Filmleri Üzerinizdeki Stresi Alıp Götürecek! Son Yılların En İyi Komedi Filmleri

13.11.2020 - 08:30 Son Güncelleme: 11.05.2022 - 15:17

Kabul edelim ki biraz gülmeye ihtiyacımız var... Bu yüzden sizler için en iyi komedi filmlerini seçtik. Absürt komedi filmlerinden Türk komedilerine kadar en iyi komedi filmleri sizlerle!

Not: Film açıklamaları Beyazperde.com'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Wedding Ringer (2015)

1. The Wedding Ringer (2015)
onedio.com

Doug Harris düğün arifesinde bir damattır. Sevimli bir insan olmasına rağmen sosyal anlamda çok çekingen bir adamdır ve düğününde kendisine eşlik edecek bir sağdıcı yoktur! Hayallerindeki kadın ile evlenmesine iki haftadan daha kısa bir süre kalan Doug soluğu 'Best Man, Inc.' adlı şirkette alır. Şirketin CEO'su Jimmy Callahan, Doug'un son çaresidir. Fakat kendisine 'sahte sağdıçlık' yapacak Jimmy ile her şey umduğu gibi toz pembe gitmeyecektir...

2. Man Up (2015)

2. Man Up (2015)
www.siskelfilmcenter.org

Bir kadın şansını kullanır ve sürpriz bir randevuya gitmek için başkasının yerine geçer. Man Up filminde, Amerikalı oyuncu Lake Bell’in canlandırdığı ve “romantizm için çok yaşlı olduğunu” düşünen 34 yaşındaki Nancy’nin hayatında, Londra’ya dönüş treninde karşılaştığı Jessica sayesinde hiç beklemediği bir değişiklik olur. Bir karışıklık nedeniyle Jessica’nın Jack ile olan “kör (sürpriz) randevusuna” Nancy gider.

3. Er İst Wieder da (2015)

3. Er İst Wieder da (2015)
c12.incisozluk.com.tr

Alman siyasi tarihinin bir numaralı ismi olan Adolf Hitler 2015 Almanya'sında kendini bulursa ne olur? Çocukların büyükleri takmadığı, herkesin cep telefonları ile dolaştığı, kısacası artık diktatörlüğün geçmediği bu dünyada Hitler’in işi hiç de kolay olmayacaktır.

4. The Nice Guys (2016)

4. The Nice Guys (2016)
static01.nyt.com

1970’ler Los Angeles’ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain’ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur.

5. Bana Masal Anlatma (2015)

5. Bana Masal Anlatma (2015)
s2-ssl.dmcdn.net

Suriçi semtinde yaşayan ve hayatını dolmuş şoförlüğü yaparak kazanan iyi kalpli ve çekingen Rıza, mahallesinin gözbebeği olan genç bir delikanlıdır. Fakat doğru bildiği her şeyi Ayperi ile tanışınca yeniden gözden geçirecektir! Zira Ayperi el attığı her şeyi güzelleştiren masal kahramanı tadında bir kızdır. Biri kahraman olmak isterken, diğeri kahramanının peşindedir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Deadpool (2016)

6. Deadpool (2016)
loganbushey.files.wordpress.com

Marvel Comics’in en alışılmadık antikahramanı Deadpool, eski bir Özel Kuvvet askeri olan Wade Wilson’ın, üzerinde uygulanan zorlu bir deneyin onu hızlandırılmış kendini iyileştirme gücü ve alt egosuyla baş başa bırakmasının hikayesi. Yeni yetenekleri ile donanmış ve kara, karmaşık bir mizah anlayışına sahip olan Deadpool, hayatını neredeyse sona erdiren adamı avlıyor.

7. Ölümlü Dünya (2018)

7. Ölümlü Dünya (2018)
tr.web.img4.acsta.net

Nesilden nesle kiralık katil soyunu sürdüren Mermer ailesi, dünya çapında bir organizasyon ile çalışmaktadır. Fakat organizasyonun her kuralına dikkat etmemeleri, başlarına işler örecektir.

8. The Fundamentals of Caring (2016)

8. The Fundamentals of Caring (2016)
tr.web.img4.acsta.net

Yıllar önce yaşadığı trajedinin ardından geçimini sağlamak adına bakıcılığa başlayan Ben, Trevor isimli engelli bir çocuğun bakımını üstlenir. Haberi olmadığı şey ise dünyaya sinirli bu çocuğun hayatında büyük bir rolü olacağıdır. Çünkü önlerinde uzun bir macera onları bekler.

9. When We First Met (2018)

9. When We First Met (2018)
tr.web.img3.acsta.net

Avery ile güzel bir akşam geçiren Noah daha ilk görüşte kıza tutulmuştur. Oysa kızın bu yönde bir düşüncesi yoktur. Her şeyi başa sarmak isteyen Noah, tam da istediğini bulur: sihirli bir fotoğraf kabini, onu geçmişe götürür.

10. Booksmart (2019)

10. Booksmart (2019)
jordanandeddie.files.wordpress.com

İki yakın kız arkadaş (Kaitlyn Dever ve Beanie Feldstein), liseden mezun olmanın arifesinde, ansızın daha az çalışmaları ve daha fazla eğlenmeleri gerektiğinin farkına varır. Akranlarının gerisinde kalmamak için hala vakti olan kızlar, dört yıllık eğlenceyi tek bir geceye sığdırmaya çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cinayet Süsü (2019)

11. Cinayet Süsü (2019)
cdnuploads.aa.com.tr

Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Başkomiser Emin, komiser Salih, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin'den oluşan Cinayet Büro ekibi ilginç bir vaka ile karşı karşıyadır. Birbiri ardına işlenen cinayetleri araştıran ekip, hiçbir delil ve ipucuna ulaşamaz. Cinayetlerin gittikçe artması, basının ve halkın olayla fazlasıyla ilgilenmesi, buna rağmen ekibin hiçbir ilerleme kat edememesi Başkomiser Emin ve arkadaşları üzerinde büyük bir baskı oluşturur. Bu sırada Emniyet Genel Müdürü, davanın çözümünde yardımcı olması için “suç uzmanı” Dizdar Koşu'yu Emin'in ekibine atar. Üzerlerindeki baskıdan dolayı iyice ezilen Emin ve ekibi, karşılaştıkları en tuhaf seri cinayet zincirini çözebilmek için her yönteme başvurur. Bu kedi fare oyununda katil mi pes edecektir yoksa polisler mi?

12. The Art of Racing in the Rain (2019)

12. The Art of Racing in the Rain  (2019)
www.popzara.com

Garth Stein'in yayımlanır yayımlanmaz en çok satanlar listesine giren ve tam 23 dile çevrilen kitabı The Art of Racing in the Rain'den uyarlanan film, Enzo isimli yaşlı bir golden cinsi köpeğin gözünden, insan hayatına şefkatli bir bakış atıyor. Enzo tüm hayatını, çevresinde akıp giden dünyayı gözlemleyerek ve bir araba yarışçısı olan sahibi Denny, onun beyin tümörü savaşı veren eşi Eve ve kızları Zoe'den oluşan ailesinden aldığı hayat derslerini uygulayarak geçirmektedir.

13. Fighting with My Family (2019)

13. Fighting with My Family (2019)
www.planetdp.org

Yönetmenliğini ve senaryosunu Stephen Merchant'ın üstlendiği film, bir gangster ve eski güreşçi olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Ülkenin her yerindeki küçük mekanlarda gösteriler yapan adam, karısı ve iki çocuğuyla sakin bir hayat sürmeye çalışmaktadır. Günün birinde kardeşler WWE için seçmelere katılma şansı buluyorlar. Ebeveynler rüyalarının gerçekleştiği ve bütün sorunlarının çözüleceği düşünmeye başlıyor. Bununla birlikte, kardeşler ise bir WWE süper starı olabilmenin hayal edemeyecekleri kadar çok emek gerektirdiğini öğrenmeye başlar...

14. Knives Out (2019)

14. Knives Out (2019)
cdn.vox-cdn.com

Suç romanı yazarı Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Meraklı bir araştırmacı dedektif olan Benoit Blanc gizli bir şekilde cinayet araştırmasında yer almaya başlar. Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için başvurulur, ancak aile tam anlamıyla hiçbir işe yaramazdır. Blanc tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmayı hedefler.

15. Organize İşler: Sazan Sarmalı (2019)

15. Organize İşler: Sazan Sarmalı (2019)
ams3.digitaloceanspaces.com

Organize İşler Sazan Sarmalı, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediyor. İstanbul şehrinde organize işler tam gaz devam etmektedir. Asım Noyan, yıllardır söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi, bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Jojo Rabbit (2019)

16. Jojo Rabbit (2019)
playtusu.com

Hitler'in ordusunda yer alan Jojo Betzler adındaki bir çocuk, annesinin evlerinde Yahudi bir kızı gizlice misafir ettiğini öğrenir. Kız, evlerinin çatı katında kalıyordur. Tabii bu durum en yakın sırdaşı hayali arkadaşı Adolf Hitler olan Jojo'nun kafasında büyük bir karmaşaya yol açacaktır. Hayali arkadaşı olan Hitler, hiç de orijinalindeki gibi değildir. Jojo'nun bu korkunç ırkçılığa karşı gelmek için mücadele etmesi gerekmektedir.

17. Then Came You (2019)

17. Then Came You (2019)
productplacementblog.com

“Then Came You”, ölümcül bir hastalığa yakalanmış cesur bir genç kız olan Skye’ın (Maisie Williams) hikayesini anlatıyor. Skye, havaalanında çalışan 19 yaşındaki Calvin (Asa Butterfield) ile arkadaş olur. Kendi gölgesinden bile korkan evhamlı Calvin, Skye’ın ölmeden önce yapılacaklar listesindeki şeyleri yapmasına yardım eder. Calvin bu sırada korkularıyla yüzleşmeyi ve onları zapt etmeyi öğrenir. Bu korkuların arasında ulaşılamaz gibi görünen güzeller güzeli Izzy’ye (Nina Dobrev) açılmak da vardır.

18. Yesterday (2019)

18. Yesterday (2019)
art-meets-world.com

Yesterday, kendisinden başka dünyada kimsenin efsanevi müzik grubu The Beatles'ı bilmediğini fark eden bir adamın hikayesini konu ediyor. Jack Malik, küçük bir İngiliz kasabasında yaşayan ve ünlü olma hayalleri yavaş yavaş suya düşen bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Ancak her şey kötü gitse bile çocukluğundan beri yanında olan en yakın arkadaşı Ellie onu sonuna kadar desteklemeye devam eder. Tüm dünyada elektriklerin gittiği gizemli bir olay sırasında bir kaza geçiren Jack uyandığında şoke edici bir gerçekle yüzleşir...

19. Set It Up (2018)

19. Set It Up (2018)
pmcvariety.files.wordpress.com

New York’ta çalışan iki genç asistan patronlarının tam anlamıyla hayatını kurtarmaktadır. Çokça çalışıp patronlarının tüm işlerini yapan asistanlar oldukça az kazanırlar ve bu duruma bir son vermek isterler. Patronlarını sırtlarından atmaya çalışan ikili çözüm olarak ikisini tanıştırmayı ve aralarında duygusal bir bağ oluşturmayı planlar. Türlü oyunlarla patronlarını bir araya getirmeye çalışan asistanlar sonunda amaçlarına ulaşır ve ikisinin sevgili olmasını sağlar. Bu süreç asistanların birbirini daha iyi tanımasına neden olacaktır.

20. Mamma Mia! Here We Go Again (2018)

20. Mamma Mia! Here We Go Again (2018)
static01.nyt.com

'Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz', klasik film Mamma Mia'nın devam halkası. Filmde karakterlerin dününü ve bugününü araştırmak, geçmişte oluşan ilişkilerin günümüze nasıl etki ettiğini göstermek üzere zamanda geri ve ileri gidiliyor. Donna karakterinin geçmişiyle, onun kızı Sophie'nin hikayesini farklı zaman çizgileri üzerinden ortak bir paydada buluşturan devam halkasında, bu kez hamile olan Sophie annesinin geçmişini keşfediyor ve onun gençliğinin anılarını dinliyor. Bu süreçte büyükannesi ve aile dostları da ona eşlik ediyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Sorry to Bother You (2018)

21. Sorry to Bother You (2018)
c.o0bg.com

Oakland, Kaliforniya’nın alternatif bir versiyonunda geçen film, Cassius Green’e (Lakeith Stanfield) odaklanıyor. Tele pazarlamacı olan Green, iş alanında başarıya ulaştıran bir anahtar bulur fakat bu anahtar onu dehşet verici bir evrene sürükleyecektir...

22. Game Night (2018)

22. Game Night (2018)
umlconnector.com

Bir grup arkadaşın uzun zamandır devam ettirdikleri bir gelenek vardır. Her maç akşamı bir araya gelirler. Yine bu geleneğin sürüp gittiği bir akşam yeniden bir aradadırlar. Ancak yaşanan olaylar sonucu kendilerini bir anda gizemli bir cinayeti çözmeye çalışırken bulacaklardır.

23. Christopher Robin (2018)

23. Christopher Robin (2018)
m5iukwhkpm2xn85r44dml0ld-wpengine.netdna-ssl.com

Christopher Robin, genç bir adamın yıllar sonra çocukluk arkadaşları ile bir araya gelişini konu ediyor. Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie the Pooh tarafından ziyaret edilir. Sevimli ayının yardıma ihtiyacı vardır. Christopher Robin yeniden ormana dönerek dostlarına yardım ettiğinde, 100 Hektar Ormanı’nın sevimli sakinleri onun da yardıma ihtiyacı olduğunu fark eder. Christopher'ın peşinden gelen tüylü dostları ona hayattan keyif almayı öğretebilecek midir yoksa sadece başına daha çok iş mi açacaktır?

24. Eighth Grade (2018)

24. Eighth Grade (2018)
i.imgur.com

Ortaokul son sınıfta okuyan Kayla için liseye geçişini sağlayacak olan dönem sonu yalnızca 1 hafta uzaktadır. Onun için, 1 hafta sonra ortaokul hayatı bitecek ve yepyeni bir sayfa açılmış olacak. Ancak bu hayat değiştiren deneyime ulaşabilmek için genç kızın 1 hafta daha bu kabus gibi ortaokul hayatına katlanması, sorunlarla başa çıkması ve dayanıklı olması gereklidir...

25. Arif v 216 (2018)

25. Arif v 216 (2018)
www.log.com.tr

Arif'in yakın dostu 216, insan olmaya karar vererek dünyaya gelir ve burada başına olmadık işler gelir. Her ne kadar insan olabilmek için kıyasıya bir çaba harcasa da 216'nın farklılıkları çok barizdir. Üstelik bir de gözleri görmeyen Pembe Şeker'e aşık olur. Kötü niyetli bir iş adamının onu kopyalamaya kalkışmasıyla Arif devreye girer ve hem 216'yı hem de tüm dünyayı kurtarmaya çalışır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Kara Bela (2015)

26. Kara Bela (2015)
m.media-amazon.com

Orta yaşa gelmiş, ama hayatı boyunca kuralların hiç dışına çıkmamış bir adam olan Kudret'in hayatı, bir arkadaşı yüzünden karıştığı soygun vakası ve sonrasında aralarına katılan yeni arkadaşlarıyla bir anda değişir, kendini emektar Toros'uyla birlikte Gaziantep'e doğru giderken bulur. Yol boyunca Kudret ve arkadaşlarının başlarına hem tehlikeli hem de komik birçok olay gelecektir.

27. Limonata (2015)

27. Limonata (2015)
m.media-amazon.com

Adal Film'in yapımcılığını üstlendiği, Limonata'nın İstanbul çekimleri sona erdi. Senaryosu Ali Atay ve Ertan Saban tarafından yazılan Limonata, başka kültürlerden gelen, birbirini tanımayan iki kardeşin, benzerliklerine, farklılıklarına hatta kavgalarına şahit olacağımız eğlenceli bir yol hikayesi.

28. Aile Arasında (2017)

28. Aile Arasında (2017)
m.media-amazon.com

Çok takıntılı bir adam olan Fikret ve müzikhol vokalisti Solmaz, aynı gün yıllar süren evliliklerini bitirmiş, ve çok tuhaf olaylar sonucunda karşılaşmışlardır. Bu sırada Solmaz'ın kızı Zeynep, zengin bir kebapçının oğluyla evlenmeye karar vermiştir. Ancak ilk başta aile arasında olması planlanan nikah, giderek tantanalı bir hal alınca Fikret kendini hiç beklemediği olayların ortasında bulacaktır.

29. Palm Springs (2020)

29. Palm Springs (2020)

Palm Springs, bir düğün gününü tekrardan yaşadıkları bir döngüye hapsolan Nyles ve Sarah'nın hikayesini konu ediyor. Rahat bir insan olan Nyles ve nedime olmaya pek de istekli olmayan Sarah'nın yolu, Palm Springs'te bir düğünde kesişir. İkilinin arasında romantik anlar yaşanır. Ancak Sarah, Palm Springs'ten ne zaman ayrılmaya çalışsa kendini yeniden aynı yerde bulur. Sarah ve Nyles, birbirlerinden ve bulundukları yerden kurtulmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

30. Druk (Another Round) (2020)

30. Druk (Another Round) (2020)

Martin, kendisini yorgun ve yaşlı hisseden bir lise öğretmenidir. Evliliğinde sorunlar yaşayan Martin’in iş hayatı da pek yolunda gitmez. Martin’in öğrencileri ve velileri, not ortalamalarının artması için onun sözleşmesini iptal etmesini ister. Belirli seviyede tüketilen alkolün, zihni dünyaya açtığını düşünen Martin, bir deney yapmaya karar verir. Üç öğretmen arkadaşı ile birlikte Martin, deney için her gün belirli miktarda alkol tüketmeye başlar. Sonuç başlarda gayet olumludur. Ancak bir süre sonra deney bazıları için olumsuz sonuçlar vermeye başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

31. The King of Staten Island (2020)

31. The King of Staten Island (2020)

Film, Staten Island’da büyüyen Pete Davidson’ın yarı otobiyografik komedi dramı. Filmde, 11 Eylül’de babasını kaybeden adamın o dönem yaşadıkları ve sonrasında Stand-up dünyasına giriş hikayesi konu ediliyor.

32. The Big Sick (2017)

32. The Big Sick (2017)

Taze bir çift ilişkileri derinleştikçe aralarındaki kültürel farklılıklar yüzünden karşı karşıya gelmeye başlıyor.

33. Hunt for the Wilderpeople (2016)

33. Hunt for the Wilderpeople (2016)

Yeni Zelanda kırsalında yaşayan Bella ve Hector, kentin sorunlu çocuğu Ricky’ye koruyucu aile olurlar. Her şeyin yoluna girdiğini düşündükleri zamanda Bella’nın ani ölümü Ricky ve Hector’un hayatını altüst eder. Üvey annesinin ölümünden sonra çocuk esirgeme kurumu Ricky’i geri almaya niyetlenir. Fakat Ricky’nin yeni hayatını ve Hector’u bırakmaya hiç niyeti yoktur. Çareyi kaçmakta bulan Hector ve Ricky, ormanın derinliklerine doğru bir yolculuk yaparlar.

34. Tully (2018)

34. Tully (2018)

Marlo yeni doğan bebeğiyle birlikte 3 çocuk annesi bir kadındır. 2 çocuğuyla uğraşmasının yanı sıra yeni bebeği de onu bir hayli yormaktadır. Kız kardeşinin perişan halini gören erkek kardeşi ona yardımcı olması için bir gece dadısı tutar. İlk başta durumu savurganlık olarak gören Marlo, genç dadı hakkında emin olmasa da zamanla düşünceli, sürprizlerle dolu ve bazen de zorlu bir genç kadın olan Tully ile güçlü bir arkadaşlık geliştirir...

35. Blindspotting (2018)

35. Blindspotting (2018)

Blindspotting'de, gün gittikçe nezih bir yer haline gelen Oakland’daki ırk ve sınıflarla ilgili güncel bir hikaye anlatıyor. Collin yeni bir hayata başlamak için şartlı tahliyesinin son 3 gününü sakin geçirmesi gereken bir adamdır. Bir mesleği, sorumlulukları ve planları vardır. Ama hızlı konuşan çocukluk arkadaşı Miles'ın da problem mıknatısı olmak gibi bir özelliği vardır. Collin’in şartlı tahliye geri sayımı, şok edici bir suça tanıklık etmesi ile sekteye uğrar. Bu olayın ışığında ikili, hızla nezihleşip burjuvalaşan kasabalarında yabancı hissetmeye başlarken, dostlukları da rahat varoluşundan çıkarak sarsıcı bir çarpışma rotasına sürüklenir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

36. Everybody Wants Some!! (2016)

36. Everybody Wants Some!! (2016)

Seksenli yılları kendine konu edinen film, bir üniversitenin beyzbol takımının özgürlüklerini keşfetmesi ve yetişkinliğe giden yolda yaşadıklarını anlatıyor. Daha önce 1993 yapımı Dazed and Confused filminde, 70’li yılların lise gençliğini anlatan yönetmen Richard Linklater, bu sefer ise 80’li yıllara ve üniversite gençliğine odaklandı. İsmini, Van Halen’ın 1980 tarihli Women and Children First albümünün hit şarkısından alan filmin 80’li yıllara özgü birçok nostaljik ögeye değinmesi ve o yılların atmosferini yeniden başarılı bir şekilde canlandırıyor.

37. The Death of Stalin (2017)

37. The Death of Stalin (2017)

70'li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon insanın ölümüne sebep olmuş bir diktatör olarak hala tüm gücü elinde bulundurmaktadır. Ta ki bir sabah çalışma odasında ölü bulunana dek... Diktatörün ölümünün ardından 30 yıl demir yumrukla yönetilen ülkenin içine düştüğü kaos kimileri için ise bir fırsat anlamına gelmektedir. Stalin'in çevresindeki yalakalar bir anda iktidar yarışına girişir...

38. Toni Erdmann (2016)

38. Toni Erdmann (2016)

Bir baba habersizce yurt dışındaki kızını ziyarete gider. Kızının neşesini kaybettiğine inanır ve ona sürekli sürprizler ve şakalarla yaklaşmaya çalışır. Maren Ade’nin yazıp yönettiği filmin başrollerini Peter Simonischek ve Sandra Hüller gibi Avusturya sinemasının tanınmış isimler paylaşıyor.

39. Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)

39. Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)

Conner4Real isimli pop yıldızının kariyer düşüşüne engel olabilmek için eski müzik grubuna geri dönüş yaparak hem kariyerinde gelişen değişiklere hem de özel hayatında değişen yeniliklere tanıklık ediyoruz.

40. Logan Lucky (2017)

40. Logan Lucky (2017)

Jimmy Logan, erkek kardeşi Clyde ve kuaför kız kardeşi Mellie ile kapsamlı bir soygun için plan yapar. Jimmy, paranın yeraltı nakit yönetim sistemine girmesine yardımcı olmak için, yıkım uzmanı Joe Bang'i  işe alır. Grup Charlotte Motor Speedway'deki efsanevi Coca-Cola 600 yarışını hedef alır. Amaç büyük NASCAR yarışında başarılı bir soygun yapabilmektir. Logan ailesi soygun planları üzerinde ilerlerken, acımasız bir FBI ajanının davayı soruşturmaya başlamasıyla son bir engelle karşılaşırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

41. Long Shot (2019)

41. Long Shot (2019)

Fred Flarsky, işsiz bir gazetecidir. Kötü talihini benimseyen Flarsky, yıllardır çocukluk aşkını düşünerek ona sadık bir şekilde yaşamını sürdürüyordur. Ama çocukluk aşkı Charlotte Field gezegenin en güçlü kadınlarından biri konumundadır. Amerika Dışişleri Bakanı olan Charlotte, bunun üstüne bir de Amerika'nın Başkan koltuğuna oturmak için mücadele etmektedir.

42. Good Boys (2019)

42. Good Boys (2019)

Uslu Çocuklar, 12 yaşındaki dört erkek çocuğunun okulu ekip, gün boyu sürecek komedi dolu bir maceraya atılmasını konu alıyor. Max, 12 yaşında bir çocuktur. Sınıf arkadaşlarının hazırladığı öpüşme partisine davet edilen Max, nasıl öpüşüleceğini bilemediği için oldukça panik haldedir. Bu duruma bir çözüm bulmak isteyen Max, yakın arkadaşları Thor ve Lucas birlikte bir plan yapar. Sevişen genç komşularını izlemeyi planlayan gençler, bunun için Max’in kullanılmasına izin verilmeyen babasına ait olan drone’u alırlar. İşleri bitince drone’u kimse fark etmeden yerine koymayı planlayan gençleri işleri pek de düşündükleri gibi gitmez. İşlerin kontrolünden çıkması ile drone imha edilince, üç arkadaş Max’in babası eve gelmeden önce drone’u yerine koyabilmek için zorlu bir maceraya atılır.

43. Central Intelligence (2016)

43. Central Intelligence (2016)

Eski bir dostuyla uzun bir aradan sonra Facebook aracılığıyla yeniden bir araya gelen bir muhasebecinin kendisini uluslararası casusluk dünyasının tam göbeğinde bulmasını konu alan film hem aksiyon meraklılarını hem de gülmek isteyenleri cezbedecek gibi görünüyor. İki arkadaş gençliklerindeki farklılıkları bir kenara bırakarak maceranın içine atılıyor.

44. Blockers (2018)

44. Blockers (2018)

Kızlarının mezuniyet gecesi, bekaretlerini kaybetmelerine hazırlandığını öğrenen üç baba birleşir ve kızlarını çok geç olmadan durdurmaya çalışırlar.

45. Tag (2018)

45. Tag (2018)

Birinci sınıftan beri bir arada olan 5 yakın arkadaşın, kendi aralarında gelenek haline getirdikleri bir oyun vardır; elim sende. Yaşları büyüyüp yetişkin birer insan olduklarında da bu geleneği devam ettiren arkadaşlar, her sene, belirledikleri bir günde bir araya gelerek oyunlarını oynarlar.

Bu sene, geleneksel oyun günleri, grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir. Dört arkadaş, bunu bir fırsat olarak görür ve düğün gününde oyunu oynayarak damadı hazırlıksız yakalamayı planlarlar. Ancak damat ne ile karşı karşıya geleceğinin farkındadır ve her şeye hazırdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

46. Thunder Road (2018)

46. Thunder Road (2018)

Thunder Road, bir polis memurunun hayat hikayesini konu ediyor. Teksaslı bir polis memuru olan Jim Arnaud’ın hayatı, annesinin ölümünün ardından kötü bir hal alır. Jim'in yaşadığı acı bununla da sınırlı kalmaz. Genç adam bir süre sonra kızının velayetini, en sonunda da işini kaybeder. Hayatında yolunda giden hiçbir şey yoktur. Jim Arnaud, başına ne gelirse gelsin kızı için elinden ne gelirse yapmaya, hayatını yoluna koymaya kararlıdır.

47. Blinded by the Light (2019)

47. Blinded by the Light (2019)

Blinded By The Light, Bruce Springsteen’in şarkılarını keşfetmesi ile hayatı değişen bir gencin hikayesini konu ediyor. 1987 yılında Margaret Thatcher’ın İngiltere’nin başında olduğu dönemde geçen filmde, Pakistan kökenli bir genç olan Javed, İngiltere’de Luton’da yaşamaktadır. Geleneklerine bağlı olan babası tarafından yetiştirilen Javed, memleketinde birçok hoşgörüsüzlüğe maruz kalır. Javed’in hayatı, Bruce Springsteen’in müziği ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Genç adam, Springsteen’in şarkıları sayesinde hayata dair pek çok şey öğrenir.

48. The Edge of Seventeen (2016)

48. The Edge of Seventeen (2016)

Nadine'in zaten yeterince dayanılmaz olan lise hayatı, en yakın arkadaşı Krista, Nadine'in erkek kardeşi ile sevgili olmaya başlayınca daha da zorlaşır.

49. Don't Think Twice (2016)

49. Don't Think Twice (2016)

New York’ta popüler bir geliştirme grubu çalışmalarına uzun süreli bir ara verir. Hepsi iyi arkadaş olan grubun diğer elemanları, yavaş yavaş herkesin bu işin altından kalkamayacağını anlamaya başlar.

50. Sing Street (2016)

50. Sing Street (2016)

80'lerde Dublin'de yaşayan Conor (Ferdia Walsh-Peelo), yeni geldiği devlet okuluna uyum sağlamakta problem yaşayan bir gençtir. Okulda öğretmen ve diğer öğrencilerden gördüğü olumsuz davranışların yanında ailesiyle de ilişkisi çok iyi değildir. Bir gün okul yakınlarında gördüğü güzel ve ancak mesafeli Raphina'nın (Lucy Boynton) ilgisini çekebilmek için bir müzik grubu kurmaya karar verir. İlk zamanlarda son derece amatör olan Conor ve grup arkadaşları, giderek daha iyi işler yapmaya başladıkça Conor ile Raphina birbirlerine yakınlaşmaya başlayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

51. The Disaster Artist (2017)

51. The Disaster Artist (2017)

Tüm zamanların en kötü filmlerinden biri sayılan ve kötülüğünün güzelliğiyle külte dönüşen The Room'un kamera arkasının anlatıldığı “The Greatest Bad Movie Ever Made” kitabından uyarlanan filmde Hollywood’daki yapımcılara kafa tutarak kendi filmini yapmaya girişen sinema sevdalısı Tommy Wiseau’nun trajikomik hikâyesini anlatılıyor. 'The Room'un çekim aşamasını konu edinen filmin yönetmenliğini ve başrolünü James Franco üstleniyor.

52. Free Guy (2021)

52. Free Guy (2021)

Özet: Bir banka memuru, acımasız, açık dünya video oyununda aslında bir NPC olduğunu keşfeder. Şimdi tüm dünyanın kaderi onun ellerindedir, fakat o bu işi ne kadar ciddiye alacaktır?

Oyuncular: Ryan Reynolds, Jodie Comer

Yönetmen: Shawn Levy

53. Jungle Cruise (2021)

53. Jungle Cruise (2021)

Özet: Film, Disneyland'in küçük bir nehir teknesinin bir grup gezgini tehlikeli hayvanlar ve sürüngenlerin yer aldığı ama doğaüstü unsurlarla dolu bir ormanda götürdüğü tema parkı yolculuğuna dayanmaktadır.

Oyuncular: Dwayne Rock Johnson, Emily Blunt

Yönetmen: Jaume Collet-Serra

54. Bad Trip (2021)

54. Bad Trip (2021)

Özet: Senaryolu bir komedi yol filmi ve gerçek bir gizli kamera şaka şovunun bu karışımı, NYC'ye bir şehirlerarası yolculuğa çıkan iki adamın korkunç talihsizliklerini takip ediyor. Hikaye, şok edici gerçek şakalar içeriyor.

Oyuncular: Eric Andre, Michaela Conlin

Yönetmen: Kitao Sakurai

55. Werewolves Within (2021)

55. Werewolves Within (2021)

Özet: Kurt adamların küçük bir kasabaya saldırdığı video oyununu bir anda gerçeğe dönüşür ve bu küçük kasaba kurt adamların yoğun saldırısına maruz kalır. Şimdi video oyununun sebep olduğu bu durumdan sıyrılmaları gerekmektedir.

Oyuncular: Sam Richardson, George Basil

Yönetmen: Josh Ruben

İçeriğin Devamı Aşağıda

56. The Suicide Squad (2021)

56. The Suicide Squad (2021)

Özet: Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker ve Belle Reve, düşmanla dolu Corto Maltese adasına bırakılan süper gizli, süper gölgeli Task Force X'e katılır. Cezalarının hafifletilmesi şartıyla bu görevi kabul eden çılgın mahkumlar, elbette kendi bildiklerinden şaşmayacaktır.

Oyuncular: Idris Elba, Margot Robbie

Yönetmen: James Gunn

57. Aykut Enişte 2 (2022)

57. Aykut Enişte 2 (2022)
www.ekonomist.com.tr

Özet: Aykut ve Gülşah sonunda evlenme kararı alır, fakat Gülşah'ın ablasının eski eşi aniden ortaya çıkar. Yeni yalanlar diğerlerini takip eder ve Aykut'un hayatı yeniden bir kabusa dönüşür.

Oyuncular: Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ

Yönetmen: Onur Bilgetay

58. The French Dispatch (2021)

58. The French Dispatch (2021)

Özet: 1950'li yıllarda geçen film, Paris'te bir Amerikan gazete bürosunda çalışan gazetecilerin hayatına odaklanıyor. The New Yorker dergisinde yayımlanmış gerçek makalelerden esinlenen yapımda, bir gazetenin Fransa bürosunun son sayısının hazırlık aşamasında yaşanılanlar konu ediniyor.

Oyuncular: Benicio Del Toro, Tilda Swinton

Yönetmen: Wes Anderson

59. Licorice Pizza (2021)

59. Licorice Pizza (2021)

Özet: Alana Kane ve Gary Valentine'ın gitgide büyüyen San Fernando Vadisi'ndeki ilk aşklarının tehlikeli yolculuğunu anlatan Licorice Pizza, 70'lı yılların kendine has havasıyla izleyicileri büyülüyor.

Oyuncular: Alana Haim, Cooper Hoffman

Yönetmen: Paul Thomas Anderson

60. Bad Education (2019)

60. Bad Education (2019)

Özet: New York'un Roslyn okul bölgesinin sevilen müfettişi ve personeli, Amerikan tarihindeki en büyük devlet okulu zimmete para geçirme skandalının ortaya çıkmasında baş şüpheliler haline gelir.

Oyuncular: Hugh Jackman, Ray Romano

Yönetmen: Cory Finley

İçeriğin Devamı Aşağıda

61. My Spy (2020)

61. My Spy (2020)

Özet: Sert bir CIA ajanı, ailesini gözetlemek için gizli göreve gönderilen erken gelişmiş 9 yaşındaki bir kızın insafına kalır. Şimdi ortağı küçük bir kız çocuğudur ve onunla daha çok işi vardır.

Oyuncular: Dave Bautista, Chloe Coleman

Yönetmen: Peter Segal

62. Borat Subsequent Moviefilm (2020)

62. Borat Subsequent Moviefilm (2020)

Özet: Kazakistan'dan Amerika'ya dönen Borat, bu sefer Amerikan kültürü, COVID-19 salgını ve siyasi seçimler hakkında daha fazla bilgi verici konuşmalar yapar. Film, ilk Borat'ın bir devamı niteliğindedir ve 14 yıl sonrasında geçer.

Oyuncular: Sacha Baron Cohen, Maria Bakalova

Yönetmen: Jason Woliner

63. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

63. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

Özet: Geleceğin müzisyenleri Lars ve Sigrit'e ülkelerini dünyanın en büyük şarkı yarışmasında temsil etme fırsatı verildiğinde, sonunda sahip olmaya değer bir hayalin uğruna savaşma şansına sahip olurlar. Tabii küçük İzlanda kasabasındaki müzik grupları büyük müzisyenlerle karşılaşınca biraz deneyimsiz kalacak.

Oyuncular: Rachel McAdams, Will Ferrell

Yönetmen: David Dobkin

64. Emma (2020)

64. Emma (2020)

Özet: 1800'lerin İngiltere'sinde, iyi niyetli ama bencil bir genç kadın, arkadaşlarının aşk hayatlarına karışmaya başlar. Zamanla ortalığı iyiden iyiye karıştıran bu genç kadın, iyi niyetinin dışına çıkarak işleri içinden çıkılmaz bir hale sokar.

Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn

Yönetmen: Autumn de Wilde

65. Love and Monsters (2020)

65. Love and Monsters (2020)

Özet: Canavar kıyametinden kurtulduktan yedi yıl sonra, sevimli ve bahtsız bir genç olan Joel, eski sevgilisiyle yeniden bir araya gelme arayışıyla rahat yeraltı sığınağını geride bırakır. Şimdi gerçek bir maceraya atılmıştır.

Oyuncular: Dylan O'Brien, Jessica Henwick

Yönetmen: Michael Matthews

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
19
14
7
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selim Seçgin

İçeriği hazırlayanın film türlerinden haberi yok anlaşılan.

Emre Ş.

Jojo Rabbit? Komedi?

Canberk Akduygu

Beyazperde sitesini kaynak alip haber yapan editor misafirde olsa bir daha yazi yazdirmamalisiniz.