Görüş Bildir
Haberler
Kafkas: "Maça Baretlerle Çıkacağız"

Kafkas: "Maça Baretlerle Çıkacağız"

Fatih
15.05.2014 - 20:54

Kafkas: "Maça Baretlerle Çıkacağız"

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de sezonun son haftasında sahasında Sivasspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Çamlık Spor Tesisleri’nde, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde ısınma ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, teknik çalışmayla sona erdi.

Yaklaşık iki saat süren ve futbolcuların tamamının katıldığı idmanda, sakatlığı devam eden Hakan Özmert, takımdan ayrı çalıştı.

Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivasspor maçının hasılatını ölen maden işçilerinin ailelerine vereceklerini, bu nedenle taraftarların stadı doldurmalarını söyledi.

“Bu insanlara daha çok fazla yardım yapalım. Bu da en çok Karabük’e yakışır. Çünkü burası işçi, emekçi kenti” diyen Kafkas, şöyle devam etti:

“Maçlar geliyor geçiyor. Birileri şampiyon oluyor, birileri küme düşüyor, seneye tekrar başlıyor. Toplumsal olaylara karşı duyarlılık göstermeliyiz. Birçok kulüp bunu gösterdi. Bizler zor zamanlarda kenetlenen, birlikteliğimize daha sıkı tutunan bir ülkenin evlatlarıyız. Bu da öyle günlerden bir tanesi. Bu acı çok kaldırılabilir bir acı değil. Onun için biz üstümüze düşen her görevi yapmak istiyoruz. Maça siyah tişörtlerle baretlerle çıkacağız ama bundan daha önemlisi kentte yaşayanlar lütfen maça gelsin.”

Kafkas, Sivasspor maçını kazanarak taraftarlarıyla kucaklaşmak istediklerini ifade ederek, “Bu sene bu takım iyi işler yaptı. Büyük bir taraftar desteği oldu. Taraftarlarımız bizi iyi ve kötü günde desteklediler. Karabük’te taraftarlık bilincinin oturduğunu düşünüyorum. Bizlerde işlerimizi onların sayesinde severek yapıyoruz. Umuyorum önümüzdeki sezon daha iyi işler yaparız. Son maçımızda bizim için önemli olan taraftarlarımızla kucaklaşmamız, bütünleşmemiz ve onlara teşekkür etmemiz” diye konuştu.

Bir gazetecinin “5 yıllık bir sözleşmeye imza atacak mısınız” sorusuna Kafkas, “Benim hep söylediğim bir Arap atasözü var. ‘Kaçırılan fırsatlar geri gelmez’, ‘Atılan ok geri gelmez’, ‘Ağızdan çıkan sözler geri gelmez’. Keşke 5 yıllık değil de antrenörlük hayatımı Karabük’te noktalasam. Umarım Allah bana yardım eder. Topta kaleden içeri girer. Girmediği sürece siz ne söylerseniz söyleyin boş ama ben buna hazırım. Benim için bir sıkıntı yok” yanıtını verdi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/15/kafkas-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın