Görüş Bildir
Haberler
Kafede Seçtiğin Yemeklere Göre Hayalindeki İşi Tahmin Ediyoruz!

etiket Kafede Seçtiğin Yemeklere Göre Hayalindeki İşi Tahmin Ediyoruz!

Aburoski
16.06.2021 - 21:00

Hadi seninle kafeye gidelim ve bir akşam yemeği yiyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Oyuncu

Seçtiğin yemeklere göre sende star ışığı olduğunu hemen anladım. Sen çocukluğundan beri aynanın karşısına geçip kendi kendine oyunlar oynayan birisin. Uzun zamandır da ekranlara çıkma hayali kuruyorsun. Belki şu an başka bir iş yapıyorsun ama içinde bir yerlerde oyunculuk isteği hala sıcaklığını koruyor. Umarız ki hayallerine kavuşursun.

Şef

Seçtiğin yemeklere göre senin elinin lezzetli olduğunu hemen anladım. Evde mutfağı genellikle sen kullanıyorsun ve değişik tatlar hazırlamayı çok seviyorsun. Bazen istediğin sonuçları elde edemesen de yılmıyorsun ve amacına ulaşmak için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Belki Şef olamayacaksın ama çok güzel yemeklerle çevreni hayran bırakacaksın. Olsun, bu da güzel!

Öğretmen

Seçtiğin yemeklere göre sende tam bir Öğretmen tipi olduğunu anladım. Birilerine bir şeyler öğretmeyi hep çok sevmişsin. Çocukları da çok seviyorsun. Onlarla çok iyi anlaşıyorsun. Sen adeta bu meslek için doğmuşsun diyebiliriz. Şu an bu mesleği yapmıyor olabilirsin ama hiçbir şey için geç değil. Hayalinin peşinden git. Çocuklarımızın senin gibi öğretmenlere ihtiyacı var. Unutma...

Adli Tıp Uzmanı

Adli Tıp Uzmanı

Seçtiğin yemeklere göre sen araştırmayı seven birisin. Adli vakalara geçmişten beri çok ilgi duyuyorsun. Olay çözmek tam senin işin. Evine gitmeden gece gündüz bu işi yapabilirsin. Hiçbir zaman bıkmayacağın bir meslek. Bu alanda da başarılı olacağına inanıyorum. Umarım hayallerine kavuşursun.

Manken

Seçtiğin yemeklere göre sen kesinlikle manken olmalısın. Fiziğin ve yüzün harika! Küçüklükten beri zaten sana 'Manken gibisin' cümlesini kuran çok olmuştur. Bu mesleği yapmak için en ufak bir isteğin varsa bile kesinlikle gidip bir ajansa kayıt yaptır. En kısa sürede hayal ettiğin yerde olacaksın. Buna eminim...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
390
272
208
138
60
59
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
GİZLİ ÖZNE

MANKEN VE BEN 😂😂😂😂 TESTİ NEYE GÖRDÜ YAPTINIZ: KAYNAK K.ÇIM

Mr.Hate

Bu yediklerimin üstüne bir de manken olunabiliyorsa, hele de böyle bir tiple, nereye başvurmam lazım? asdashdkjadskja

Renkli Panda

Manken mi? 80 kiloyum dostum :D