Görüş Bildir
10 Nisan Çarşamba Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 10 Nisan Çarşamba akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Reklam
Reklam
Kemal Kılıçdaroğlu ve Uğur Dündar Kavgası: Tarık Akan Kitabında Uğur Dündar’ı Böyle Anlatmış
CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Uğur Dündar hakkında açıklamalarda bulunmuş ve 'Sağdan soldan vatan evlatlarının idamlarıyla sonuçlanan 68 kuşağı fırtınasında gemisine dalga vurmamış Uğur Dündar, 1980 darbesinin 'Bizim Uğur'u, TRT Genel Müdürü…'  ifadelerini kullanmıştı. Uğur Dündar da bu açıklamalara cevap vermişti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarında geçen ve Tarık Akan’ın kitabında anlattığı Uğur Dündar ile görüşmelerinin ne şartlar altında olduğu da ortaya çıktı.
Beklentilerin Üstünde: ABD'de Enflasyon Hızlandı
Yıllık enflasyonun Mart ayında yükselmesi ve temel fiyat baskılarının inatçı bir şekilde güçlü kalmaya devam etmesi, Fed'in bu yıl faiz oranlarını ne kadar düşürebileceğine dair soru işaretlerini arttırdı.
Reklam
Reklam
Boş Tencere: “Bu da Size Kapak Olsun”
etiket
31 Mart 2024 Türkiye yerel seçimleri, Türk siyasetinde dikkate değer bir dönüm noktası olarak tarihe geçti. Bu seçimlerde, hem iktidarın hem de muhalefetin stratejileri ve halkın beklenti ile tepkileri net bir şekilde ön plana çıktı. Özellikle iktidar partisinin üyelerinin daha önce sıklıkla eleştirildiği kibir konusu, bu seçimlerin merkezinde yer aldı.Kibir, bir siyasi liderin veya partinin kendini başkalarından üstün görmesi ve eleştirilere karşı kapalı olması anlamına gelir. İktidar, geçmişte bu konuda sık sık eleştirilmişti. Seçimler öncesinde yapılan kampanyalarda ve halkla ilişkilerde kibirli tutumu hafifletme çabaları gözlemlense de, seçim sonuçları bu çabaların yeterli olmadığını ortaya koydu.
Reklam
Bayram Ekonomisi: Tatilin Ekonomik Yansımaları
Bayramlar, kültürel ve dini önemleriyle beraber ekonomik etkileriyle de dikkat çekerler. Özellikle Türkiye gibi bayramlarda tatilin uzun olduğu ülkelerde, tüketicilerin harcama alışkanlıkları, seyahat trendleri ve perakende sektöründe yaşanan hareketlilikler bayram ekonomisini belirler.
Acı Tablo Açıklandı: 3870 Yaralı, 26 Ölü
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinde yaşanan trafik kazalara ilişkin açıklamada bulundu. Yerlikaya, 'Bayram tatilinin ilk 4 gününde 2453 trafik kazasında 26 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3870 vatandaşımız yaralandı' dedi. 
Reklam