Görüş Bildir
Haberler
Kadir Şeker'in Kurtarmaya Çalıştığı Kadın 'İmam Nikahlı Eşiyle' Eroin Baskınında Yakalandı

etiket Kadir Şeker'in Kurtarmaya Çalıştığı Kadın 'İmam Nikahlı Eşiyle' Eroin Baskınında Yakalandı

Batuhan
30.11.2020 - 08:42

Konya'da polis ekiplerinin operasyon yaptığı bir otomobilde 900 gram eroin ele geçirildi. Otomobildeki iki kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan Ayşe Dırla, Türkiye gündemine oturan bir cinayetin odağındaki isimlerdendi. Üniversite öğrencisi Kadir Şeker, parkta şiddet gören Dırla'yı kurtarmak isterken çıkan tartışmada Özgür Duran'ı öldürmüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelendikleri bir araca dün akşam operasyon düzenledi. Operasyonda yaklaşık 900 gram eroin ele geçirildi.

Başka bir adamla yakalandı 'imam nikahlı eşim' dedi

Başka bir adamla yakalandı 'imam nikahlı eşim' dedi

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre araçta bulunan Ayşe Dırla (35) ve Murat Hanlı (26) gözaltına alındı. Zanlılar emniyete götürülerek sorguya alındı. Ayşe Dırla, Kadir Şeker’in bir parkta darp edilmekten kurtarmaya çalıştığı kadın. Murat Hanlı, polise Ayşe Dırla’nın ‘imam nikahlı eşi’ olduğunu söyledi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1130
264
128
46
45
31
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kadir bu oruspu için mi gençliğini yaktı yani??? Lan daha diğer geberenin kırkı çıkmadı ne ara yeni bi mal buldun bre kahpe!

Kürş Efendi

Ülkenin bir miktar muz cumhuriyetine dönüştüğünün bir göstergesi de bu;"İmam Nikahlı Eşim" diye bir bahane ortaya atılabiliyor ve inanmazsınız bir çok konuda... Devamını Gör

Rezil kadın. Yalnız dikkatimi çeken bir şey var. Kadir Şeker için bütün mağdur kadınları kurtarmaktan vazgeçti bu ülkenin erkekleri. Böyle düşünmekte haklı o... Devamını Gör

Resho

Kim bu: İmam Nikahlı Eşim , ha tamam o zaman sorun yok. Ülkenin geldiği duruma bak. Her açıdan iyice Arap ülkelerine çevirdiniz.