Görüş Bildir
Haberler
Kadir Şeker'in Kıyafetleri Kriminale Gitti: Boğuşma İncelemesi Yapılacak

Kadir Şeker'in Kıyafetleri Kriminale Gitti: Boğuşma İncelemesi Yapılacak

Konya'da kadına yönelik şiddeti engellemek isterken çıkan arbede sonucu cinayet işleyen Kadir Şeker'in kıyafetleri kriminal incelenmeye gönderildi. Yapılacak incelemede kavganın şiddeti belirlenecek. 

Tıp fakültesinde okumak için üniversite sınavlarına hazırlanan Kadir Şeker, 5 Şubat Çarşamba akşamı, tramvaydan inip evine giderken, iddiaya göre Özgür Duran'ın, Ayşe D.'yi dövdüğünü gördü. Şeker, Duran'a engel olmak istedi. Ancak çıkan arbedede Kadir'in cebinden çıkardığı bıçak, Duran'ın kalbine saplandı. Özgür Duran hayatını kaybederken, Kadir Şeker, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

Kıyafetleri kriminale gitti

Kıyafetleri kriminale gitti

Cumhuriyet Savcılığı, Kadir Şeker'in üzerindeki kıyafetleri, montu ve okul çantasını da incelenmek üzere kriminale gönderdi. Kıyafetlerin üzerinden yola çıkılarak, yerde bir boğuşmanın olup olmadığı, olduysa boğuşmanın derecesinin belirlenmeye çalışılacağı öğrenildi.

Özgür Duran'ın kuzeni ifade verdi

Özgür Duran'ın kuzeni ifade verdi

Soruşturmayı sürdüren Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Duran'ın 4 ay önce Ayşe D. ile Antalya'dan Eskişehir'e gidip, burada bir süre aynı evde birlikte yaşadığı amcasının oğlu B.D.'nin ifadesinin alınması yönünde talimat verdi. 

Talimat gereği B.D.'nin Eskişehir'de ifadesine başvuruldu. Olayla ilgili bir bilgisinin olmadığını belirten B.D., “Ayşe ile birlikte Antalya'dan gelerek bir süre benimle kaldılar. Daha sonra Konya'ya geçtiler. Burada kaldıkları süre zarfında bir sıkıntıları olmadı. Zaten severek birlikte olmuşlardı' dediği öğrenildi.

'Çığlıklar üzerine olay yerine gittik'

Polis, halı sahada maç yaparken Ayşe D.’nin çığlıkları üzerine olay yerine koşan, 4'ü Suriye uyruklu, 5 kişinin de tanık olarak ifadesine başvurdu. Tanıklar, olayı görmediklerini, Ayşe D'nin çığlıkları üzerine olay yerine gittiklerini söyledi.

"Kopuk bir aile olmasaydık, böyle olmazdı"

"Kopuk bir aile olmasaydık, böyle olmazdı"

Özgür Duran'ın Antalya'da yaşayan ve bir oto yıkamacıda çalışan babası Cengiz Duran, eşinden 12 yıldır ayrı yaşadığını, kopuk bir aile oldukları için oğlunun sorunlarla büyüdüğünü belirterek, “Kopuk ailelerde çocuklarda sevgi eksikliği oluyor. Kurtaramadık oğlumu, o yola düştü, 19 suç dosyası varmış ama buna Türk milleti karar veremez. Ortada bir cinayet var. Kadir 3-5 sene yatıp çıkacak. Ama benim oğlum nasıl geri gelecek?' dedi.

Oğlunun öldüğünü telefonla haber aldığını belirten Duran, “Sanki kalbime bir bıçak saplandı o an. Sızı oldu. Kadir'i ben affetsem Allah affetmeyecek. Ben affetmem ama kin de gütmüyorum. Adalet istiyorum, cezasını çeksin. Oğlumla tartışmışlar, bıçağı neden kalbine sapladı. Karnına vur. Biz kopuk bir aileydik, kopuk olmasaydık belki de böyle olmazdı' diye konuştu.

Ayşe D. ifade değiştirdi

Ayşe D. olayın verdiği ifadede Özgür Duran'ın kendisini evde parkta dövdüğünü ve Kadir'in de kendisini kurtarmak için müdahale ettiğini anlattı. 

Ancak ilerleyen günlerde basına verdiği demeçte ifadelerini değiştirdi. Ayde D., 'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz' dedi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
20
11
10
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

19 suc kaydi olup masumlarin canini yakiyorsa Turk halki karar verir, siz karar verememissiniz psikopat yetistirmissiniz, iyi birer ana baba olaydiniz da bir... Devamını Gör

albusseverus

Madem o kadar çocuğunu seviyodun da 19 ayrı suç işlemeden önce nerdeydin? Kadire zaten ilk saldıran senin çocuğun.. Çocuk kendini savunmak zorunda kalıyor..S... Devamını Gör

angeliss

Umarım ceza almaz