Görüş Bildir
Haberler
Doktorlarından Açıklama Geldi: Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Doktorlarından Açıklama Geldi: Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Dün Muğla'da aniden rahatsızlanan ünlü sanatçı Kadir İnanır, Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili bugün açıklama yapan doktorlar 'Birkaç gün daha yakın takibi gerekmekte' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ajansların verdiği bilgiye göre, Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi.

Hastanenin yoğun bakımında kontrol altına alınan İnanır'ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı belirtildi.

İnanır'ın bir süre yoğun bakımda kalacağı ve duruma göre ameliyat edilebileceği öğrenildi.

DHA, Kadir İnanır'ın vücudunun yüzde 80 felç riski taşıdığı yönünde bir bilgi de paylaştı.

Hastaneden açıklama geldi: Durumu iyi

Kadir İnanır'ın durumuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada 'Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır'ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz' ifadelerine yer verildi.

Doktoralarından açıklama: "Bilinci açık ve iletişim kurabiliyordu"

Doktoralarından açıklama: "Bilinci açık ve iletişim kurabiliyordu"

İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekiye Melek Küçükatay ile Kadir İnanır'ın tedavisini yapan Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan, hastane önünde açıklama yaptı.

Rektör Prof. Dr. Kutluhan, Kadir İnanır'ın herkese selam ve sevgilerini ilettiğini belirterek, 'Dün saat 17.00 civarında büyük sanatçımız Kadir İnanır hastanemiz acil servisine gelmiştir. Hızlı bir şekilde tetkikleri yapılmış ve beyin damar hastalığı ön tanısıyla servise alınmıştır. Kendisini dün akşam bizzat ziyaret ettim. Bilinci açık ve iletişim kurabiliyordu. Yakın takip ettiğimizi kendisine bildirdik ve şu anda da yakın takibimiz devam etmektedir. Bu beyin damar hastalığı seyri açısından hafif gayet hasar vermeden atlatılabildiği gibi daha ağır sonuçlar da doğurabileceğinden birkaç gün daha yakın takibi gerekmektedir. Gerekli önlemleri aldık ve tedavisine başladık. Hastamızın bilinci açık. Herkese selamı var, saygılar sunuyor. Teşekkür ediyor. Şu anda hastanemiz tüm doktor ve ekipmana sahiptir. Böyle durumlarda hastanın seyahat etmesi uçakla da olsa sıkıntılı olabileceğinden bu riske girmemek gerekiyor. Tıbben sevki birkaç gün sonra olabilir. Şu anda felçten söz edemeyiz. Hastamızda böyle bir durum yok. Ancak gelişebileceği endişesiyle yakın takip ve tedavi ediyoruz' dedi.

'Takibe devam diyoruz'

İnanır'ın tedavisini sürdüren Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ise beyin damar tıkanıklığı şüphesiyle hastasının takip edildiğini belirterek, 'Kadir İnanır, 3 yıl önce de benzer bir sıkıntı yaşamış. Yine aynı şekilde bir beyin damar tıkanıklığı olduğundan şüpheleniyoruz. Bu hastalıklarda birkaç gün geçmeden, tablo netleşmeden bir şey söylemek mümkün değil. Kendisi istirahat etmesi ve dinlenmesi amacıyla servisimizde takibimize devam ediyoruz' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
19
7
7
7
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Büyük insanlar ayakta ölür.... .... Allah selamet sağlık versin... ..... 🤪😡😠

Mine Aydın

Kesinlikle katılıyorum kardeşim

Derrick

Evden çevrimiçi çalışmak için en iyi yarı zamanlı. Evden kolayca çevvrimiçi çalışarak son ayımda 7369 € maaş aldım. Günde 3 saat boş zamanlarımda rahatlıkla ... Devamını Gör