Görüş Bildir
Haberler
Kadınların PMS Döneminde Uğraması Gereken 11 Mekan

Kadınların PMS Döneminde Uğraması Gereken 11 Mekan

Mide Fesadı
18.06.2015 - 16:55 Son Güncelleme: 25.06.2015 - 16:47

Pasta Sanatı

Pasta Sanatı

Ekleri nasıl alırsınız? Fıstıklı, çilekli, kahveli çeşit çeşit renk renk ekler yapan Pasta Sanatı’na gidip, sancılı günlerinde sevgilinizi mutlu etmek için kutu kutu

ekler alabilirsiniz!

La Vie En Rose

La Vie En Rose

İlk okuyuşta akla Edith Piaf şarkısı düşse de, pembe dekoruyla tam kadınları mutlu edecek bir mekan La Vie En Rose. Canınız çılgın gibi tatlı çekiyorsa, döküm tavada servis edilen ve üzerine sıcacık çikolata sosu dökülen brownie kalbinizi küt küt attıracak!

Godiva

Godiva

“Bir külah çikolatalı çilek alır mısınız? Tazecik çileklerin etrafını saran eritilmiş çikolatayla, Godiva'da aklınızı külaha bırakacaksınız.

Bi Krep

Bi Krep

“Çikolata mutluluksa, Bikrep mutluluktan ölmektedir!” diyen Bikrep, tatlı krepleri ve pancake’leri hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir rüya gibi. Çikolatalı, oreolu, snickers, m&m ve daha pek çok ek malzemeyle kreplerinizi atoma çevirebilirsiniz.

Çikolata Dükkanı

Çikolata Dükkanı

Çikolata Dükkanı'nın kapısından girdiğiniz

an buram buram etrafınızı saracak çikolata kokusunun üzerinize sinmesini

isteyeceksiniz. Çeşit çeşit çikolataların sergilendiğini dükkanda karar vermek

ise neredeyse imkansız.

Kemal Usta Waffle

Kemal Usta Waffle

Sokaktan geçerken kokusuyla adımlarımızı mekana doğru yönlendiren Kemal Usta’nın önünden waffle yemeden geçip gidebilene aşk olsun diyoruz! Beyaz çikolatalı, bitterli, kestaneli, çilekli, muzlu üzerine de az biraz fıstık eklettik mi kalorinin hakkını vererek günü kapatıyoruz!

Beyaz Fırın

Beyaz Fırın

2 asırdır tatlılarıyla başımızı döndüren Beyaz Fırın, çileğin vermiş olduğu yetkiye dayanarak dillere destan milföyüyle bizleri çılgına çevirmeye devam ediyor. “Yok benim çileğe alerjim var” diyenler için fıstıklısı da mevcut.

Pim Karaköy

Pim Karaköy

Karaköy’ün tatlı günahkarlarından biri olan Pim, rocher tatlısı ve yer fıstıklı cheesecake’yle tatlınızı asla paylaşmamanız gerekenlerden yerlerden. Son çatal kavga sebebi!

Mua

Mua

Formuna dikkat edip, tatlı krizini bastırmak isteyenler için en iyi adres! Şeker ilavesiz doğal dondurmaları, hafif tatlarıyla Mua, lezzetli bir dokunuş sağlıyor.

Jadore

Jadore

Bir dilim kek ve etrafında muz ve çilek dilimleri, üzerine dökülmüş çikolata… oh la la beatrice diye haykırdığınızı duyar gibiyiz. Jadore’da pms döneminizin hakkını vereceksiniz!

Pow Bakery

Pow Bakery

Son öneri Marvel ve Dc Comics seven kadınlar için için gelsin. Hulk, Iron Man, Joker, Batman ve daha nicesiyle süslenmiş cupcake ve kurabiyeler Pow Bakery’de sunuluyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
7
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Orucumu mu bozayım onu mu istiyosunuz

menemen

pms ken oruc olmazsın :*

KediSevici

tövbe bismillah

menemen

hayır bunlar alt tarafı kek dondurma falan ama paraları cok beyaa