Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Orgazma Ulaştıkları Anda Çekilen Fotoğraflar ve Orgazm Hakkında Birbirinden İlginç Bilgiler!

Kadınların Orgazma Ulaştıkları Anda Çekilen Fotoğraflar ve Orgazm Hakkında Birbirinden İlginç Bilgiler!

Sıradan fotoğrafçılara ve çektikleri fotoğraflara yeteri kadar aşina olduğumuz yadsınamaz bir gerçek, ne dersiniz?

Bizlerle aynı düşünceye sahip olan fotoğrafçı Albert Pocej, sıradanlığın çok ötesine geçmeyi amaçlamış ve çektiği fotoğraflarla bunu fazlasıyla da başarmış sanki...

Biz de bu fotoğraflar üzerinden kadınların yaşadığı orgazm ile alakalı pek de bilinmeyen bilgileri vermeyi uygun bulduk.

Buyurun içeriğimize...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Laura.

1. Laura.

Ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsanız, o kadar kan akışınız hızlanır ve bu da sizi daha hassas yapar. Bir kadının tam anlamıyla tahrik olması için ortalama 10-20 dk ön sevişme gereklidir.

2. Monika.

2. Monika.

Sex Uzmanı Dr. Leanna Wolfte 'Birçok kadın, olayı sadece vajinal seks ile tek başına bitirmeyi zor buluyor. Çünkü bu aşırı hassas klitorisi uyandırmada pek de yeterli değil.' diyor. 

Ona göre bu sorunun çözümü ise basit: Oral seks.

3. Agne.

3. Agne.

Ortalama bir orgazm 20 saniye sürüyor ve bu süre boyunca yaklaşık her bir 0.08 saniyede ritmik kasılmalar yaşarsınız ve bu kasılmaları boş zamanlarınızda Kegel egzersizlerini yaparak güçlendirebilirsiniz.

4. Breta.

4. Breta.

Garip ama gerçek: Çocuk doğurmak aniden bir orgazm başlatabilir. Ama bu durum, olayı sadece garip bir doğum odasına doğru götürmekten ziyade bir şeye yaramayabilir :D

5. Laura.

5. Laura.

Diğer bir garip orgazm haberi de, orgazmı zihinsel olarak başlatmanın mümkün olduğu. Seks Terapisti Gine Ogden 'Bu bir nefes alıp verme, fantezi; kendi kendinize odaklanmanız için izin vermenizin bir kombinasyonudur.' diyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Muza.

6. Muza.

Görünüşe göre; seks sırasında sesinizi kontrol etmek muhteşem bir orgazm için anahtar olabilir. Tantrik sekste, tiz sesler yapmak sekssel enerjiyi göğsünüze, boğazınıza ve kafanıza getirirken; pez sesler çıkarmak onları aşağıya, yani cinsel organa getirir. 

Bütün vücut orgazmı için sesinizi yükseltin...

7. Egle.

7. Egle.

Araştırmalar, kadınların %60'ının yatakta Oscarlık bir performans sergilediğini gösteriyor.  Kısacası orgazm konusunda rol yapıyorlar.

Garip olan ise erkeklerin %59'unun, bu yalanın farkında olması...

8. Loreta.

8. Loreta.

Bir araştırmaya göre, partneri ile duygusal bir ilişkisi olan kadınlar, öylesine seks yapan kadınlara göre seks sırasında daha yüksek oranda orgazm olmaya meyilliler.

9. Renata.

9. Renata.

Araştırmaya göre, aşırı stresli olan kadınlar, daha az stresli olan kadınlardan nazaran, fiziksel olarak daha az uyarılma seviyesine sahipler.

10. Sandra.

10. Sandra.

Yaklaşık olarak kadınların % 10-15 i anorgazmik; yani fiziksel olarak orgazm olamıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Neringa.

11. Neringa.

Doggie-Style kadınlar için de en iyi orgazm pozisyonlarından birisidir. Nedeni ise basit. Bu pozisyon, G noktasını (vajinal duvarların içindeki aşırı hassas bir nokta) uyarır; ve elbette klitorisi.

12. Giedre.

12. Giedre.

Amerikan Tıp Dergisindeki bir araştırmaya göre, 80 ila 99 yaş arasındaki kadınlar ilişki esnasında, kendilerinden daha genç kadınlardan daha fazla tatmin oldular.

13. Simona.

13. Simona.

Orgazm sonrasında neden çenenizin düştüğünü hiç merak ettiniz mi? Nedeni, orgazm sonrası beyninizin salgıladığı -mutluluk hormonu- oksitosin hormonu.

Onedio IQ'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1095
400
347
191
181
181
102
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?