Görüş Bildir
Haberler
Kadınlar İçin Söylenen Güzel Cümleleri Bu Kış Alt Edecek Erkek Modası

etiket Kadınlar İçin Söylenen Güzel Cümleleri Bu Kış Alt Edecek Erkek Modası

Stilika
24.09.2014 - 17:47 Son Güncelleme: 24.09.2014 - 18:07

7 Adımda Kadınların Kış Aylarındaki Güzelliğini Elinden Alacak Erkek Modası...

Buyrun o zaman size 2014 – 2015 erkek giyim trendleri ve erkek modası.

Kaynak: http://stilika.com/erkek-giyiminin-pu...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1) Kabanları bir kenara atıyoruz!

1) Kabanları bir kenara atıyoruz!

Kabanları bir kenara bırakalım diyoruz, zira erkek şıklığının vazgeçilmezi trençkotlar bu sene çok moda. Doğrusu bir erkeği Humphrey Bogart’a çevirmenin de en kolay yolu. Şık ve sofistike bir görünüm için erkeklere savaş zamanlarının bu sert giyisini tavsiye etmekte hiç bir sakınca görmüyoruz. Hele ki trençkotu şık bir atkı ile kombinleyebiliyorsa.

2) Vücuda oturan incecik sweat'ler!

2) Vücuda oturan incecik sweat'ler!

Trençkotlarla birlikte ince sweetler ve tişörtler de bu sene çok kullanılıyor. yani eğer tercihiniz trençkot altında çok çekici görünen bir gömlek değilse yuvarlak kapalı yakalı sweatlere de tarzınızda yer verebilirsiniz.

3) Sofistike havadan uzaklaşmak için kurtarcınız "Biker Montlar"

3) Sofistike havadan uzaklaşmak için kurtarcınız "Biker Montlar"

Trençkotun sofistike havasından uzaklaşmak için tabi ki biker montlar bu sene de kurtarıcı. Biker montun yakışmadığı bir erkek düşünemiyoruz doğrusu. Ama tabi ki bir miktar fit olmak ve doğru biker montu bulmak da önemli. Yok ben çok üşürüm böyle diyenlerdenseniz kalın yün bir kaban olabilir, ama onda da bir tarzınız olsun. Memur gibi kurşun rengi bir kaban yerine oversized, bol düğmeli ve ayrıntılandırılmış bir tasarım tercih edebilirsiniz.

4) Yelekleri unutmayın!

4) Yelekleri unutmayın!

Henüz havalar çok soğumamışken yeleklere de bir şans verin. Öyle ince yelekler değil kastettiğimiz. Kapitone, su geçirmez kumaştan yapılmış kalın yelekler bu sene erkek modasında yine yerlerini aldılar.

5) Ya Ceketler...

5) Ya Ceketler...

Gelelim ceketlere. Bu sene erkek modasına damga vuran ceketler kesinlikle blazer. Tek ya da iki düğmeli, ince klapalı ceketleri hem gömleklerle hem de tişörtlerle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken iki nokta var. Birincisi blazer ceket çok iyi kumaştan yapılmış olmalı ve terzi işi olduğunu göstermeli, ikincisi de kravat takılacaksa, kravatın ceket klapasıyla eşit genişlikte olmasına dikkat edilmeli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6) Chino pantolonlara sivri burun botlar...

6) Chino pantolonlara sivri burun botlar...

Ve son olarak tabi ki konumuz ayakkabılar. Bu sene uzun konçlu botlara merhaba yılı. Özellikle Chino pantolonların altına bot giymenizi tavsiye ediyoruz. Botlarınızın sivri burun olmamasına dikkat edin. Ama botlardan daha iyisi de var tabi. Chelsea botlar!

7) Bu kış "Chelsea" botsuz geçmez...

7) Bu kış "Chelsea" botsuz geçmez...

Eğer yoksa hemen bir tane edinin. Bu sene her tür erkek giyim ürünüyle birlikte bir Chelsea bot öneriyoruz. Bu botların ayakta duruşu öyle şık, öyle zarif ve öyle erkekçe ki, Chelsea botunuz yoksa “ben tamamım hadi kış gelsin” diye gezinmeyin ortada. Biz Stilika olarak bu sene erkek giyiminde trend anahtarını Chelsea bot olarak belirliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

2.resim - ortadaki giyim tarzı iyidir renk uyumuda iyi.