Görüş Bildir
Haberler
Kadınlar İçin İş Görüşmesi Kombinlerinde Tercih Edilebilecek En İyi Parçalar

etiket Kadınlar İçin İş Görüşmesi Kombinlerinde Tercih Edilebilecek En İyi Parçalar

Kübra
24.11.2021 - 15:29

Başarılı bir kariyer için basamakları bir bir çıkmak gerekir. Bunun ilk adımı ise iş görüşmeleridir. İş görüşmesine giderken günlük hayatta tercih ettiğimiz tarzın dışında, kurumsal hayata uygun ciddi bir giyim tarzı oluşturmak gerekiyor. İlk izlenim iş görüşmelerinde oldukça önemlidir. Duruşunuz ve kıyafetiniz sizi karşı tarafa tanıtır. Bu günlerde seçilmesi gereken kıyafetlere gelin birlikte göz atalım.

 Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beyaz bir gömlek günün kurtarıcısı olabilir.

1. Beyaz bir gömlek günün kurtarıcısı olabilir.

İsterseniz sadece gömlekle isterseniz de ceketlerin içine rahatça giyebileceğiniz beyaz dökümlü gömlek dolabınızda mutlaka bulunmalı.

cok sık her gardropta olmasi gereken bir gomlek. ceket ici kot ustu takim elbise herseyle olur.

2. Bu saten gömleği de dolabımıza eklemeyi unutmayalım.

2. Bu saten gömleği de dolabımıza eklemeyi unutmayalım.

Hafif dökümlü saten gömlek yine hem iş için hem de günlük hayatta kullanabileceğiniz bir parça. 

Ürüne bayıldım ama rengi krem değil pudra bence daha güzel 😂 bu sezon saten gömlekler çok moda , bu fiyata şahane bir ürün , salaş dursun derseniz bir beden büyük alın ve hızlı kargolandı teşekkürler

3. Kalem eteklerin şıklığı tartışılmaz.

3. Kalem eteklerin şıklığı tartışılmaz.

Etek giymeyi sevenler iş görüşmelerinde kalem etek tercih edebilirler. Tarz olarak iş görüşmesine uyumlu olan bu eteği almak istersen tıkla.

ürün tam göründüğü gibi geldi yırtmaç boyu ideal tam bedeninizi almanızı tavsiye ederim.

4. Siyah yüksek bel pantolon dolabımızda olmazsa olmaz parçalardandır.

4. Siyah yüksek bel pantolon dolabımızda olmazsa olmaz parçalardandır.

Bu pantolonu ister işte isterseniz de günlük hayatınızda rahatça kullanabilirsiniz. Yukarıdaki gömlek ile kombin yaptığınızda iş görüşmesine şık bir şekilde katılabilirsiniz. Satın almak için tıkla.

Hem spor hem şık kombinlene bilir elim kumaş siyah pantolon diyince hep buna gidiyor 58 kilo 167 boy 36 beden aldım beli biraz bol az

5. Pens detaylı bilekte bir pantolon da tercih edebilirsiniz.

5. Pens detaylı bilekte bir pantolon da tercih edebilirsiniz.

Genelde görüşmelere giderken pantolonlarda koyu renkler tercih ediliyor. Siz de bunu göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz. Burada önemli olan pembe, turuncu gibi renkleri tercih etmemeniz. Eski moda imajı yüzünden kahverengi de iş görüşmelerinde tercih edilmeyen renkler arasında yer alıyor. 

Bu pantolonu satın almak istersen tıkla.

Ünlü bir markada bulunan modelin aynısı, üstelik bunun kumaş kalitesi daha iyi. tam bedeniniz iyi oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gelelim seçmemiz gereken ayakkabı modellerine.

6. Gelelim seçmemiz gereken ayakkabı modellerine.

Eminim bu model çoğu kadının dolabında bulunuyor. Bulunmayan ise düşünmeden hemen alıp dolabına koymalı. İş görüşmesine giderken bu tarz ayakkabı ile kendinden emin adımlar atmak istersen tıkla.

Çok şık ve rahat . 90 liraya almıştım indirimdeyken kesinlikle her kadının dolabında olması gereken bir ayakkabı

7. Klasik modellerin yeri hep ayrı oluyor.

7. Klasik modellerin yeri hep ayrı oluyor.

Ayakkabının şıklığından gözleriniz kamaşabilir aman dikkat! İş görüşmesine giderken benim tercihim kesinlikle bu ayakkabı olurdu. Topuk kısmındaki altın renk detayı da ayrı bir hava katmış. Eğer siz de benim gibi stiletto aşığıysanız linkini bıraktım.

8. Malum artık kış geldi botlara geçiş yapıldı.

8. Malum artık kış geldi botlara geçiş yapıldı.

Soğuklarla baş edeceğimiz günlerde de şıklığımızdan asla ödün vermeyelim. İşe görüşmelerinde, toplantılarda tarzınızın tamamlayıcı parçası olacak bu botu almak isterseniz linkini bırakıyorum. Bence kaçırmayın!

Ayakkabıyı aldıktan bir süre sonra deneme dışarıda giyme fırsatım oldu hatta yağmura yakalandım ve sure geçirme vs..olmadı.. Eğer rahat ve şık bot topuklu arıyorsanız kesinlikle inanılmaz bir ayakkabı.İnce yapılı ayağınız varsa baya iyi hiç vurmada yapmadı. Keşke bir tane daha alsaydım diye kendime kızdım. bol pantolonlarla inanılmaz iyi bir duruşu var.

9. Sonunda sıra ceketlere geldi.

9. Sonunda sıra ceketlere geldi.

Rahatlıkla kombinlediğimiz bir parça olduğu için blazer ceketler en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Her ortamda rahatça giyebileceğiniz bir ceket arıyorsanız bu leopar astarlı ceketi hazır indirimdeyken kaçırmayın derim. 

Ben indirimdeyken aldım ,içi leopar desenli olması çok güzel ,tek düğmeli ,yanları cepli bir ceket .Aslında kalıbı küçük gibi duruyor fakat giyince bedenime oldu hatta birazcık bol oldu, kolları sıkmıyor , kasma yapmadı çok rahat ve tarz bir ceket , boyu da kısa değil kalçayı kapatıyor .Tam bedeninizi alabilirsiniz . Ben biraz rahat ve bol sevdiğim için bir beden büyük aldım çok da güzel oldu .Dolapta olması gereken hem spor hem de klasik giyilebilecek tarz ve kurtarıcı bir ceket .

10. Hep koyu renk olmaz.

10. Hep koyu renk olmaz.

Bu rengi de iş görüşmesine giderken rahatlıkla seçebilirsiniz. Oversize blazer ceketin linkini buraya bırakıyorum. İndirimdeyken kaçırma derim!

bayıldımmm! kalçayı kapatıyor oversize duruşu omuzlar vatkalı gerçekten üstte harika duruyor. açık pudra renk bu arada. 38 beden tam bedenim aldım

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gömlek tercih etmek istemeyenler için.

11. Gömlek tercih etmek istemeyenler için.

Ceketlerin içine giyebileceğiniz, tarzınızı tamamlayan balıkçı yaka triko kazak da tercih edebilirsiniz.

Tavsiye ederim kurtarıcı bir parça. Özellikle ceketle kombinlenebilir.

12. Son olarak kaşe kaban ile kombini tamamlıyoruz.

12. Son olarak kaşe kaban ile kombini tamamlıyoruz.

İş yaşamında klasik giyim tarzına en uygunu kaşe kabanlar oluyor. Sade ve şık görüntüsüyle en çok tercih edilen bu kabanı buradan alabilirsiniz.

Ürünü çok beğendim. Çok beğendiğim için ütü bile yapmadan hemen yorumlamak paylaşmak istedim. Çok içime sindi çok kaliteli duruyor rengi felan da çok güzel iç astarı krem renginde hem açık hem kapalı bi şekilde kullanılabilir. Düşünen herkese tavsiye ederim şuan diğer renklerini bile almayı düşündüm. Muhteşem duruyor 👍👏 kendim 1.60 boy 59 kiloyum S beden aldım tam oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın