Görüş Bildir
Haberler
Kadınla tokalaşmak, ateş tutmaktan daha korkunç' diyen rektörün yeni görüntüleri...

Kadınla tokalaşmak, ateş tutmaktan daha korkunç' diyen rektörün yeni görüntüleri...

Kadınlar insandır biz insanoğlu ...

Gün geçmiyorki memkeletimizde geriye doğru bir adım atılmasın.. Adıyaman üniversitesi rektörünün üniversitede okuyan yada üniversite tercihi yapmak isteyen binlerce kadın öğrenciyi hiçe sayarak söylediği sözler ülkemizde torpille ve yandaşlıkla yapılan rektör atamalarını tekrar akıllara getirdi ..

Her ne kadar bu sözleri 3 gün sonra unutacak olsakda yazmak istedim ...

Türkiye son yıllarda hiç olmadığı kadar kadın cinayeti istismar ve aşağılama haberleriyle çalkalanırken sözde aydın diye saygı duyulan makamını sadece devletten aldığı maaş için kullanan bu kişilerle eğitim yapılması mümkün olmadığı gibi üniversite içerinde ayrımcılık bölünme ve daha ağır sonuçlar doğurması muhtemel sonuçlara varan mu mesnetsiz sözler eğitim adına büyük bir kayıptır.

Lakin bu haberi okumanın verdiği anlık şoku atlatamadan ki artık bu ülkede duyduğu hiçbir hukuksuzluk ve şarlatanlığa şaşırmayan birisi olarak şaşırdım link aşağıda...

Ülkemizde kadın erkek ayrımı yapmadan bizim verdiğimiz parayla maaş alan bu zihniyet iş eğlenceye gelince kadın elini tutmakdan kaçınmıyor... Nede olsa oynamaya alışmış olanı durduramazsın.

Saygılar.

http://haber.sol.org.tr/toplum/video-kadinla-tokalasmak-ates-tutmaktan-daha-korkunc-diyen-rektorun-yeni-goruntuleri-214005

Kaynak: http://haber.sol.org.tr/toplum/video-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın