Görüş Bildir
Haberler
Kadına Yönelik Şiddet Dur Durak Bilmiyor...

Kadına Yönelik Şiddet Dur Durak Bilmiyor...

adem kara
23.04.2014 - 11:26

Anne ile Kızın Battaniyeye Sarılı Cesedi Bulundu

Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde kendilerinden geçen Cumartesi gününden itibaren haber alınamayan 46 yaşındaki Nazan Ş. ile kızı 15 yaşındaki Ladin Ş.’nin evde silahla vurularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılı cesetleri bulundu. Kuaför dükkanı işleten ve bir süre önce iflas ettiği belirtilen baba Hakan Ş.’ye ulaşamayan ekipler bulunması için çalışma başlattı.

Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Yüreğir İlçesi'nde meydana geldi. Geçen Cumartesi gününden itibaren Nazan ve Hakan Ş. ile kızları Ladin Ş.’den haber alamayan yakınları şüphelenerek oturdukları eve gitti. İçeriden ağır bir kokunun yayıldığı dairenin kapısını açan olmayınca endişelenen yakınları polise haber verdi.

Polisin yardım istediği Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nre bağlı CANKUR ekipleri balkon kapısını kırarak içeri girdiklerinde anne Nazan Ş.’yi oturma odasında, Şehit Temel Cingöz Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi Ladin Ş.’yi ise kendi odasında silahla vurularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılı cesetlerini buldu.

İFLAS EDEN BABA KAYIP

Kadın kuaför dükkanı işlettiği ve bir süre önce iflas ederek icralık olduğu öne sürülen baba 50 yaşındaki Hakan Ş. ise bulunamadı. Yakınlarının aramalarına rağmen telefonla ulaşılamayan Hakan Ş.’nin zanlı şüphesiyle yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Akif ÖZDEMİR/ADANA (DHA)

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0