Görüş Bildir
Haberler
Kadın İsterse - Güncel Yaşam Blog'u: Erkekleri Etkilemenin 8 Yolu

Kadın İsterse - Güncel Yaşam Blog'u: Erkekleri Etkilemenin 8 Yolu

Kadın İsterse - Güncel Yaşam Blog'u: Erkekleri Etkilemenin 8 Yolu

Tüm kadınlarda beğenilme arzusu vardır. Bu da beraberinde erkekleri nasıl etkilerim sorusunu akıllara getirir. Erkeklerin karşı koyamayacağı bir kadın olabilmek için bazı tüyoları bilmek gerekir. Erkeklerin hangi kadın tipinden hoşlandıklarını beraber keşfedelim.

Doğal Olmak: Bir erkeği etkilemek adına doğallığınız dan ödün vermeyin. Yapmacık hareketler, tarzınız olmayan ve size yakışmayan konuşma şekillerinden uzak durun. Nasılsanız öyle olun çünkü erkekler doğal kadınlardan hoşlanır.

Özgüven: Erkekler hayatın her alanında ne istediğini bilen kadınla olmak ister bu yüzden özgüvenli olun.

Saçlarınız Kısa Olmasın: Erkekler çok kısa saçları sevmezler. Bakımlı, temiz, parlak, güzel kokan, boyası akmamış, ten renginize uyan saçlar erkeklerin en sevdiği saç tipidir. Kuaförden çıktığınız halinizi değil evdeki doğal saç şeklinizden daha çok hoşlanır.

Bakımlı Ayaklar: Erkeklerin en çok ilgisini çeken yerlerden biri de ayaklardır. Güzel ve bakımlı ayaklar seksilikte her zaman öndedir.

Bakımlı Olmak: Her ne kadar doğal olmak gerekse de tümden kendinizi bırakmayın. Parlak cilt ve abartısız bir makyaj sizi her zaman seksi yapar.

Gülümseyin: Erkekler gülümseyen, iyimser, hiç bir şeyi abartmayan kadınlardan hoşlanır. Pozitif olun ve hayata her zaman iyi pencereden bakmasını bilin. Çok fazla söylenme ve şikayet sizden soğumalarına neden olur.

Kilonuza Dikkat: Erkekler için  kilonuz çok ama çok önemlidir. Boyunuzla orantılı bir kiloda olun. Aşırı zayıf ya da aşırı şişman olmanız sizden uzaklaşmalarına neden olur.

Davranışlarınıza Dikkat: Erkekler yatakta kıvrak ve özgür bir kadın isteseler de dışarıda daha uysal ve çekingen bir kadın isterler. Bunun sebebi ise dişiliğinizi sadece onunlayken göstermenizi istemeleridir.

Kaynak: http://www.kadinisterse.net/2016/04/e...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın