Görüş Bildir
Haberler
Kadın Cinayetleri Bitmiyor: Üniversite Öğrencisi Tuğba, Eray Hakver Adlı Erkek Tarafından Boğuldu

Kadın Cinayetleri Bitmiyor: Üniversite Öğrencisi Tuğba, Eray Hakver Adlı Erkek Tarafından Boğuldu

Ulaş
11.11.2020 - 14:49

Denizli’de üniversite öğrencisi Tuğba Tokbaş, erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Eray Hakver tarafından boğularak öldürüldü. Cinayetin ardından kaldıkları aparttan kaçan zanlı Eray Hakver, olayın ortaya çıkmasının ardından emniyete giderek olayı itiraf etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesinde Eray Hakver, kız arkadaşı olduğu öğrenilen üniversite öğrencisi Tuğba Tokbaş’ın (22) kaldığı aparta gitti.

Eray Hakver, burada çıkan bir tartışmanın ardından Pamukkale Üniversitesi Resim İş Öğretmenliği bölümünde okuduğu öğrenilen Tuğba Tokbaş’ı boğarak öldürdü. Cinayet zanlısı erkeğin aparttan hızlıca çıkması ve daireden gelen sesler üzerine çevredeki yurttaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, daireye girdikleri sırada genç kadının hareketsiz halde buldu.

Polis ekipleri, daireye girdikleri sırada genç kadının hareketsiz halde buldu.

Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri Tokbaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Cinayeti itiraf etti...

Cinayeti itiraf etti...

Olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilen genç kadının cansız bedeni Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayın ortaya çıkmasının ardından cinayet zanlısı erkek, İl Emniyet Müdürlüğüne giderek cinayeti itiraf etti.

Tutuklandı

Tutuklandı

Cennet Tuğba Tokbaş'ı boğarak öldüren birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Recep Berkay Hakver, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İFADESİNDE CENNET'İN BOĞAZINI YANLIŞLIKLA SIKTIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Recep Berkay Hakver'in polisteki ifadesinde, Tokbaş ile 2 aydır aynı evde yaşadıklarını, zaman zaman kız arkadaşının kendisini ciddiye almaması nedeniyle tartıştıklarını söylediği öğrenildi. Recep Berkay Hakver, ifadesinde, 'Olay gecesi cinsel ilişki yaşadığımız sırada Cennet Tuğba'nın yanlışlıkla boğazını sıktım. Daha sonra Cennet Tuğba hareketsiz kaldı. Yaşadığım korku nedeniyle 1 saat boyunca evden çıkamadım. Sağlık ekiplerine de haber veremedim' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aşkito muyum ben

Haberde çok fazla çelişki var. Önce kızın kaldığı aparta gitti deniyor, sonra 2 aydır anı evde yaşıyoruz diye ifade verdi deniyor. Önce tartışma çıktı boğazı... Devamını Gör

serra

Bu şerefsizliği yapanların çoğu 'namus' için der güya dindarlar ya. Ama o kadar dindarlıkla Allahın verdiği canı sadece Allahın geri alacağını bilemezler. Ca... Devamını Gör

serra

Bu haberle nafaka mevzusunun ne alakası var peki? Saçma sapan cevaplar serisinde bugün...

Tyliebee

En acısı da artık bu haberlere yüzümde mimik oynamıyor, canım yanması lazım, yanmıyor... Alışmış kudurmuştan beterdir.