Görüş Bildir
Haberler
Kadıköy'de Frikiklerin Gecesi!

Kadıköy'de Frikiklerin Gecesi!

Fatih
16.08.2014 - 23:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadıköy'de Frikiklerin Gecesi!

Fenerbahçe ile son Yunanistan Ligi şampiyonu Olympiakos hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, iki frikik golüyle kazandı. Olympiakos da frikikten attı.  

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü İsmail Kartal yönetiminde ilk maçında Olympiakos ile karşılaştı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan hazırlık maçı 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile bitti. 35. dakikada Caner Erkin, 81'de de Emre Belözoğlu, frikikten attığı goller ile sarı-lacivertli takıma galibiyeti getirdi. Olympiakos'un tek sayısı ise 90+3'de Holebas'ın frikik golüyle geldi.

F.BAHÇE KASIRGASI

Düşük tempoda başlayan maçta iki takım da 30. dakikaya kadar birbirlerine üstünlük kuramadı. İlk yarının son 15 dakikasında ise Fenerbahçe kasırgası vardı.

Sarı-lacivertli ekip 35'te Caner Erkin'in harika frikik golüyle 1-0 öne geçerken Moussa Sow'un yaptığı iki etkili kafa vuruşu ise kalecide kaldı.

Devrenin bu bölümünde Emmanuel Emenike de gösterdiği performansla beğeni topladı. Oliympiakos cephesi ise bulduğu iki pozisyondan yararlanamadı.

İKİNCİ YARI TEMPO DÜŞÜK

İkinci yarı düşük tempoda başlarken, Fenerbahçe'de ileri uç hattında yer alan futbolcuların biraz geriye dönük oynaması topun Olympiakos'ta daha fazla kalmasına sebep oldu. Fenerbahçe savunması ise yay önünde etkili bir hat kurdu ve Olympiakos atakları burada sonuçsuz kaldı.

Fenerbahçe'de bu yarıda da ataklar Caner Erkin endeksliydi. Fenerbahçe'de Ersun Yanal döneminde kadro dışı kalan Serdal Kesimal de bu yarıda oyuna dahil oldu ve alışılmışın aksine sağ bekte görev yaptı.

BİR FRİKİK DE EMRE'DEN

İkinci yarı Olympiakos, Fenerbahçe'ye oranla daha etkili olurken girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. Fenerbahçe'de 81. dakikada Mehmet Topal'ın yerde kalmasının ardından kazanılan frikikte ise Emre Belözoğlu topu ağlara gönderdi. Caner Erkin'in golünün simetrisi bu sefer farklı bir yarı sahada yaşandı.

90+3'de ise Holebas, aynı Fenerbahçe'nin gollerinde olduğu gibi frikikten attığı gol ile takımının tek golünü kaydetti.

Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 sonuçlandı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

[GOL] 81' Emre Belözoğlu

[GOL] 35' Caner Erkin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0