Görüş Bildir
Haberler
Kadıköy'de Şampiyonluk Turu!

Kadıköy'de Şampiyonluk Turu!

Fatih UZUN
09.05.2014 - 20:25 Son Güncelleme: 09.05.2014 - 21:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadıköy'de Şampiyonluk Turu!

Şampiyon Fenerbahçe, Kadıköy'deki son maçında Karabük'ü 3-0 yendi; taraftarı önünde şampiyonluk turu attı

Şampiyon Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Saracoğlu'ndaki son maçında Karabükspor'u 4-0 yendi. Taraftarı önünde şampiyonluk şarkıları söyleyen sarı-lacivertlilerin golleri 14. dakika Moussa Sow, 41. dakikada Raul Meireles, 43. dakikada Emre Belözoğlu ve 90'da Webo'dan geldi. Şampiyon Fenerbahçe puanını 71'e yükseltti. Kadıköy'de bayram havasında geçen mücadelede Fenerbahçe şampiyonluğunu kutladı; Saracoğlu bayram yerine döndü...

MAÇTAN NOTLAR

Ligin 31. haftasında Çaykur Rizespor maçındaki 0-0'lık beraberlikle şampiyonluğu garantiledikten sonra, 32. haftadaki Akhisar Belediyespor deplasmanında 4 as oyuncusundan yoksun oynayan sarı-lacivertliler, Kardemir Karabükspor önünde tam kadro sahaya çıktı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, seyircisiz maç cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izlediği şampiyonluk mücadelesinin ardından, as oyunculardan kurduğu kadroyu taraftarın karşısına çıkardı. Yabancı kontenjanına takılan Cristian, Kadlec ve Holmen'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz ile Hasan Ail Kaldırım, bu akşamki mücadelede 18 kişilik kadroda bulunmadı.

ŞAMPİYONU ALKIŞLAYARAK JEST YAPTILAR

Akhisar Belediyesporlu futbolcuların ardından, Kardemir Karabüksporlu oyuncular da maç öncesi sahaya çıkışta lig şampiyonu sarı-lacivertlileri alkışladı.

Hakemlerden önce sahaya gelerek çıkış tünelinin önünde koridor oluşturan konuk takımın oyuncuları, hakemlerle beraber sahaya gelen sarı-lacivertli takımı alkışlayarak şampiyonluklarını tebrik etti. Bu arada, iki takım futbolcuları sahaya çıkarken kale arkası tribünde üzerinde sarı-lacivertli takımın karikatürlerinin yer aldığı ve 'Şampiyon Fenerbahçe' yazan bir dev poster açıldı.

AYKUT KOCAMAN MAÇI İZLEDİ

Fenerbahçe'yle şampiyonluk yaşayan ve geride kalan sezonun sonunda görevini Ersun Yanal'a devreden sarı-lacivertli eski teknik adam Aykut Kocaman da karşılaşmayı izledi.

Sarı-lacivertli takımı ilk yılı olan 2010-2011 sezonunda şampiyonluğa taşıyan, daha sonra 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında da görev yaptıktan sonra bu sezon başında takımdan ayrılan Kocaman, geçen sezonun ardından ilk kez Kadıköy'de maça geldi.

TAKIMDAN 'DURAN ADAM' POZU

Fenerbahçeli futbolcular, maç öncesi seremoniden sonra saha ortasındaki çizgide sıralanarak, tribünlere 'duran adam' pozu verdi. Kale arkası tribününde dev posterlerin açıldığı sırada verilen pozu, taraftarlar alkışlarla karşıladı.

KARANFİL DAĞITTILAR

Fenerbahçeli futbolcular, maç öncesi ısınmak için sahaya çıktıklarında tribünlere giderek taraftarlara karanfil verdi. Taraftarlar, sevgi gösterileriyle karşıladığı futbolculara 'şampiyon' tezahüratlarıyla moral verdi.

STAT BALONLARLA SÜSLENDİ

Kardemir Karabükspor maçı öncesi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, sarı ve lacivert renklerde balonlarla süslendi. Tribünlere, çatı sistemine asılan balonlar, Türk bayrakları, Fenerbahçe bayrakları ve sarı ile lacivert renklerdeki kurdelelerle süslemeler yapıldı. Bu arada, 11 Mayıs Pazar günü statta yapılacak şampiyonluk kutlamasındaki ışık gösterileri için gereken sistemin de Fenerium üst tribün çatı sistemine kurulduğu görüldü.

  • Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşma öncesinde Galatasaray'a yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu.

  • Sarı-lacivertli taraftarlar, Galatasaray taraftarlarının bu sezon tribünlerde açtığı '2014 Mayıs' pankartına gönderme yaparak, şampiyonluğu nisan ayında elde ettiklerine vurgu yapıp, '2014 Nisan' yazılı pankart açtı.

HT Spor

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...

Ersun Yanal'dan Mancini'ye Gönderme!

Fenerbahçe Teknik direktörü Ersun Yanal, Selçuk Şahin ile saha içindeki futbolculara gönderdiği not olay oldu.

Ersun Yanal Selçuk Şahin'i oyuna alırken ona bir kağıt verdi. Selçuk da kağıtı Mehmet Topal'a verdi.

Daha sonra futbolcuların elden ele dolaştırdığı bu kağıdı son olarak Volkan Demirel kameralara gösterdi. Kağıtta ise 'Şampiyon Fenerbahçe' yazısı tüm sarı-lacivertli taraftarları coşturdu.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...

Aziz Yıldırım Ceza Dinlemedi!

Aziz Yıldırım’ın kendisine verilen cezanın dolmasına bir hafta kala stattaki yerini aldı.

Ligin son maçında futbolcularını yalnız bırakmayan Aziz Yıldırım bu ihlalinden dolayı 60 gün daha ekstra ceza alacak.

Başkan Yıldırım, Sivasspor karşılaşmasının ardından 90 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadıköy'de Duran Adam Göndermesi!

Şampiyon Fenerbahçe'nin Saracoğlu Stadı'nda Karabük'ü ağırladığı karşılaşmada kale arkası tribününde yer alan dev pankart dikkat çekti.

Şampiyon Fenerbahçe, Saracoğlu Stadı'nda Karabük'ü ağırladığı karşılaşmanın öncesi ezeli rakibi Galatasaray'â göndermede bulundu.

Tüm futbolcular, orta alan çizgisinde 'duran adam' pozu vererek, rakibine göndermede bulundu. Öte yandan geçtiğimiz hafta Akhisar deplasmanında alkışlarla sahaya giren Fenerbahçeli futbolcular, Karabüksporlu futbolcular taraftar tarafından alkışlandı.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/kadikoy-de...

Aykut Kocaman Geri Döndü!

Fenerbahçe'ki görevinden sezon başından ayrılan Aykut Kocaman, sezonun son maçında tribündeki yerini aldı.

Fenerbahçe, ligin son maçında Karabükspor'u ağırlarken tribündeki sürpriz konuk dikkat çekti.

Geçen sezon sonunda görevinden ayrılan Aykut Kocaman, bu sezon ilk kez Kadıköy Şükrü Saraçoğlu'nda görüldü.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
4
0
0
0
0