Görüş Bildir
Haberler
Kaç Yaşında Evleneceksin?

etiket Kaç Yaşında Evleneceksin?

Osman Avcı
14.01.2015 - 16:51 Son Güncelleme: 15.01.2015 - 16:55

Kaç yaşında evleneceğinin cevabı bu testte...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bugün düğün yapsan, sana kaç liraya mal olacağını düşünüyorsun?

2. Kaç çocuk istiyorsun peki?

3. Bir animasyon filmi seç!

4. Senin acil durumlarda aranacaklar listendeki kişi kimdir?

5. Hangisi senin rengin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir çanta dolusu para buldun diyelim. Bununla ne yaparsın?

7. Bir de favori tatil gününün ne olduğunu soralım...

8. Son soru çok kritik: Evlilik aşkı öldürür mü?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

29 Yaşında!

29 Yaşında!

Sen 29 yaşında evleneceksin. Bunun ötesinde şunu diyebiliriz ki, yapacağın evlilikte, her ne kadar zor zamanlar geçirsen de, birbirinizi hiç tüketmeyeceksiniz. Kavgalarınız olacak evet ama bir noktada hep duracaksınız; çünkü senin için o, onun için de sen doğru kişilersiniz...

56 Yaşında!

56 Yaşında!

Evet, onu biraz geç bulacaksın; ama geç olsun güç olmasın demişler. Zaten saçma sapan insanlarla bir ömrü heba etmektense beklemek en mantıklısı. Bir yandan da bir insanın 50'li yaşlarda yanlış karar verme olasılığı daha azdır. Kısaca ben 50'de evleneceğim diye kendini boş yere üzme, çünkü şu kısacık hayatta temel gaye mutlu olmak değildir de nedir? Allah sizi bir yastıkta kocatsın diyeceğiz; ama çoktan kocamış olacaksınız :)

48 Yaşında!

48 Yaşında!

Senin evleneceğin yaş: 48! Armudun sapı, üzümün çöpü diye diye bu yaşlara kadar geleceksin. Çünkü sen mükemmeliyetçi birisin ve mükemmel insan daha karşına çıkmadı. İşte o mükemmel insanı bulacağın yaştır 48!..

33 Yaşında!

33 Yaşında!

Sen 33 yaşında evleneceksin. 33 yaş, galiba evlenmek için en süper yaştır. Kafa oturmuş, iş-güç de düzene oturmuş... Hayattan, eşinden ne istediğini de biliyorsun; ama her şeyden önemlisi kendini tanıyorsun. Toy değilsin, yaşlı da değilsin. Oh miss!..

22 Yaşında!

22 Yaşında!

Sen 22 yaşında evleneceksin! Hani bir kıyafeti beğenirsin; ama alışverişin daha başında olduğun için, diğer alternatiflere bakarsın da sonunda gidip yine o ilk kıyafeti alırsın ya, hayat da aslında bir yönüyle bu örneğe benzer. Aşık oldun mu evleneceksin; ardını önünü, gerisi berisini düşünmeyecek, anı yaşayacaksın. Diğer türlü vakit kaybından bir şey olmuyor ve en acısı da her taraf hayatını yaşayamayan pişmanlıklarla dolu. 22 çok erken diyenlere aldırma sen yani ;)

41 Yaşında!

41 Yaşında!

Sen 41 yaşında evleneceksin. Öncelikle, lütfen '41 çok geç ama yhaa' diyenlere aldırma; çünkü günümüz şartlarında 41 gayet iyi yaş; hatta şunu diyebiliriz ki 41 yaşında evlenen net zekidir. Sen de bu yaşta evlendiğin için hiç pişman olmayacaksın. Bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz size, 41,5 kere maşallah!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1710
1280
904
721
566
472
453
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Karakaya

22 diyor lan ben 26 yaşındayım :D geç kaldık o zaman.

Onur Karakaya

28 oldum evde kaldım :D