Görüş Bildir
Haberler
Her İnsanın Sahip Olması Gereken Temel Yeteneklerden Kaçına Sahipsin?

Her İnsanın Sahip Olması Gereken Temel Yeteneklerden Kaçına Sahipsin?

Osman Avcı
14.04.2014 - 15:10 Son Güncelleme: 14.04.2014 - 16:49

Bazı şeyleri yapmak için Einstein olmaya gerek yok!..

Bunları herkes bilmeli, herkes!

Buradan esinlenilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşağıdaki sıraladığımız yeteneklerden, becerebildiklerinizi işaretleyin!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kırk (40) Fırın Ekmek Yemen Gerekiyor!

0-7 yaş arasındaysan sıkıntı değil de (annem-baban var sonuçta, bir şekilde onlar halleder çünkü) ama yaşını başını almışsan denecek bir şey yok sana. Yani, bu kadar az temel bilgiyle nasıl yaşıyorsun şaşılacak şey doğrusu! En azından yemek yemeyi biliyorsundur umarım. Bilmiyorsan bak yeni şeyler icat edilmiş :)

Hiç Fena Değil!

Birçok şey bildiğin bir gerçek. Ancak bazı şeyleri de bilmediğini söylemek gerek. Buna, kadınsanız 'ama erkeksi şeyler çoktu', erkekseniz 'kadınsı şeyler çoktu' bahanesini getireceksiniz muhtemelen. Fakat artık şu kafadan çıkın yahu! Erkek-kadın ayrımı mı kaldı. Erkek; bebek bezi değiştirmeyi ve kendi söküklerini dikmeyi, Kadın da araba tekerini değiştirmeyi öğrensin bitsin gitsin. Bilgisayar-internetle ilgili bilgilerinize hiç girmiyorum bile :)

"Bir İnsan Her Şeyi Bilir mi?"nin Cevabısın.

Bravo sana! 'Bir insan her şeyi bilebilir mi yahu?' sorusunun sendeki cevabı 'EVET bilebilir'. Bir kere çok becerikli ve pratiksin: '5 dakikada Beşiktaş' sözü seni çok güzel anlatır. Ayrıca çok meraklısın ve öğrenmeye açıksın da. Ağustos'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, adaylığa ne dersin? Vallahi sen onu da becerirsin :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
18
14
10
6
5
4