Görüş Bildir
Haberler
Kabus Artık Sona Eriyor! ALERJİ...

Kabus Artık Sona Eriyor! ALERJİ...

CareShop
06.05.2014 - 16:21 Son Güncelleme: 06.05.2014 - 16:25

Kabus Artık Sona Eriyor! ALERJİ...

Sabahları kalktığınızda gözlerinizde kızarıklık ve kaşıntı, hapşırma, burun akıntısı, burun kaşınması, nefes darlığı gibi şikâyetleriniz oluyorsa büyük ihtimalle sizin de toz maytlarına karşı alerjiniz var demektir.

Biz farkında olmasak da yataklarımız milyonlarca bakteri ve toz maytı ile doludur. Toz maytı alerjisine karşı korunmanın en iyi yollarından biri anti alerjik uyku ürünleri kullanmaktır. Ancak her anti alerjik uyku ürünü sizi toz maytlarından koruyamaz.

Anti alerjik veya anti mite özelliği olduğunu iddia eden bir ürün satın alıyorsanız mutlaka uluslararası geçerliliği olan bir anti mite sertifikasına sahip olup olmadığına bakmalısınız.  Aksi halde işiniz şansa kalmış demektir.

FullCare Anti alerjik uyku ürünlerinin toz maytlarına karşı etkisi Uluslararası bağımsız Hohenstein Enstitüsü tarafından test edilip onaylanmıştır. Almanya’da Hohenstein enstitüsünde maytlara geçit verip vermediği çeşitli testlere tabi tutulan Fullcare, Türkiye'nin uluslararası anti mite sertifikasına sahip ilk ve tek markasıdır. Dünyada ise bu sertifikaya sahip sadece 4 marka vardır.

Fullcare’in aynı zamanda sıvı geçirmez özellikteki koruyucu yüzeyi, ter, idrar, kan veya herhangi başka bir sıvının yatağa sızmasını önleyerek sağlıklı ve hijyenik bir uyku ortamı oluştururken, hava geçirgenliğine sahip terletmeyen mikro gözenekli dokusu maksimum uyku konforu sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kaynak: http://www.fullcarepremium.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın