Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Sonrası Erdoğan'dan Tatil Açıklaması: Kurban Bayramı 9 Gün

Kabine Toplantısı Sonrası Erdoğan'dan Tatil Açıklaması: Kurban Bayramı 9 Gün

Türkiye'nin korona virüsle mücadelesinin değerlendirildiği kabine toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatili süresinin 9 gün olacağını duyurdu. Erdoğan, köprülerde bayram için uygulanan ücretsiz geçişin cuma gecesi başlayacağını da sözlerine ekledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 17.10'da toplandı. Beştepe'deki toplantı 1 saat 50 dakika sürdü. Ülke gündemindeki konuların ele alındığı toplantı sonrası alınan kararlar açıklanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:
  • Virüsün yeni varyantları dünyayı tehdit ediyor. Biz hem sağlık sistemimizin gücü hem aşılama oranlarımızla nispeten iyi bir noktadayız.

  • Aşılamanın nispeten düşük olduğu yerler tehdit altına girebilir. Ciddi gayretler ve fedakarlıklarla elde ettiğimiz avantaja sahip çıkmak mecburiyetindeyiz.

  • Bayram günlerini de aynı şekilde kurallara uyarak geçirmeliyiz. Önümüzdeki dönemde aynı sıkıntılara düşmemek için tedbiri elden bırakmamalıyız.

  • 2021 yılında ulaşacağımız büyüme oranıyla, dünyanın yükselen ekonomisi olduğumuzu, hedeflerimize adım adım yaklaştığımızı ispatlayacağız.

  • Artık meslek liselerini ve meslek yüksek okullarını sanayi bölgeleri içinde açarak okul eğitimiyle işbaşı eğitimini birleştiriyoruz.

Bayramda köprü geçişleri ücretsiz

Bayramda köprü geçişleri ücretsiz
  • Bayramda köprülerden ücretsiz geçiş, cuma günü gece yarısı başlayacak.

  • Araçlarıyla Niğde-Ankara otoyolunu kullananlara yüzde 20, otobüs, kamyon ve TIR’larıyla kullananlara ise yüzde 40 indirimli olacak. İndirim cuma gece yarısı devreye girecek. 

  • Ülkemizin doğusuyla batısı, kuzeyiyle güneyi arasında hem hak ve özgürlükler hem temel hizmetler bakımından hiçbir fark kalmamıştır.

Bayram tatili açıklaması

Bayram tatili açıklaması
  • Vatandaşlarımız 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabaha kadar sürecek bir tatile kavuşmuş oluyorlar.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
162
66
25
11
10
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Nasıl ücretsiz oluyor anlamıyorum. Sonuç olarak yeterli sayıda araç geçmeyince devlet firmaya ödeme yapmayacak mı? Yine vatandaş ödemiş olmayacak mı? Ama ne ... Devamını Gör

Equal

Köprülerin parasını zaten ödüyorum, hiç bi zaman ücretsiz olmuyor bu mantığa göre ama bu adamlarda mantık ne arar ki zaten. Yav he ya.

Pasif Kullanıcı

aynen hak ve özgürlüklerde aynıyız. kuzeyde de seni eleştireni göz altına alıyorlar doğuda da batıda da