Görüş Bildir
Haberler
Kaan Yıldırım "Hadise" Sorusuyla Çıldırdı! Söyleşiyi Terk Etti...

Kaan Yıldırım "Hadise" Sorusuyla Çıldırdı! Söyleşiyi Terk Etti...

GNS
27.10.2021 - 00:15

Evliliğe doğru giden ilişkilerini Haziran ayında ani bir kararla sonlandıran Kaan Yıldırım ve Hadise çiftiyle ilgili konular açıldıkça iki taraf da rahatsız oluyor. Hadise'nin iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye adım atmasından sonra Kaan Yıldırım cephesinden bir tepki gelmemişti. Oyuncu geçtiğimiz günlerde Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gençlerle bir söyleşiye katılmıştı. Söyleşide gelen eski aşk sorusu ile beklenmeyen bir tepki veren Yıldırım etkinliği sonlandırdı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncu Kaan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileriyle yaptığı söyleşide gelen sorulara büyük bir keyifle cevap verirken eski ilişkisine dair konuşulunca durumu toparlayamadı. Sorudan rahatsız olan Yıldırım söyleşiyi erken bitirdi. İşte detaylar...

Yok Böyle Bir Acı

Yok Böyle Bir Acı

Sürpriz ayrılık sonrası Hadise'nin piyasaya sürdüğü 'Hay Hay' isimli şarkıda geçen, “Yok böyle bir acı, varsa verin ilacı susayım. İçime içime dökülen gözyaşımı kurutayım. Çok canım acısa da giriliyor yeni yola, hazırım' şeklindeki sözler Kaan Yıldırım'a gönderme olarak yorumlanmıştı.

Bütün bu gelişmelerin ardından popçu Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açtı.

Hadise Sorusu Şok Etti

Hadise Sorusu Şok Etti

Ayrılık sonrası çok fazla ortalarda görünmeyen Kaan Yıldırım, önceki gün Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gençlerle söyleşi yaptı. Söyleşinin sonuna doğru Kaan Yıldırım'a çarpıcı sorular yöneltildi.

Mikrofonu eline alan genç öğrenci Yıldırım'a, 'Hadise sayesinde popülerliğiniz arttı. Şimdi herkes sizi daha iyi tanıyor. Ne hissediyorsunuz?' sorusunu yöneltildi.

Bu soru karşısında neye uğradığını şaşıran Yıldırım, söyleşiyi noktalamak zorunda kaldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın