Görüş Bildir
Haberler
Justin Bieber Tekrar Türkiye'ye Geliyor!

Justin Bieber Tekrar Türkiye'ye Geliyor!

Yaren Eroğlu
17.07.2015 - 11:13 Son Güncelleme: 17.07.2015 - 11:54

Başarılı müzisyen Justin Bieber, B4L Movement organizatörlüğünde ikinci kez İstanbul’a geliyor!

Organizatör Ümit Akbulut tarafından Instagram hesabı üzerinden duyurulan konser, Justin’in kendi ağzından da doğrulandı. Ve ünlü yıldız konu hakkında şunları söyledi:

“Naber Ümit Ağabey ? Justin Bieber burada. Sadece şunu demek istedim: Türkiye’ye ve Türk Belieberlarıma selam. Uzun zamandır Türkiye’de bulunmadım. Şu an hastayım ama Türkiye’de olduğumda asla hasta hissetmem. Yakında görüşürüz.” dedi.__Ümit Akbulut İnstagram hesabı üzerinden videoyu yayınlamadan önce kısa bir video ile şunları söyledi:

  • ''Cok yogun istek üzerine bu 3 saniyeyi sizinle paylasıyorum...ama sunu bilin,B4L justinin gelmesini saglıcak,ancak konser kısmını diger organisation şirketleri ayarlıcak,o yüzden bilet fiyatını ve tarihi söyliyemicem bugün,ama gelicegi KESİN...ve kimseye inanmayın,cıkan haberleri fazla ciddiye almayın,bütün sorularınızı cevaplıcam...ve cekemiyenlere MÜJDE,engelemeye calısan,İNSANLAR,ŞİRKETLER,VE RAKİPLER,boşuna ugrasmayın,boş kürek çekersiniz...ümit akbulutdan size söylemesi,yarın da justin size kendisi SÖYLER'' 👊👊👊👊 #B4L #Justinbieber

  • #Doyourbestfucktherest

  • #fazlakonusmayınYAPIN#B4LMOVEMENT

Beliebersın tepkisi merak ediliyor.Tarihi kesin değil ama Ümit Akbulut yapacağını söyledi.Herkes heyecanla sonucu bekliyor bakalım neler olacak ? 

Kaynak: https://instagram.com/p/5K9EsOg7sy/?t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın