Görüş Bildir
Haberler
Josef de Souza: "Bizim Gerçek Yerimiz Zirve"

Josef de Souza: "Bizim Gerçek Yerimiz Zirve"

Enver K.
15.10.2015 - 17:13

Fenerbahçe'nin orta sahadaki başarılı oyuncularından Josef de Souza, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Brezilyalı oyuncu, Kayserispor maçıyla yeniden çıkışa geçeceklerini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'LİDERLİK İÇİN NE GEREKTİĞİNİN FARKINDAYIZ'

Sözlerine; Spor Toto Süper Lig’in 8.haftasında Fenerbahçe'nin Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya ilişkin değerlendirmede bulunarak başlayan Josef de Souza, “Geçtiğimiz haftadan itibaren çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Milli takımda olan arkadaşlarımızdan ayrı çalışmak zorunda kaldık. Başarılı bir haftayı geride bıraktık diyebilirim. Bugün milli takımlarda olan arkadaşlarımız da aramıza katıldı. Bu sayede hep birlikte çalışma fırsatı da bulduk. Pazar gününe kadar maç hakkında da takım içinde konuşacağız ve bu konuştuklarımızı sahada uygulayacağız. En iyi şekilde Kayserispor maçına hazır olmak istiyoruz. Şu anda kaybedilmiş bir liderlik durumu var ve bizim ait olduğumuz yer, liderlik koltuğudur. Şu anda geriye düşmüş olsak da liderliği almak istiyoruz. Liderliği almak için önümüzdeki maçları kazanmamız gerektiğinin farkındayız. Sahadan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. 

'ARTIK İYİLEŞTİM'

Sakatlığını tamamen atlattığını ve kendisini yüzde yüz hazır hissettiğini belirten Josef de Souza; Her şeyin normale dönmesini istiyoruz ve bu da bizim lider olmamızla ilgili. Fenerbahçe’nin ait olduğu yer; zirvedir, liderliktir. Kendim için bir şeyler söylemek gerekirse de, yüzde yüz hazırım. Fiziksel anlamda kendimi çok iyi hissediyorum. Maç oynayabilecek durumdayım. Takımıma yardımcı olabilecek seviyedeyim. Umarım her şey yolunda gider. Bizim hedefimiz bu hafta 3 puanı almak.” dedi.

Maraton

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
1
0
0
0