Görüş Bildir
Haberler
Jose Sosa'dan Ayrılık Açıklaması: 'Eşim İstanbul'da Yaşamaktan Korkuyor'

Jose Sosa'dan Ayrılık Açıklaması: 'Eşim İstanbul'da Yaşamaktan Korkuyor'

Mustafa Boztepe
11.07.2016 - 23:43 Son Güncelleme: 11.07.2016 - 23:58

Beşiktaş'ın başarılı futbolcularından Jose Sosa, sosyal medya hesabından yayınladığı yazılı açıklamada ayrılmak istediğini ifade etti. Açıklamasında, yaşanan terör olaylarından dolayı bu kararı aldıklarını belirten Sosa, 'Eşim İstanbul’da yaşamaktan korkuyor ve aynı zamanda ben de çocuklarım için endişe duyuyorum.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Sosa'nın açıklamaları

'Durumumla ilgili bir bilgilendirme yapma ihtiyacı duyuyorum.

Her şeyi sadece bir kereliğine açıklayacağım.

Kişisel ve ailevi problemlerim nedeniyle Beşiktaş Kulübü'nden transferim için izin istedim. Eşim, İstanbul'da, Türkiye'de yaşamaktan korkuyor. Benim de kızlarım için korkularım var.

Havaalanında gerçekleşen son saldırı bize çok yakındı. Çünkü menajerim patlamanın iki saat öncesinde oradaydı. Bu olaydan sonra, ailem ve ben İstanbul'dan ayrılma kararı aldık. İki mucizevi kızım var ve onları korumak istiyoruz. Benim önceliğim ailemdir, futbol ikinci sırada gelir.

Beşiktaş Kulübü ile yeni sözleşme görüşmesi yapmıyorum. Her iki taraf için de uygun bir çözüm arıyoruz. Kulüp yetkilileriyle görüşmelerimi yaptım ve ailemden uzakta bir yerde futbol oynamak istemediğim için sorunumun çözümü için yardım istedim. Beşiktaş Kulübü'ne de bana ve aileme olan yardımından ötürü minnettarım.

Birlikte harika iki sezon geçirdik, ama bahsettiğim çeşitli problemler nedeniyle bu kararı almam gerekti.''

Goal

Sosa'nın açıklamasının orjinal metni

Sosyal medya tepkileri

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
144
108
21
15
11
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melih Işık

ben de korkuyom knk giderken beni de alsanıza :)

Haklı olmasına mı yanayım,yoksa halimize mi bilemedim.

KOVALA NEJDET

Amk beben sanki devlet okulunda okuyor pezevenk , karın sanki bağcılarda 20 senelik apartman dairesinde yaşıyor, merak etmeyin zaten meşhur birileri ölse dün... Devamını Gör

KOVALA NEJDET

niye ben de gidiyorum zengin miyim meşhur muyum mk ??? lafı çarpıtma ne söylemek istediğimi anladın. Fenerbahçe otobüsü kurşunlandı 2 sene konuşuldu, terör o... Devamını Gör