Görüş Bildir
Haberler
Jorge Jesus: "Bol Gollü Bir Maç Diliyorum"

Jorge Jesus: "Bol Gollü Bir Maç Diliyorum"

Enver K.
30.09.2015 - 19:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yarın Beşiktaş'la karşılaşacak Sporting Lizbon'da teknik direktör Jorge Jesus, önceliklerinin Portekiz lig olduğunu belirtti. Jorge Jesus, yarınki maçın da bol gollü olmasını diledi.

Maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Sporting Lizbon Teknik Direktörü Jorge Jesus ve futbolcu William Carvalho basın toplantısı düzenledi. Sakatlıktan yeni kurtulan William Carvalho, yeni antrenmanlara başladığını kaydederek, 'Yavaş yavaş maç temposunu yakalıyorum. Yarın oynarsam elimden gelenin en iyisini yapacağım.' dedi.

Teknik direktör Jorge Jesus da Beşiktaş'ın tecrübeli oyunlara sahip olduğunu kaydederek, 'Özellikle ileri uçta Sosa ve Gomez gibi çok kaliteli ve tecrübeli oyuncuları var. UEFA Avrupa Ligi’nde yolumuza devam etmek istiyoruz ancak önceliğimiz Portekiz Ligi. Şansımız olduğunu biliyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yarın sahaya çıkıp en iyisini yapacağız. Galibiyet alacağımıza inanıyoruz. Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir takımız. Zor olacak biliyorum. Böyle maçlar UEFA Avrupa Ligi’nde oynayan oyuncular için şans. Ewerton ve William gibi oyunculara da forma şansı gelecek. Bunu iyi kullanmaları lazım. Daha önce Trabzonspor’a karşı oynadım. Fenerbahçe ile yarı final oynadık. İstanbul’da üçüncü maçım olacak Türk takımlara karşı.' şeklinde konuştu. 

Beşiktaş karşısına nasıl bir kadro ile çıkacağı yönündeki soru üzerine tecrübeli teknik adam, önümüzdeki pazar günü Portekiz Ligi'nde zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve buna göre bir kadro ile yarın sahada olacaklarını dile getirdi. Jesus, 'Pazar günü zor bir maçımız var. Bu maçtan sonra Portekiz’e döneceğiz ve yorucu bir yolculuk olacak. Pazar günü ligde oynayacağımız Guimaraes maçı da bizim için önemli. Yarın bu maçları düşünerek bir kadroyu sahaya süreceğim.' diye konuştu.

JESUS’TAN HAKEM DENİZ ÇOBAN YORUMU

Jesus, Kasımpaşa – Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı hatalardan dolayı özür dileyen hakem Deniz Çoban hakkında Portekizli bir gazetecinin sorusu üzerine 'Tabii ki olayla ilgili fazla bilgim yok. Gönül ister ki maç içinde doğru kararlar verilsin. Bir bakıma güzel bir yorum ama o andaki duygularını bilemiyorum o yüzden çok fazla yorum yapamayacağım.' karşılığını verdi.

Quaresma ve teknik direktör Şenol Güneş'le ilgli de Jesus, 'Quaresma’nın iyi bir oyuncu olduğunu ve taraftarlar tarafından sevildiğini biliyorum. Atak futbol oynadığını biliyorum Beşiktaş’ın. Şenol Güneş’le de Trabzonspor’u çalıştırırken karşılaştık. Yarınki karşılaşmada çok gol olmasını ve iyi bir maç olmasını diliyorum.' diyerek sözlerini tamamladı.

Cihan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın