Görüş Bildir
Haberler
Jet Fadıl Açıkladı, Turizmciler Şaştı Kaldı!

Jet Fadıl Açıkladı, Turizmciler Şaştı Kaldı!

Onedio Medya
07.03.2014 - 09:34 Son Güncelleme: 07.03.2014 - 11:32

Jet Fadıl Açıkladı, Turizmciler Şaştı Kaldı!

5 haftada 60 bin kişiye Maldivler tatili sattığını iddia eden Fadıl Akgündüz, turizm sektörünü tedirgin etti. Üst düzey bir turizm temsilcisi, 'Tamamen hayal ürünü böyle satış yapılamaz' dedi.

Türkiye ’den geçen yıl 4 bin kişinin ziyaret ettiği Maldivler’e, Fadıl Akgündüz’ün sahibi olduğu Caprice Gold’un 5 haftada 60 bin kişiye satış yapıldığını iddia etmesi turizm sektörünü şaşırttı. Maldivler’in başkenti Male’nin 250 kilometre kuzeyinde yer alan adada, 180 dönüm olan Caprice Gold Maldives Adası için satış gerçekleştirdiklerini bildiren tanıtımlar yapan Caprice Gold, internet sitesi ve televizyonlardan da 5 haftada 60 bin kişiye tatil satışı yaptıklarını duyurdu. 5 bin kişi gidiyor Bu duyurunun ardından turizm sektörünün üst düzey temsilcilerinden biri ise şu açıklamayı yaptı:

“Maldivlere giden kişi sayısı belli. 60 bin kişi tamamen hayal ürünü diye düşünüyorum. Karışıklıklar öncesi Ukrayna’ya zar zor 70 bin kişiyi gönderirken, Maldivler gibi pahalı bir yere 5 haftada 60 bin kişilik satış yaptık denmesi hiç inandırıcı gelmiyor.”

Geçen yıl Maldivlere 1500 kişi götürdüklerini ifade eden Peninsula Tours Yurtdışı Turlar Müdürü Melike Erol da, Türkiye’den Maldivlere giden toplam kişi sayısının ise 4-5 bin civarında olduğunu belirtti.

Türkiye’den Maldivlere 3 havayolu firması ile seyahat edilebildiğini dile getiren Erol, “Bunlar Türk Hava Yollar (THY), Katar ve Emirates Hayolları. Bu kadar kişiyi götürmeleri için ya kendi havayolu firmalarını kuracaklar, ya da bu havayolu şirketlerinin yaptığı uçuşların tamamını kiralayacaklar” dedi.

Kaynak: http://ekonomi.milliyet.com.tr/jet-fa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0