Görüş Bildir
Haberler
Jermaine Jones : Biraz Göbek Yaptım...

Jermaine Jones : Biraz Göbek Yaptım...

Mustafa Murat ARSLAN
22.03.2014 - 09:58 Son Güncelleme: 22.03.2014 - 12:58

Jermaine Jones : Biraz Göbek Yaptım...

Türk yemeklerinin çok tehlikeli (!) olduğunu söyleyen Jermaine Jones, “O kadar lezzetli ve nefis ki, insan masada frene basmak zorunda kalıyor. Hocam Bilic duymasın, biraz göbek bile yaptım galiba, onun için ekstra çalışıyorum” dedi

Beşiktaş’ın yarım sezon kiraladığı Amerikalı oyuncusu Jermaine Jones, kritik maçlarda kaybettikleri önemli puanlara rağmen şampiyonluk şanslarının sürdüğünü söyledi.

Anadolu Ajansı’na konuşan siyah-beyazlı futbolcunun sözlerinden satır başları şöyle:

Bazı maçlarda yaşadığımız puan kayıpları açıkçası bizim için de büyük sürpriz oldu. En azından Çaykur Rizespor ve Medical Park Antalyaspor maçlarını kazanabilseydik, en yakın rakibimiz Galatasaray’ın 2 puan önüne geçebilecektik.

Kulübümüzün büyüklüğü, hep daha ileriye bakmayı gerektiriyor. Şampiyonluk yolu bizim için hâlâ açık.

Her takımın her takımı yenebileceği, yenemese de çelme takabileceği çok zor bir lig oynuyoruz. Büyük takımsınız diye maça çıkmadan kimse size bedava 3 puan vermiyor.

Fenerbahçe’yi mutlak suretle mağlup etmemiz gerekiyor. Galatasaray maçlarında yaptığımız hataları tekrarlamaz ve Fenerbahçe’yi yenersek, kaderimizi değiştirebiliriz

Çok para harcanan ama çok az gelir olan bir ortamda ve stat inşaatı henüz sürerken, Beşiktaş şampiyon olamasa da bence başarılı demektir. Şampiyonlar Ligi’nde yer alabilmek de bizim için en az şampiyon olmak kadar büyük başarı sayılır.

Yemekleriniz çok tehlikeli! Türk yemekleri o kadar lezzetli ve nefis ki insan masada frene basmak zorunda kalıyor. Hocam Bilic duymasın, biraz göbek bile yaptım galiba, onun için ekstra çalışıyorum.

Hakemler ile alakalı konuşmak centilmence bir tavır değil. Beşiktaş’ı incitmek için kasıtlı olarak hata yaptıklarını düşünmüyorum. Beşiktaş büyüklüğünde bir kulübe kimse zarar veremez.

MİLLİYET

Kaynak: http://www.spor1903.com/jermaine-jone...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın