Görüş Bildir
Haberler
Jennifer Lopez, Kendal Jenner...: Tony Awards'da Yıldız Yağmuru!

Jennifer Lopez, Kendal Jenner...: Tony Awards'da Yıldız Yağmuru!

Makyaj.com
17.06.2015 - 15:36 Son Güncelleme: 17.06.2015 - 15:40

Takvim, 7 Haziran'ı gösterdiğinde, geçtiğimiz Pazar gecesi, yıldızlar Tony Awards gecesi için New York'a yağdı! Broadway Müzikallerinin ödüllendirildiği bu prestijli davetin nabzını tutmak için biz de önlerde yerimizi aldık! Etkinlik için, yıldızlar kırmızı halıda en havalı stillerine büründü, bizse onlardan ilham almak için sabırsızlanıyoruz! Jennifer Lopez'den, Kendall Jenner'a ve Vanessa Hudgens'a davetin en havalı makyajlarını senin için mercek altına aldık!

Tony Awards 2015: Kırmızı Halıyı salladı!

Valentino Couture imzalı elbisesi ile kırmızı halıda görülen Jennifer Lopez koyu tonlardaki yoğun makyajı ve retro bir stille şekillendirilen saçları ile ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Bob kesimi saçlarındaki retro yorum özellikle stilinde en beğendiğimiz dokunuşlardan oldu. Latin bombası peri masallarından çıkma bir prenses gibiydi o gece!

Gigi müzikalinin yıldızı, Vanessa Hudgens ise Naeem Khan imzalı elbisesi ve havalı makyajı ile sahnedeydi! O gece, örgü saçları ve nar çiçeği dudakları Amerikalı yıldızı bahar havasına bürümüştü!

Emily Ratajkowski uzun elbisesi, nude makyajı ve buğulu gözleri ile ön plana çıkarken, Kendall mini somon rengi elbisesi ile flaşları üzerine topladı! Calvin Klein imzalı elbisesi ve açık uzun saçlarıyla Kendall gecenin en havalı stillerinden birini yakaladı!

Lip glosslar ve nude tonlar yine o gece de davetin en gözde makyaj trendlerinden oldu! Stilimize adapte etmek için sabırsızlanıoruz!

Daha fazlası için : makyaj.com

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ezgi nil aytekiz

daha makyaj alamıyoz ya