Görüş Bildir
Haberler
Jeneratör güç hesaplama

Jeneratör güç hesaplama

mahide şahin
31.10.2015 - 17:53

Tesisiniz için nasıl bir jeneratör gerekli?

Apartmanınızda veya tesisinizde ne tip bir jeneratör kullanmalısınız? Hangi jeneratörü kullanarak uzun yıllar boyu sıkıntı çekmezsiniz. Jeneratör güç hesaplama ile ilgili detaylar aşağıdadır.

Son aylarda hiç yaşamadığımız şekilde elektrik kesintilerine maruz kalıyoruz. Özellikle iş yerleri bu durumdan çok şikayetçi. Fakat, herkesin bütçesi de bir jeneratör alarak kesintisiz bir şekilde çalışmaya devam etmeye yetmiyor. Bundan dolayıdır ki; jeneratör temin edebilen büyük firmalar da sıkıntı yaşanmazken diğer iş yerlerinde sıkıntı hat safhada.

Bu konudaki bilgi eksikliği de işin içine eklenince, insanlar iyice ne yapacağını bilemez hale geldi. Biz de bu sıkıntıyı fark ederek doğru bilgiyi sizlere ulaştırmak için konuyu haberleştirdik.

Özellikle küçük iş yerleri ve apartmanlarda ne tür jeneratör kullanılmalı?

En büyük sıkıntıyı çeken yerlerin başında gelen küçük iş yerleri ve apartmanlar için piyasadaki büyük firmaların sattığı jeneratör modelleri çok pahalıya geliyor. 10 işyeri bulunan bir plaza ya da 10 daire bulunan bir apartman için bile çok yüksek fiyatlar isteniyor. Peki bu durumda ne yapılmalı?

Daha çok, apartman, küçük işyerleri, otel, pansiyon gibi tesisler için jeneratör üreten yerli sermayeli bir kuruluş olan İdea Jeneratör yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, apartman ve plaza’da kullanılan elektrikli alet sayısı alınması gereken jeneratörün türünü ve fiyatını direk etkileyen bir unsur. Bundan dolayı kendi web sitelerinde sundukları bir kolaylıktan bahseden İdea Jeneratöryetkilisi şunları söyledi;

“Apartman veya işyerine jeneratör almak isteyen kişiler, sitemizin ana sayfasında sağ üst köşede bulunan jeneratör güç hesaplama uygulamasını kullanarak, binalarında bulunan elektrikli alet bilgilerini girip ihtiyaçları olan jeneratör modelini tespit edebilirler. Ayrıca, çağrı merkezimiz vasıtasıyla bizlere ulaşırlarsa detaylı bilgiyi kendilerine vermekten mutluluk duyarız.”

İdea Jeneratör iletişim bilgileri

Web Sitesi: http://www.ideajenerator.com/

Adres: İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi, Sama Cad.

(12 Yol), No:7 34957 Tuzla – İstanbul

Telefon: 0216 313 42 77 – 78 pbx

E-Posta: info@ideamakina.com.tr

Kaynak: http://www.haberra.com/jenerator-guc-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın