Görüş Bildir
Haberler
Japonlar Transparan Araba Yaptı!

Japonlar Transparan Araba Yaptı!

Fizikist
05.11.2014 - 10:29 Son Güncelleme: 05.11.2014 - 10:40

Japonlar Transparan Araba Yaptı!

Japonların teknoloji konusundaki yatkınlığını ve çalışmalarını tüm dünya kabul etmiş durumda. Yeni ürünlerin birçoğunun ana vatanı olan bu ülkeden yepyeni ve heyecan verici bir teknoloji daha çıktı “Transparan araba”.

Evet yanlış okumadınız Japonlar bunu da yaptı ve bir çok kişinin hayali olan transparan araçların ilk modelini üretti.Transparan araba her ne kadar ilk duyulduğunda akıllarda canlanan görüntüsünden farklı olsa da bu yeni teknoloji birçok kişiyi heyecanlandırmayı başardı.

Trasparan arabayı trasparan yapan özellik ise aracın üretimindeki malzemeler değil içerisinde kullanılan teknoloji. Yani sizler de eğer isterseniz aracınızı trasparan yapabilirsiniz. Nasıl mı? Bu sorunun cevabı oldukça basit. Japonların geliştirdiği bu teknoloji aracınızın içerisine yerleştirilen projektörler, özel aynalar ve kameralarla destekleniyor. Dışarıdaki görüntünün aracın içerisine aktarılması ile de aracın içerisinde trasparan bir hava yansıtılıyor. Yani başka bir deyişle dışarıdan her ne kadar normal bir araç görünümü sergilese de bu teknolojiye sahip araç içerisinden sanki aracın her yeri trasparanmış gibi dışarıyı görebiliyorsunuz.

Susumu Tachi ve Masahiko Inami’nin geliştirdiği trasparan araba teknolojisini özel bir amaca yönelik olmasa da yeni ve oldukça ilginç bir araç kullanım deneyimini bizlere sunuyor. Her araca uyumlu olan bu teknolojinin prototipi ile hazırlanan video ve transparan araba şimdi sizlerle. İyi seyirler…

Kaynak: http://www.fizikist.com/haber-japonla...
İçeriğin Devamı Aşağıda

The Transparent Car

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın