Görüş Bildir
Haberler
İzmit'te Sokak Köpeklerini Zehirleyenler Belediye Personeli Çıktı, Tüm Çalışanlar Açığa Alındı

etiket İzmit'te Sokak Köpeklerini Zehirleyenler Belediye Personeli Çıktı, Tüm Çalışanlar Açığa Alındı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 3 gün önce zehirli iğne ile katledildikleri düşünülen 3 sokak köpeğinin, İzmit Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü ekibi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Veterinerlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli tüm çalışanların açığa alındığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde üç sokak köpeğinin zehirli iğne ile öldürülmesi, kamuoyunda büyük tepki çekmişti.

Suçlarını itiraf ettiler

Suçlarını itiraf ettiler

Polisin yaptığı araştırmada İzmit Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü’nde görevli 4 kişi gözaltına alındı. Görevliler emniyetteki ifadelerinde suçlarını itiraf etti.

Açığa alındıklarını duyurdu

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şu ifadeleri kullandı:

  • Yahya Kaptan Mahallesi’nde gerçekleşen köpek ölümleriyle ilgili olarak açılan soruşturma tamamlanana kadar Veterinerlik İşleri Müdürlüğü tüm çalışanları açığa alınmış olup tüm çalışmalarına ara verilmiştir.

  • Açılan soruşturma neticesinde ihmali bulunan kim varsa gereken her türlü girişim titizlikle yerine getirilecektir.

  • İzmit Belediyesi olarak yaşanan acı olayın derin üzüntüsünü duyuyor, tüm hayvan severlerin acısını en kalbi duygularımızla paylaşıyoruz.İlginizi ÇekebilirOnlarca yavru köpek ölüme terk edildi!

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?
Ne olmuştu?

Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki 3 farklı bölgede, üzerinde iğne olan 3 sokak köpeği vatandaşlar tarafından ölü olarak bulunmuştu. 

Hayvanseverlerin yaptığı ihbar üzerine olay yerine gelen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliğine bağlı ekipler ile Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (KOHAYDER) üyeleri incelemelerde bulunmuş, 3 sokak köpeğinin de üzerinde uyuşturucu iğneler olduğu tespit edilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
73
29
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün onayıyla da dağ keçisi öldürülüyor ülkede. Küfür dağarcığımız yetersiz kalmaya başladı artık.

rcpbyrm

abi çok merak ediyorum neden ya neden ? anana , babana , bacına küfür mü etti bu canlar ? sana bıçak veya silah mı çektiler ? sana ne yaptılar be orospu çocu... Devamını Gör

Sedat Yılmaz

Bunu yapanların veteriner olması korkunç... Belediyelerin veterinerlik bölümlerinden ya da hayvan barınaklarından hiç kimse memnun değil. Bu yerlerdeki sorun... Devamını Gör