Görüş Bildir
Haberler
İzmirli Taraftarlardan AKP'ye Karşı Ortak Bildiri

İzmirli Taraftarlardan AKP'ye Karşı Ortak Bildiri

Yüksel Venedik
08.11.2014 - 15:13 Son Güncelleme: 08.11.2014 - 15:14

İzmirli Taraftarlardan AKP'ye Karşı Ortak Bildiri

İzmir'deki Karşıyaka, Göztepe, Altay, Bucaspor, Altınordu ve İzmirspor taraftarları kentteki stat sıkıntısı ve kente yeni yapılacak 2 stadyumla ilgili tartışmalar ile ilgili ortak bir bildiri yayınladı.

Karşıyaka, Göztepe, Altay, Bucaspor, Altınordu ve İzmirspor taraftarlarının ortak yayınladığı, 'İzmir Tribün Emekçileri' imzalı, 'İzmir sahipsiz mi?' başlıklı bildiride, kentteki takımların 85 yıllık Alsancak Stadı ve altetizm için tasarlanmış 43 yıllık Atatürk Stadı'na mahkum edildiğine dikkat çekildi. Taraftarın ortak açıklamasında, şöyle denildi:

'12 yıllık iktidarında Türkiye'nin dört bir yanına onlarca stat yapıp İzmir'i görmezden gelen de, 10 yıldır kentin belediye başkanlığını yapıp stat kazandırmayan, tam 2 stadyum yapılacakken ortaya çıkıp itiraz eden de, spora duyarsız kalan iş adamları da bizim için bir. İster 'Dava açıldı, ruhsat verilmedi' diyerek kazma vurmayan iktidar, ister sürekli yokuş yapan muhalefet. İster Gürsel Aksel'e ister Uzundere'ye, ister Yalı'ya ister Çiğli'ye yepyeni statlarımızı istiyoruz. Alsancak ve Atatürk Stadı'nın modernleştirilmesini istiyoruz.'

Kaynak: http://haber.sol.org.tr/spor/izmirli-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın