Görüş Bildir
Haberler
İzmir, Soma Gibi Sessiz!

İzmir, Soma Gibi Sessiz!

Fatih
06.08.2014 - 23:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmir, Soma Gibi Sessiz!

Galatasaray ile Atletico Madrid geliri Soma'ya bağışlanacak maçta karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma golsüz sona erdi.  

Soma'daki faciada hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım amacıyla oynanan hazırlık maçında Galatasaray ile İspanya Ligi şampiyonu Atletico Madrid karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan zorlu mücadelede gol çıkmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

PRANDELLI VE SIMEONE'NİN 11'LERİ

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli maça Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Hamit, Selçuk, Bruma, Olcan, Burak 11'i ile başladı.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ise Moya; Juanfran, Godin, Miranda, Siqueira; Mario, Tiago; Gabi, Arda, Koke; Mandzukic ile Galatasaray karşısında çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında hem Galatasaray hem de Atletico Madrid zaman zaman rakip kalelerde gol pozisyonu üretmeye çalıştı. İki takım istekli görünmesine rağmen, pozsiyon üretmekte ciddi zorlu çekti. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısında gol çıkmayınca soyunma odasına eşitlikle gidildi.

ARDA VE BRUMA ÖNE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına Atletico Madrid daha istekli başladı. Özellikle İspanyol ekibinde forma giyen eski sarı-kırmızılı futbolcu Arda Turan, etkili oyunuyla dikkat çekti. Galatasaray kalesine yüklenmeye çalışan Atletico Madrid sarı-kırmızılı savunmaya zaman zaman zor anlar yaşattı.

Hızlı toplarla ile ileri çıkmaya çalışan Galatasaray etkili atak geliştiremezkez, Bruma hırsı ve oyunu sarı-kırmızılı taraftarların beğenisini kazandı.

ARDA GOLÜ ATTI, BAYRAK KALKTI,

Atletico Madrid'in baskılı olduğu ikinci yarının 56. dakikasında. Mario Suarez'in şutunda topu Fernando Muslera çıkardı. Dönen topu kafayla tamamlayan Arda'nın vuruşu Selçuk'a çarparak ağlarla buluştu ancak bu gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı.

Bu pozisyonun ardından Galaatsaray'ın kalecisi Fernando Muslera, eski sarı-kırmızılı futbolcu Arda Turan'a şaka amacıyla tekme attı. Arda Turan da gülerek Galatasaray ceza sahasından uzaklaştı.

GALATASARAY'DA OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ

Kenardan oyuncuların sık sık uyarılarda bulunan Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli ikinci yarıda oyuncu değişiklikleri yaptı. Emre Çolak, Umut Bulut, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat ve Hakan Balta oyuna dahil olurken; Hamit Altıntop, Bruma, Olcan Adın, Burak Yılmaz ve Aurelien Chedjou oyundan çıktı. Oyuna sonradan giren isimler de skoru değiştiremeyince mücadele golszü sona erdi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0