Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Seyyar Satıcının Darp Ettiği Suriyeli Hasan: 'Ben O Adamı Bağışladım'

etiket İzmir'de Seyyar Satıcının Darp Ettiği Suriyeli Hasan: 'Ben O Adamı Bağışladım'

ATKN
12.03.2016 - 22:04 Son Güncelleme: 13.03.2016 - 18:10

İzmir'de bir seyyar satıcının darp ettiği 6 yaşındaki Suriyeli Hasan, kendisini darp eden seyyar satıcıyı bağışladığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan'a bisiklet hediye etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Cuma günü bir seyyar satıcı tarafından darp edilen çocuğun Suriyeli Hasan Hantumani olduğunu ve ailesiyle kaldığı evi tespit etti. Annesiyle ifadesi alınmak üzere polis ekiplerince Çocuk Şubesine götürülen Hasan, işlemlerinin ardından yine ekiplerce evine getirildi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Hasan'ın korktuğu için ailesinden olayı gizlediğini, emniyet ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ekiplerinin çalışmaları sonrasında tespit edildiğini anlatarak şunları kaydetti:

'Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla ailemize geçmiş olsun duygularını ve selamlarını getirdik, aynı zamanda da Sayın Cumhurbaşkanımız adına birbisikleti Hasan'a ve ailesine teslim ettik. Hasan, bu bisiklete güvenli bir şekilde binecek. Ailemize de tüm ailelere yaptığımız gibi dikkatimizi ve ilgimizi göstermeye devam edeceğiz.'

'O adamı bağışladım'

'O adamı bağışladım'

Suriyeli Hasan da orada mendil sattığını ve motosiklete dokunduğu için darp edildiğini ifade ederek 'Çok korktum, kimseye bir şey anlatmadım. Bana hediye gönderdiği için Cumhurbaşkanı'na teşekkür ederim. Ben, o adamı bağışladım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis ekiplerinin evlerine gelerek olayın görüntüleri gösterene kadar Hasan'ın kendilerine hiçbir şey anlatmadığını ve durumdan haberdar olmadıklarını aktaran anne, 'O adamın da bizimki gibi çocukları vardır. Allah, o adamı ıslah etsin, çocukları var diye bir şey demedim, onu bağışladım. Devlet onu bağışlarsa devlete de teşekkür ederim' diye konuştu.

Seyyar satıcı olduğu öğrenilen bir kişinin, arkasından koşarak yakaladığı Suriyeli Hasan'ı havaya kaldırarak yere çarpması bir güvenlik kamerasıyla görüntülenmişti.

Hasan'ı darp eden ve polis tarafından olayın olduğu günün akşamı gözaltına alınan Musa D., 'kasten yaralama' suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
480
381
179
26
26
24
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Olayı şu açıdan bakalım birde. Çocuk adamın şapkasına vurup düşürüyor ve muhtemelen kel olmasıyla dalga geçiyor. Ve bir varsayım daha bunu defalarca yapmış o... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ulan bunları almayın ülkeye hiçbir ülke almıyor Türkiye alıyo bombalar patladığında bu Mülteciler sövenler nerde ha adam doğrumu yapmış orası ayrı ama Mültec... Devamını Gör

Arda Doğan

yüzüne bakmamamız (sana göre bir tabir o da), adamın tekinin o çocuğu tutup yere fırlatmasına tepki göstermemize engel değil. bizden para dilendiklerinde çık... Devamını Gör

Aytek Muhtemel

evladım sana o bisikleti alanlar senin vatanındaki bu savaşta parmağı olanlardan, ilerde bunun farkına varırsın umarım.

Ahmet Ziya Boz

Neyin kafası?Suriye'de savaş çıkartacak kadar zalim ama Suriyelileri alacak kadar merhametli.