Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Pompalı Tüfek Dehşeti

İzmir'de Pompalı Tüfek Dehşeti

Onedio Medya
09.02.2014 - 13:28 Son Güncelleme: 09.02.2014 - 13:35

İzmir'de Pompalı Tüfek Dehşeti

İzmir'de, kar maskesi giyip bir elinde tabanca diğer elinde pompalı tüfekle etrafa ateş açan şahsın yaşattığı korku dolu anlar görüntülere yansıdı. Ekipler tarafından gözaltına alınan K.G. isimli şahsın ifadesinde, 'kimseyle sorunu olmadığı ve kafasına estiği için böyle bir girişimde bulunduğunu söylediği' belirtildi.

Olay, İzmir'in Bornova ilçesindeki Küçükpark'ta meydana geldi. Alkollü olduğu öğrenilen K.G. (40), kar maskesi takıp askeri kamuflaj giyerek bir elinde tabanca bir elinde pompalı tüfekle kafelerin yoğun olduğu sokağa geldi. K.G., sokakta pompalı tüfekle havaya 3 el ateş ederek korku dolu anlara neden oldu. Vatandaşlar tarafından cep telefonları tarafından görüntülenen olayda yaşanan panik nedeniyle kafelerin boşaltıldığı görüldü. Görüntülerde şahsın, 'Hareket edeni vururum' diye bağırdığı duyuldu.

Olayın olduğu sokak üzerinde bulunan bir kafede garson olarak çalışan bir görgü tanığı olay anını şu sözlerle anlattı: 'Birden bir bağrışma sesi duyduk. Korkudan dışarı çıkamadık. Adamın birinin bir elinde silah bir elinde tüfek vardı. Çok tehlikeli görünüyordu. O sırada ast subay olduğunu söyleyen sivil giyimli bir vatandaş, şahsın üzerine atladı ve yere düşürdü. Diğer vatandaşların yardımı ile şahıs etkisiz hale getirildi. Sonra ekipler gelip şahsı götürdüler.''KİMSEYLE SORUNUM YOK'

Psikolojik sorunları bulunduğu ve alkollü olduğu ileri sürülen K.G.'nin, gözaltında verdiği ilk ifadesinde 'kimseyle bir sorunu olmadığı sadece kafasına estiği için böyle bir olayı yaptığını' söylediği öğrenildi.

K.G. hakkında yasal işlemlerin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Yasam/2014/02...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İŞTE O ANLAR

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0