Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Zevkten 4 Köşe Olacağınız 10 Kısa Anime Dizi

İzlerken Zevkten 4 Köşe Olacağınız 10 Kısa Anime Dizi

Kuşbeyn R.
26.04.2017 - 13:24

1. One Punch Man

Ablan star bebeğim!! edasındaki bu serinin 2017 yılında devamının geleceği dedikoduları dolaşmaktadır. neden önce bunu söyledim çünkü izledikten sonra yana yana 'yokmu bunun devamı' diyeceksiniz. Saitama kel mi kel bir o kadarda aklı havada birisidir. Genos savaşırken neredeyse ölmek üzeredir ve saitama onu kurtarır. Genos saitam nın öğrencisi olmak ister. dünyada kahramanların ve canavarların kol gezdiği sıralarda popüler olan kahramanların bile ümüğünü sıkacak canavarları yenen Saitama, kimsenin tanımadığı ve sırf hobi olsun diye kahramanlık yapmaktadır. her bölümde hem gülmekten kırılıp geçicek hemde 'ulan bi yumrukta şu kapıyı kırabilir miyim' diye söylenip kapı ile göz göze geleceksiniz. Eğer anime seviyor ve hala izlemediyseniz listenin  devamını yavaşça kenara bırakıp hemen başlayın. bitince geri dönersiniz buraya.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Tengen Toppa Gurren Lagann

listemizde zirveyi paylaşan bu anime 2007 yılında yayına giren bu anime mistik bir gelecekte yer altına hapsolmuş insanların yıldızlar, galaksiler hatta boyutlar arası macerasını konu almaktadır. Jeeha köyünde yaşayan Simon köyün en delikanlı kazıcısıdır. Bir gün gün yüzüne çıkmaması için saklanmış olan garip bir mini spiral anahtar bulur. Köyün yağız delikanlısı Kamina ile köyden kaçıp özgür olma deneyimleri ile başlayan, ve sonunda tüm insanlığı yeraltından yıldızların ötesine taşıyan maceranın kapıları da bu mini spiral anahtarla açılmış olur. Her bölümünü zevkle izleyeceğiniz bu serinin hemen hemen hiçbir bölümünde aksiyon macera aşk ve bunlar gibi birçok şeyi bulabileceksiniz.

3. Hunter x Hunter

1999 yağımı olan Hunter x Hunnter, büyü ve mistik ve tuhaf yaratıkların olduğu animeleri sevenler için çok güzel bir kısa anime serisidir. Babası efsanevi bir avcı olan Gon, ailesini terkederek hem dünyayı tanımak hemde babası gibi avcı olmak maceralara yelken açmıştır. Daha ilk bölümünden itibaren Gon minnoş kişiliği ile kabinizde kelebekler uçurtacak son bölüme kadar hadi Gon gambare!! dedirtecektir.

4. Senyuu

Dünyamız ve iblisler dünyasının kapıları açılır. Bin yıl önce Kureashion tarafından mühürlenmiş iblis kral Rukimedesu'nun kapısının yeniden kapanması için,  Kureashion'ın torunları göreve çağırılır. kahraman saray savaşçısı Rosu'nun eşlik ettiği kahramanımız Aruba da bu soydan geldiğine inanılan 75 kişiden 45. sırada olanıdır. Daha ilk bölümden kahkahalara boğulacağınız bu anime herhangi bir türe dahil edilmeksizin çerezlik niyetine defalarca izlenebilir.

5. Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Devlerden korumak için yüksek duvarlar arkasında yaşayan insanoğlunun nesli tükenmek üzeredir. Sadece bir avuç insan kalmıştır. Kahramanımız Eren ve süt kardeşi Mikasa 100 yıldır devlerin geçemediği kale duvarlarının yıkılması ve ailelerinin bu dev saldırıları sonucu ölmesi üzerine devlerle savaşmak üzere eğitilen özel bir birime katılırlar. Eren devlerin ailesini öldürmesinden sonra tüm devleri öldüreceğine and içmiştir. ancak olaylar onun istediği gibi gelişmez. Erenin geçmişi onu çok özel kılan yetenekler bahşetmiştir ona. hala dizinin devam edeceğine dair söylentiler olsa da yarım kalmış bu dizinin devamının olup olmayacağı meçhuldür.

6. Mushishi

Dünyada sadece insanların değil aynı zamanda Mushi adı verilen varlıklarında yaşadığı bir dünyadır. Mushisi olan kahramanımız Ginko, mushiler ile uğraşmakta, insanlara musallat olan mushilerin yarattığı sorunların ortadan kalkması için uğraşmaktadır. Gezgin olan Ginko'nun her bölümde yaşadığı farklı maceralar sizi farklı dünyalara götürecek, çaydanlığınıza bile farklı bir gözle bakmanızı sağlayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Tora Dora

Romantik komedi olan bu anime, lise aşklarınızı hatırlatıcak size. Ryuji çok tatlı yemek konusunda tam bir Jamie Oliver'dır. Aisaka ise okulun başbelası, lakabı cep kaplanı olan tatlın minnoş minyon ama bir o kadarda vahşi bir kızdır. Seri aynı zamanda Kaplan ve Ejderha olarakda bilinmektedir. Ryuji, Aisakanın en yakın arkadaşına, Aisaka da Ryujnin en yakın arkadaşına yanıktır. İkisi de birbirine yardımcı olmaya çalışırken çok deişik bir yola girecek, ve sizi çok şaşırtacaklar. bu tatlı lise macerasını yeşilçam tatlılığında izleyeceksiniz.

8. KILL la KILL

Ryuko Matoi, babasının öldüren katilin geride bıraktığı kılıç büyüklüğünde bir makasın yarısı ile babasının katilini bulmak için ola çıkar. Sürdüğü izler onu  Satsuki ve konseyin egemenliğinde olan Honnouji Akademisi'ne kadar götürür. ilk çarpışmasında yenilen Ryuko evlerinin harabelerinde saklanırken hiç bilmediği ve evlerinin altında bulunana gizli bir hangara düşerek burada Senketsu ile karşılaşır. bir denizci üniforması olan Senketsu sayesinde Honnouji Akademisini tarumar etmeye başlayan Ryuko aslında çok gizli olan bir planı açığa çıkarır ve insanlığı kurtarma amacı taşıyan bir görev üstlenir farkında olmadan. 

gerçekleri öğrenmek için çıktığı yolda, bazen sendelese de her zaman ayağa kalkan Ryuko ve Senketsunun macerası, biraz fantastik biraz hüzünlü ve kesinlikle heycan doludur. İZLEYİN!

9. Noragami

Tanrılar unutulunca yok olurlar. Yato yolda görsen ciddiye almayacaın bir tip gibi gözüksede aslında bir felaket tanrısıdır. Ve felaket tanrılarını herkes hatırlamaz. Yato hatırlanmak yok olmamak için '50 kuruş ver tırrek' ucuzluğunda insnalara yardım etmektedir. bu dünya ve öbür dünya arasında sıkışmı ruhlarla savaşmakta, gah insanların dolandırıcılarını bulup gah başka tanrılarla iletişime geçmektedir. Hiyori ise birgün talihsiz bir olay sonucu sorununu çözmek için Yato'yı arar. zevkle izleyeceğiniz Noragami, sizi fantastik dünyalar içerisine sürükleyecek harika bir animedir.

10. Neon Genesis Evangelion

Shinji yıllardır babasından ayrı yaşamaktadır ve birden Oğlunu Tokyo-3 şehrine çağırır. Şehre ayak basar basmaz bir Angel'in saldırısına uğrarlar. Shinji daha ne olup bitiiğini anlamadan devasa bir mecha ya bindirilir ve savaşması istenir. Artık Shinji için asla hiçbirşey eskiisi gibi olmayacaktır. Seriyi izledikten sonra mutlaka filmlerinide izleyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın