Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Sizi Okul Yıllarınıza Işınlayacak Lise Sıralarında Geçen 12 Dizi

İzlerken Sizi Okul Yıllarınıza Işınlayacak Lise Sıralarında Geçen 12 Dizi

Lisa Campton
18.03.2021 - 21:00

Lise yılları insan ömrünün en güzel ve en eğlenceli zaman dilimlerinden biri kuşkusuz. Çoğu zaman o günlere özlemle bakıyoruz. İşte o özleminizi az da olsa giderecek diziler...😍

Dizi açıklamaları beyazperde.com'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Inbetweeners / 2008 - 2010

1. The Inbetweeners / 2008 - 2010

IMDb: 8,4

İngiltere'de E4 kanalında yayınlanan ve 4 sezondur devam eden BAFTA ödüllü dizi; kafayı kızlarla bozmuş 4 lise öğrencisi kafadarın eğlenceli maceralarını anlatıyor. 

Bu eğlenceli kafadarları çok seveceksiniz!

2. Gossip Girl / 2007 - 2012

2. Gossip Girl / 2007 - 2012

IMDb: 7,4

Televizyon ekranlarının en dedikodulu yabancı dizilerinden olan Gossip Girl, The O.C., One Tree Hill gibi fenomene dönüşen gençlik dramalarından sonra, en hızlı yükselen yapımlardan biri oldu. Zira sırtını The .O.C’nin de yapımcısı olan Josh Schwartz’a dayanan dizi, Cecily von Ziegesar'ın çok satan kitap serisinden uyarlandı. NewYork'un yukarı yakasında yaşayan, doğuştan şanslı bir grup lise öğrencisinin lüks hayatlarını, aşklarını, ayrlıklarını dedikoducu bir blog üzerinden aktaran dizi, anlattığı hikayeler kadar, dizide kulanılan kıyafetler ve aksesuarlarla da dikkat çekiyor, adeta kendi modasını yaratıyor.

3. My Mad Fat Diary / 2013 - 2015

3. My Mad Fat Diary / 2013 - 2015

IMDb: 8,4

Kilolarıyla başı dertte olan Rae yeni bir okula transfer olur. İlk başta yeni ortama adapte olamasa da sonrasında kendisine yepyeni arkadaşlar bulur. Şahane maceraların kapıları artık onlar için açılmıştır.

4. Awkward. / 2011 - 2016

4. Awkward. / 2011 - 2016

IMDb: 7,5

Okulun görünmez kızı Jenna, yaz kampında okulun en popüler çocuğu Matty ile beraber olur. Matty bu durumdan kimsenin haberinin olmamasını istediğinde, zaten kendine güveni az olan ve ebeveynleriyle de sorun yaşayan Jenna'nın tek dostu yine yazdığı blogu olur. Bir akşam eve döndüğünde, isimsiz bir mektup bulan Jenna, bir takım tesadüfler sonucu başına gelen talihsizlikler serisininin, ailesi ve arkadaşları tarafından intihar olarak algılanmasının önüne geçemez ve başıma daha kötü ne gelebilir diye düşünürek okuldaki bir oyuna katılır..

5. Glee / 2009 - 2015

5. Glee / 2009 - 2015

IMDb: 6,7

Glee müzikal kavramına yeni bir soluk getiren ve akımın öncülüğünü yapan dizi oldu. Bir lisede kurulan müzik kulübüne katılan öğrenciler, onları çalıştıran hocaları ve tamamen karşı saftakiler arasındaki çekişmenin anlatıldığı hikayede, seçilen sevilen şarkıların uyarlanmasıyla kulakların pası da siliniyor. Birbirinden orijinal karakterlerin yer aldığı Glee Club, katılan herkesin hayatında unutulmaz anlar yaşayacakları bir yer haline gelecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk 101 / 2020 -

IMDb: 7,5

Dışlanmış bir grup genç, vazgeçmek istemedikleri öğretmenleri onlarla birlikte kalsın, okulda çalışmaya devam etsin diye, onun aşık olması için el ele verir.

7. Skins / 2007 - 2013

7. Skins / 2007 - 2013

IMDb: 8,2

Bir grup aykırı öğrenci bir araya gelmiştir. Gençliğin beraberinde getirdiği heyecanları hep birlikte yaşarlar.

8. Élite / 2018 -

8. Élite  / 2018 -

IMDb: 7,6

Elite, ülkenin en seçkin okuluna gitmeye hak kazanan işçi sınıfından üç gencin hikayesini konu ediyor. Las Encinas, İspanya’nın en seçkin okullarından biridir. Ülkede yaşanan bir deprem pek çok okulun yıkılmasına neden olur. Açıkta kalan çocuklar bölgedeki diğer okullara dağıtılmaya başlayınca, işçi sınıfı ailelerden gelen üç çocuk da Las Encinas’a kabul edilir. Gençler başlarda bu durumu büyük bir şans olarak görür. Ancak çok geçmeden yanıldıklarını anlarlar. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan üç genç ile her şeye sahip olan okulun zengin öğrencileri arasında büyük bir çatışma başlar. Sınıf arkadaşlarından birinin ölü bulunması ise ortamı iyice karıştırır. Polis tüm öğrencileri sorgudan geçirir. Peki suçlu ya da suçlular kimdir? La Casa de Papel'in başrol oyuncularından María Pedraza, Miguel Herrán ve Jaime Lorente'yi tekrar bir araya getiren dizinin kadrosunda Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Ester Expósito, Mina El Hammani gibi isimler yer alıyor. Darío Madrona ve Carlos Montero’nun yaratıcısı olduğu dizinin müzikleri ise Lucas Vidal’a ait.

9. The Carrie Diaries / 2013 - 2014

9. The Carrie Diaries / 2013 - 2014

IMDb: 7,0

Sex and The City'nin olgun kadını Carrie Bradshaw o günlere nasıl geldi, hiç merak etmiş miydiniz? Cariee'nin 80'lerin başındaki lise dönemine dönüp; aşk, seks, arkadaşlık ve ilişkiler üzerine ilk sorularını sorduğu, diğer yandan da okulla başa çıkmaya çalıştığı halini izleyeceğiz. Manhattan, çok genç ve çok güzel olan Carrie Bradshaw için keşfedilmesi gereken bir yer, o da zaten buna dünden hazır..

10. Never Have I Ever / 2020 -

10. Never Have I Ever / 2020 -

IMDb: 7,9

Never Have I Ever, ergenlikten yetişkinliğe geçen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Hindistan göçmeni Amerikalı genç bir kız olan Devi, başarılı bir lise ikinci sınıf öğrencisidir. Öfkesine bir türlü hakim olamayan Devi, bu yüzden kendisini sıkıntılı durumlar içinde bulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sex Education / 2019 -

11. Sex Education / 2019 -

IMDb: 8,3

Oldukça içine kapanık bir çocuk olan Otis, okulun ezik denilen tiplerindendir. Seks terapisti olan anne ve babası sayesinde seks konusunda oldukça bilgili olan Otis, bu bilgiyi okulun sıradışı kızı Maeve'in teklifi ile değerlendirmeye başlar. O artık, liseli gençlerin gelip dert yandığı ve sorunlarını çözdüğü bir terapisttir. Peki ya Otis'in sorunlarını kim çözecek?

12. 13 Reasons Why / 2017 - 2020

12. 13 Reasons Why / 2017 - 2020

IMDb: 7,6

Jay Asher'ın aynı adlı kitabından uyarlanan 13 Reasons Why? lise çağındaki bir gencin, bir gün okuldan eve döndüğünde odasında bulduğu gizemli bir kutudan çıkan kaseti dinlemesi üzerine yaşananları anlatıyor. Clay, kasette iki hafta önce intihar eden hoşlandığı kızın sesini duyunca, kayda kulak kesilir. Hannah ise kayıtta, hayatına son verme kararını almasının 13 sebebini anlatmaktadır.

Önerileri aldık. Peki izlerken ne yiyeceğiz? Sen de film - dizi keyfini Ruffles ile taçlandır, ekran başında olduğun her andan keyif al.

Önerileri aldık. Peki izlerken ne yiyeceğiz? Sen de film - dizi keyfini Ruffles ile taçlandır, ekran başında olduğun her andan keyif al.

Aç bi’ film Ruffles’la dalgana bak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
14
4
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?