Görüş Bildir
Haberler
En İyi Kore Dizileri! Birbirinden Harika 16 En İyi Kore Dizisi

etiket En İyi Kore Dizileri! Birbirinden Harika 16 En İyi Kore Dizisi

Kore dizileri ülkemizde fazlasıyla popüler. Pek çoğumuz da severek izliyor. Durum böyle olunca ben de sizler için en iyi Kore dizileri hakkında bir araştırma yaptım ve bir liste oluşturdum. En güzel Kore dizilerinin yer aldığı bu listemizi umarım beğenirsiniz. Romantik komedi, suç, gerilim, macera ve aşk... Hepsi burada :)

Kore dizi önerileri veya en çok izlenenen Kore dizilerini arıyorsanız doğru adrestesiniz. 

Hadi gelin hep birlikte izlenmesi gereken Kore dizilerini sırasıyla inceleyelim :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.EMPRESS Kİ (İMPARATORİÇE Kİ)

1.EMPRESS Kİ (İMPARATORİÇE Kİ)

Dizi, Cengiz Han'ın kurduğu Yuan Hanedanlığına 37 yıl hükümranlık eden 'Demir Leydi' İmparatoriçe Ki ile ilgilidir. Goryeo, Kore'de doğan fakat Yuan İmparatorluğunda yaşayan ve imparatoriçe mevkisine yükselen, İmparatoriçe Ki'nin sevgisini ve mücadelesini anlatıyor.  :)

  • Tür: Tarihi, Siyasi, Romantik, Melodram

  • Oyuncular: Ju Jin-Mo, Ha Ji-Won, Ji Chang-Wook

  • Bölüm Sayısı: 51

2.FAITH

2.FAITH

Goryeo Hanedanlığı (918-1392) Şuanki Kore'den yaklaşık 600 yıl önce aynı topraklarda yaşamış bir devlettir.  Eski Kralı devirip, Tahta çıkmak için sürgünde yıllarca bekleyen Kralın ülkeye dönmesi, Saraya yerleşip Hanedanlığını kurması, halka ve ülkeye kendini kanıtlama mücadele sürecini konu ediyor Faith. Bir tarih dizisi, ama yalnızca tarih değil... Dokunaklı bir Aşk dizisi. Bu tutkulu Aşkın kahramanları... 1300lü yıllardan Goryeo Hanedanlığının komutanı Choi Young ile 2012 Kore'sinden Dr. Yoo Eun Soo...

  • Tür: Romantik, Fantastik, Tarih, Aksiyon

  • Oyuncular: Lee Min-Ho, Kim Hee-Sun, Ryu Duk-Hwan, Park Se-Young, Yoo Oh-Sung, Shin Eun-Jung, Sung-Hoon, Lee Philip

  • Bölüm Sayısı: 24

3.LOVE RAİN (AŞK YAĞMURU)

3.LOVE RAİN (AŞK YAĞMURU)

LOVE RAİN adından da anlaşılacağı gibi içinde bol bol yağmur ve aşk barındıran bir dizi. Buram buram yağmur ve aşk kokuyor. İki neslin aşkını anlatan, 70'li yıllarda günümüz aşklarının arasında ki farkları gözler önüne seren bir melodram.. 1970'li yılların o kıyafetleri,saf aşkları,utangaçlığı ve o dönemin Güney Koresi güzel bir şekilde resmedilmiştir. Jang Geun Suk ve Im Yoon Ah ikişer karakter canlandırmışlardır bu dizide. :)

  • Tür: Romantik, Melodram

  • Oyuncular: Jang Geun Suk, Im Yoon Ah

  • Bölüm Sayısı: 20

4.CITY HUNTER (ŞEHİR AVCISI)

4.CITY HUNTER (ŞEHİR AVCISI)

 Lee Yoon Sung (Lee Min Ho) henüz bir aylıkken ölen babasının en yakın arkadaşı tarafından kaçırılır ve babasıyla birlikte ölen 20 askerin intikamını almak için eğitilir.. 17 yaşındayken tüm bunları öğrenir ve bambaşka bir insan olmak üzere kendini geliştirir. Yıllar sonra mükemmel kariyeriyle ile Seul’e dönen Yoon Sung uzman olarak Choong Wa Dae’de çalışmaya başlar fakat asıl görevi çeşitli yasadışı suçlara da bulaşmış olan 5 kişiden babasının ve Nampo Limanı’nda ölen askerlerin intikamını almaktır. Aksiyon dolu mükemmel bir polisiye kore dizisi olan City Hunter kore dizisini mutlaka izlemelisiniz.

  • Tür: Gerilim, Aksiyon, Romantik

  • Oyuncular: Lee Min-Ho, Park Min-Young, Lee Joon-Hyuk, Kim Sang-Joong

  • Bölüm Sayısı: 20

5.HEALER (ŞİFACI)

5.HEALER (ŞİFACI)

Kim Moon-Ho (Yoo Ji-Tae) büyük bir yayın şirketinde popüler bir muhabirdir. Bir gün geçmişte yaşanan bir davanın gerçek yüzünü öğrenir. Bilerek dava ile alakalı insanlara yaklaşır ve onlara yardımcı olur. Bunları yaparken, o doğruluk ve inançları ile mücadele eder. Bu arada, Kim Moon-Ho'ye internet muhabiri Chae Young-Shin (Park Min-Young) ve aynı zamanda 'Healer' olarakta bilinen Seo Jung-Hoo (Ji Chang-Wook) bu davayı çözmede yardımcı olur.

  • Tür: Romantik, Komedi, Aksiyon

  • Oyuncular: Ji Chang-Wook, Yoo Ji-Tae, Park Min-Young

  • Bölüm Sayısı: 20

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.OH MY VENUS

6.OH MY VENUS

Kim Young Ho(So Ji Sub) dünyaca ünlü kişisel antrönör ve zengin bir aileden gelmiş çocukluğunda da sakatlık geçirmiş acı bir geçmişe sahip bir adamdır .Kang Joo Eun (Shin Min Ah) ise bir zamanlar güzelliğiyle baş döndüren biriyken avukat olmuş ve kilo alarak eski cazibesini ve güzelliğini yitirmiş bir kadındır ve bu yüzden sevgilisi tarafından terk edilmiştir.Bir gün bu iki insanın yolları kesişir ve gelişen olaylar sonucunda Kim Young Ho, Kang Joo Eun'un kişisel antrenörü olur.Bu sırada birbirlerine aşık olacaklardır.

  • Tür: Romantik, Komedi

  • Oyuncular: So Ji-Sub, Shin Min-A, Jung Gyu-Woon, Yu In-Young

  • Bölüm Sayısı: 16

7.BEAUTIFUL MAN / PRETTY MAN / ERKEK GÜZELİ

7.BEAUTIFUL MAN / PRETTY MAN / ERKEK GÜZELİ

Dokgo Ma-Te (29) bir görenin bir daha unutamadığı güzellikte bir yüze sahip ve bu güzelliğini kadınları baştan çıkarmakta kullanarak hırsları peşinde koşan bir adamdır.

Bir gün varlıklı bir ailenin eski gelini olan Hong Yoo Ra ile tanışır. Hong Yoo, Dokgo Ma Te'nin amacını anlar ve ona akıl hocalığı yapmaya başlar.

Dokgo Ma-Te'ye 10 farklı kadını baştan çıkarma görevi verir. Kadınların hepsinin başarılı oldukları bir alan vardır.

Dokgo Ma-Te amacına ulaşmaya çalışırken, kendisine lise yıllarından beri büyük bir aşk besleyen Kim Bo Tong (25) isimli garip kızı hiç hesaba katmamıştır.

Bu garip kız dizi boyunca Dokgo Ma-Te'yi kendine aşık etmeye çalışacak.

  • Tür: Romantik, Komedi, Dram, Aile

  • Oyuncular: Jang Geun Suk, Iu, Han Chae-Young, Lee Jang-Woo

  • Bölüm Sayısı: 16

8.PERSONAL TASTE

8.PERSONAL TASTE

Park Gae-In (Son Ye-Jin), Kore Mimarisinde önemli bir yere sahip olan Sanggojae adında babasının tasarladığı bir evde yaşayan pasaklı, beceriksiz, bakımsız bir kızdır. Annesi 5 yaşındayken öldükten sonra babasının da kendisinden uzak durmasıyla yalnız ve üzücü bir çocukluk geçirmiştir. Sevgilisi, en yakın arkadaşıyla evlenmek için kendisini terk eder ve bunun üzerine yıkılır. Aynı zamanda tasarladığı mobilyaları satamadığı, çevreye borçlandığı için de mali zorluklar çekmeye başlar ve maddi destek olsun diye evinin bir odasını kiraya verir.

Jeon Jin-Ho (Lee Min-Ho) Dam Sanat Galerisi Projesine hazırlanan ve basının ölümünden sonra kendini çalışmaya adayan, başarılı, hırslı bir mimardır. Han Chang-Ryul'un (Kim Ji-Suk) babasının ellerinden aldığı evin acısıyla durmadan çalışır. Bu projeyi kazanması hem mali sıkıntıda olan şirketi için, hem kariyeri için çok önemlidir. Projenin tasarımında önemli rol oynayan Sanggojae'nin mimarisini görebilmek için Park Gae-In'ın evine gider ve odasını kiralar. Aynı evde yaşayabilmek için kendisinin bir Gay zannedilmesine göz yumar. Sevgilisi tarafından terk edildiği için çok üzgün olan Park Gae-In'i teselli eder, ona temizlik yapma, yemek yapma, bakımlı olma, kadın olma konusunda dersler verir. Eğlenceli vakit geçirip birbirlerine destek olduğu zamanlarda ikisi de birbirinden hoşlanır. Park Gae-In, Jeon Jin-Ho'nu Gay zannetmesine rağmen sevgisinden vazgeçemez.

  • Tür: Romantik, Komedi, Dram

  • Oyuncular: Lee Min-Ho, Son Ye-Jin, Kim Ji-Suk, Wang Ji-Hye

  • Bölüm Sayısı: 16

9.SECRET GARDEN

9.SECRET GARDEN

 Kim Joo Won, harika görünüşlü fakat kibirli ve çocukça bir adamdır. Gil Ra IM, gözde aktristlerin kıskandığı vücudu ve güzelliği olan bir dublördür. Bir gün yolları birleşir ve tuhaf bir eve girerler. Evdeki garip bir yaşlı kadın onlara içmeleri için şarap ikram eder. Ertesi gün ikili uyandıklarında, bedenlerinin yer değiştiğini görürler...

  • Tür: Romantik, Melofantazi

  • Oyuncular: Hyun Bin, Ha Ji-Won, Yoon Sang-Hyun, Kim Sa-Rang, Lee Philip

  • Bölüm Sayısı: 20

10.YOU'RE BEAUTİFUL / A.N.JELL

10.YOU'RE BEAUTİFUL / A.N.JELL

Hikaye bir idol grup ve onların yaşamlarını anlatıyor.

Jang Keun Suk bir kenar kasabasından hevesli bir şarkıcıyken bir idol grubunun üyeleri arasına katılan Hwang Tae Kyung'u oynayacak. Park Shin Hye ayrı yumurta ikizlerini oynuyor -biri erkek ve biri kadın. Daha büyük olan erkek kardeşin adı Go Mi Nam ve 

daha genç olan kız kardeşin adı Go Mi Nyeo. 

(Not: Minam ve Minyeo korelilerin yakışıklı ya da güzel sıfatlarını resmi konuşmalarda kullandıkları halidir.) 

Mi Nam zaten meşhur olan üç kişilik bir idol grubuna dördüncü olarak alınır. Ancak, ciddi bir kaza geçirince, Mi Nyeo kardeşinin kimliğini ve yerini almaya zorlanır.O ve grup üyesi Tae Kyung ilk başta çekişme ve didişmelerine rağmen aşk dolu bir ilişki ortaya çıkar.

  • Tür: Romantik, Komedi 

  • Oyuncular: Jang Geun Suk, Park Shin Hye, Jung Yong Hwa, Lee Hong Ki, Yoo Hee Yi

  • Bölüm Sayısı: 16

İçeriğin Devamı Aşağıda

11.THE HEIRS

11.THE HEIRS

Dizi zengin varislerin arkadaşlık ve aşk hayatlarını konu alacak,

varislerin fakir bir aileden gelen Cha Eun Sang'a ( Park Shin Hye ) aşık olmalarının etrafında dönecek.

  • Tür: Romantik, Dram

  • Oyuncular: Park Shin-Hye, Lee Min-Ho, Choi Jin-Hyuk, Kim Woo-Bin, Kang Min-Hyuk, Im Joo-Eun, Kim Ji-Won, Choi Won-Young, Yoon Son-Ha, Kim Sung-Ryung, Krystal, Kang Ha-Neul, Park Hyung-Shik,Kim Mi-Kyung

  • Bölüm Sayısı: 20

12.BOYS OVER FLOWERS (YABAN ÇİÇEĞİ)

12.BOYS OVER FLOWERS (YABAN ÇİÇEĞİ)

Dizide fakir bir kuru temizlemecinin kızı olan ve bir lokantada çalışan Geum Jan Di nin Kore nin en ünlü özel okuluna girmeye hak kazanması ve burada okulun F4 (Çiçek Dörtlü) diye adlandırılan grubuyla yaşadığı olaylar anlatılmaktadır.

F4 grubu Kore nin en zengin ve en ünlü ailelerinin oğullarının oluşturduğu bir gruptur. Sadece okulda değil okul dışında da çok ünlü olan ve korkulan bu grup, okulda kendilerine yapılan en ufak bir yanlış hareketi bile affetmez yapan kişiyi okuldan kaçırana kadar çeşitli eziyetler yaparlar. Özellikle grubun lideri olan Goo Joon Pyo acımasız ve düşüncesiz biridir. Geum Jan Di nin bir arkadaşının grupla ters düşmesi üzerine Jan Di dayanamayarak olaya müdahale eder ve sonrasında F4 ün çeşitli eziyetlerine maruz kalır. Ama pes etmez ve her şeye rağmen okula gelmeye devam eder. Onun bu cesareti karşısında şaşıran F4, onun diğerlerinden farklı biri olduğuna karar verir. F4 ün lideri olan Joon Pyo, Jan Di den hoşlanmaya başlar, bu onun hayatında ilgi duyduğu ilk kızdır. Ancak Jan Di grubun kendi halinde ve sessiz olan üyesi Yun Ji Hoo ya aşık olmuştur.

Bundan sonra Hem Jan Di nin kendi içinde yaşadığı duygusal karışıklık hem de Joon Pyo ve Ji Hoo nun Jan Di yi kazanmak için gösterdiği çaba beşinin de hayatlarının karışmasına neden olur.

Jan Di kimi seçecektir; ilk aşkı Ji Hoon u mu yoksa onun için her şeyi yapmaya hazır Joon Pyo yu mu? 

  • Tür: Romantik, Komedi, Dram

  • Oyuncular: Lee Min-ho, Kim Hyun-Joong, Kim Bum, Kim Joon, Ku Hye-Sun, Kim So-Eun

  • Bölüm Sayısı: 25

13.SASSY GO GO

13.SASSY GO GO

Dizi, lisedeki bir amigo takımındaki öğrencilerin etrafında dönmektedir. Burada, arkadaşlığın ve aşkın yanı sıra rekabeti körükleyen sert bir eğitim vardır. :)

  • Tür: Dram,Komedi, Romantik,Gençlik

  • Oyuncular: Jung Eun-Ji, Lee Won-Geun, Chae Soo-Bin, Ji Soo,  Kim Ji-Suk

  • Bölüm Sayısı: 12

14.MA BOY

14.MA BOY

Geu Rim ( Kim So Hyun) sanat lisesinde okuyan ve pop şarkıcısı olmayı hayal eden bir kızcağızımızdır. Hayranı olduğu ,ünlü şarkıcı Tae Joon ( Min Hoo) da bu okulda okumaktadır. Tae Joon adı İrene olan  bir kızdan hoşlanmaktadır. İrene çok güzel ,kimseyle konuşmayan bir kızdır.Ya da değilmidir yoksa o bir erkek midir evet doğru bildiniz o bir erkek:) İrene yani Hyun Woo (Sun Woong) aslında bir dansçıdır .Gece gündüz dansına çalışıp ünlü olmaya çalışmaktadır ancak amcasının borçlerını ödeyebilmek için kız kılığına girmek zorunda kalmıştır.Ve bu kız halinden kurtulamamaktadır. Geu Rim ve İrene oda arkadaşı olmak zorunda kalırlar.İşte dizimizde bu ikili arasında olan olayları anlatmakta.İzlenmeye değer ,komik bir gençlik dizisi.Tavsiye ederim

  • Tür: Romantik, Komedi, Gençlik

  • Oyuncular: Lee Min-Jung, Kim So-Hyun, Sun Woong, Hong Yoon Hwa, Hye-Ji Kim, Nam Tae-Boo

  • Bölüm Sayısı: 3

15.HYDE JEKYLL AND ME

15.HYDE JEKYLL AND ME

Koo Seo-Jin (Hyun-Bin) iki farklı kişiliğe sahiptir. Kişiliklerinden biri Hyde gibi soğuk diğersi ise Jekyll gibi yumuşaktır. Bir harikalar diyarı tema parkında yöneticidir. Jang Ha-Na (Han Ji-Min) Harikalar Diyarında bir sirkte çalışmaktadır. Koo Seo-Jin sirki Harikalar Diyarı'ndan atmaya çalışır ve Jang Ha-Na kalmak için sirki yeniden düzenler. Bu arada, Jang Ha-Na, Koo Seo-Jin'e aşık olur.

  • Tür: Romantik, Komedi, Dram

  • Oyuncular: Hyun Bin, Han Ji-Min, Sung Joon , Hyeri, Seo Ye-Ji, Han Sang-Jin, Lee Duk-Hwa, Lee Won-Geun, Kwak Hee-Sung, Lee Se-Na, Kim Do-Yun, Shin Eun-Jung

  • Bölüm Sayısı: 20

İçeriğin Devamı Aşağıda

16.BEAUTİFUL GONG SHİM

16.BEAUTİFUL GONG SHİM

Dizi, iki kız kardeş ve iki üvey erkek kardeşin etrafında dönmektedir. Kız kardeşlerden büyük olanı (Seo Hyo-Rim) güzel bir yüze sahip olmakta dâhil her şeye sahiptir ancak küçük kız kardeşinin (Minah) sadece sıcak bir kalbi vardır. Üvey erkek kardeşlerden birisi (Nam Goong-Min) çatı katında yaşamaktadır ve diğer üvey erkek kardeş (On Joo-Wan) ise zengin bir aileye sahiptir.

  • Tür: Romantik, Komedi, Dram

  • Oyuncular: Nam Goong-Min, Minah, On Joo-Wan, Seo Hyo-Rim

  • Bölüm Sayısı: 20

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
931
550
355
219
218
148
143
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?