Görüş Bildir
Haberler
İyiki İndirmişim Diyeceğiniz 8 Android Uygulama

İyiki İndirmişim Diyeceğiniz 8 Android Uygulama

Merhaba bugün sizlere çok kullanışlı 8 android uygulamasını tanıtacağım umarım beğenirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Citymapper

1. Citymapper

'Citymapper' ücretsiz bir şehir rehberidir. En karışık şehirlerde dahi gram yanılmayan başarılı navigasyon Google Maps' e taş çıkartan bir uygulama ! Seyahat etmeyi seven biriyseniz tereddüt etmeden kullanabilirsiniz.

2. Swiftkey

2. Swiftkey

Google Play' de bulabileceğiniz en iyi alternatif klavye ! Çok başarılı sonraki kelime tahmini, akıllı otomatik düzeltme, 800' den fazla emoji ve daha çok fazlasını sizlere sunan 'swiftkey' android üzerinde size hızlı yazma imkanı sunan lider uygulama.

3. Timehop

3. Timehop

Sosyal ağlar artık bir hatıra defteri haline geldi. İnsanlar sosyal ağları ne kadar uzun kullanıyorsa o kadar uzun bir hatıra defterine sahip oluyor.

'Timehop' bu düşünceden yola çıkarak her gün kullanıcıların önceki yıllarda ne yaptığını sesli, yazılı ve resimli içeriklerle hatırlatıyor.

Eğer günlük tutmakla uğraşamam diyor ama günlük tutmak istiyorsanız Timehop'a Facebook ile bağlanmanız yeterli bu sayede uygulama tüm sosyal hesaplarınıza bağlanıp düzenli olarak günlük çıkartacak.

4. IMDb Movies & TV

4. IMDb Movies & TV

Eğer sık sık sinema, dizi vb. seyretmeyis seviyorsanız hemen 'IMDb Movies & TV'  uygulamasını indirin derim.

IMDb sayesinde dünyadaki tüm ülkelerin ve tüm zamanların sinema ve TV filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında ki bilgiler parmağınızın ucunda olacak.

5. Pixlr

5. Pixlr

İşte android için en kolay ve ayrıntılı düzenlemeyi yapabileceğiniz uygulama.

'Pixlr' ile yaratıcılığınızın kilidini açın çünkü bu uygulamayla yapamayacağınız photoshop yok.

Sık sık fotoğraf çekiyor vede bunları paylaşıyorsanız hemen elinize telefonu alın ve Pixlr' ı indirin. Pixlr ınstagram, facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşacağınız fotoğrafları daha güzel hale getirmek için biçilmiş kaftan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Just Eat

6. Just Eat

Gıda israfını engellemek için yapılmış bir uygulama. Özellikle sağlık ve fitness ile ilgilenen arkadaşlarımız için çok yararı olacaktır.

7.

7.

Klimanın kumandası mı kayıp, televizyonun kumandası mı kayıp ya da evinizdeki herhangi bir kızılötesi algılayan cihazı çalıştırmak mı istiyorsunuz. 

O zaman hemen bu uygulamayı indirmelisin çünkü uygulama için gerçekten çok emek sarf edilmiş ve müthiş bir uyumluluk özelliği var. Yaklaşık 8000 çeşit markanın uzaktan kumandası yerine geçebiliyor. Cihazlarınızı tek bir kumandadan kontrol etmek için müthiş bir uygulama.

8. Tinder

8. Tinder

Tinder' a çöpçatanlık uygulaması da diyebiliriz. 'Tinder' lokasyon bazlı çalışan belirli bir bölge içindeki kullanıcıları birbirleri ile rastgele eşleştirip çöpçatanlık yapmalarını sağlayan bir uygulama.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın