Görüş Bildir
Haberler
İWatch'ın Uygulama Simgesi Sızdı

İWatch'ın Uygulama Simgesi Sızdı

Fatih UZUN
15.02.2014 - 17:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

iWatch'ın Uygulama Simgesi Sızdı

Apple'ın sözde giyilebilir teknolojisi iWatch'ı kontrol edecek uygulama sızdı. Watch Utility isimli uygulama simgesi gerçekten iWatch'a ait olabilir.

Teknoloji devi Apple'ın uzun bir süredir giyilebilir bir teknoloji üzerinde çalıştığı ve iWatch isminde olacak bu cihazı yıl sonuna doğru tanıtacağı konuşuluyordu. Apple'ın rakiplerinden Samsung'un da giyilebilir teknolojiye yatırım yapması ve akıllı saat Galaxy Gear'ın popüler olmasından sonra, iWatch'ın tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Geçtiğimiz gün Apple iWatch söylentileri iyice alevlendi ve iWatch'ı yönetecek olan iOS uygulaması sızdırıldı. @framboogle isimli Twitterkullanıcısının paylaşmış olduğu görselde 'Watch Utility' ve iOS 8'de gelmesi beklenen sağlık uygulaması Healtbook'un simgeleri görünüyor.

İlk bakışta 'Beta' sürümünü andıran bu uygulama simgelerinin, iWatch'a ait olup olmadığı konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak Healtbookuygulamasının gerçek olma ihtimali iWatch'a göre daha yüksek. Çünkü Apple'ın iOS 8'de sağlık uygulamalarına daha fazla ağrılık vereceği ve buuygulamanın geliştirildiği raporlanmıştı.

Apple'ın CEO'su Tim Cook'un 2014 yılında büyük planlarımız var sözü akıllara geldiğinde, firmanın hali hazır cihazlarının bir sonraki nesillerinden çok yeni cihazlar ile kullanıcıların karşısına çıkacağı düşünülüyor. BakalımApple, yıl sonuna doğru giyilebilir teknoloji işine girecek mi?

  • Ender Öztürk

  • ShiftDelete

Kaynak: http://shiftdelete.net/iwatchin-uygul...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0