Görüş Bildir
Haberler
İtalya, Hollanda'yı 10 Dakikada Bitirdi

İtalya, Hollanda'yı 10 Dakikada Bitirdi

Fatih
05.09.2014 - 00:02

İtalya, Hollanda'yı 10 Dakikada Bitirdi

Antonio Conte ile yeni bir sayfa açan İtalya, hazırlık maçında Hollanda ile karşı karşıya geldi.

Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt'un Hollanda adına ilk 11'de görev aldığı maçta İtalya, erken bulduğu gollerle rahat kazandı. Hollanda maçın 80 dakikasını 10 kişiyle tamamladı. İtalya'nın başında ilk maçına çıkan Conte de göreve galibiyetle başlamış oldu.

Maçın henüz 3. dakikasında Bonucci'den pası alan Immobile, altı pasa yakın bir noktadan sol ayağla şutunu çekip topu ağlara gönderdi: 1-0

Karşılaşmanın 8. dakikasında sol çaprazdan sert vuran Sneijder'in şutu kaleyi bulmadı. 9. dakikada ise gole giden adamı düşüren Martins Indi, Hollanda'yı sahada 10 kişi bıraktı ve İtalya penaltı kazandı. Atışı kullanan De Rossi, farkı ikiye çıkarttı: 2-0

Skora rağmen baskısını sürdüren İtalya'da 20. dakikada Simeone Zaza'nın şutunu kaleci kurtardı. 36. dakikada De Sciglio'nun sol çaprazdan sert şutunu yine kaleci Cillessen kurtarı. İlk yarı İtalya'nın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

HOLLANDA ÇOK ETKİSİZ

İkinci yarıda da İtalya daha baskılı olan taraftı. Maça 10 kişi devam eden Hollanda ise pozisyon bulmakta zorlandı. 56'da Bonucci'nin yaklaşık 35 metreden şutunu kaleci kurtardı. 60'ta da De Rossi'nin pasında Zaza'nın şutu kalecide kaldı.

Maçın ikinci yarısında iki takımın da oyuncu değişiklikleri nedeniyle oyun sık sık durakladı ve tempo bir hayli düştü. 80. dakikada Pasqual'ın ortasında Destro şutunu çekti ancak sonuç alamadı.

Kalan sürede gol olmadı ve İtalya ilk 10 dakikada bulduğu gollerle maçı 2-0 kazandı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/italya-v...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın