Görüş Bildir
Haberler
İtalya'dan En Çok Hangi Futbolcu Kazanıyor?

İtalya'dan En Çok Hangi Futbolcu Kazanıyor?

Kemal Bal
10.09.2014 - 12:24 Son Güncelleme: 10.09.2014 - 12:51

Roma’nın başarılı orta saha oyuncusu Daniel De Rossi, Serie A’da forma giyen yıldızları geride bırakarak en çok yıllık ücret alan isim oldu.

Serie A’da en çok kazanan futbolcular listesinde ilk sırayı Roma’dan De Rossi alırken, İtalyan orta saha oyuncusu Arjantinli golcüler Gonzalo Higuain ve Carlos Tevez takip etti.

İtalyan Milli oyuncu De Rossi, başkent temsilcisi Roma ile 2012 yılında sözleşme yeniledi. Yeni sözleşmeye göre yıllık 6,5 milyon Euro kazanan Rossi, bir dönem transfer sezonun en gözde isimleri arasında yer almıştı.

Napoli’ye Real Madrid’den gelen Gonzalo Higuain, yıllık 5,5 milyon Euro kazanırken vatandaşı Carlos Tevez, Torino temsilcisi Juventus’tan yıllık 4,5 milyon Euro kazanıyor.

Fiorentina’nın Alman golcüsü Mario Gomez, bu isimleri yıllık 4.25 milyon Euro ile takip ederken, Milan’ın Chelsea’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı İspanyol forvet Fernandp Torres, yıllık 4 milyon Euro kazanacak. Transfer sezonun son gününde Milan’a imza atan Torres, iki sezon Çizme’de kiralık olarak forma giyecek. Torres’i takım arkadaşı Mexes aynı yıllık ücretle takip ediyor.

Juventus’un demirbaşı Gigi Buffon ve Şili’li Arturo Vidal da yıllık 4 milyon Euro kazanarak dolgun maaşlı futbolcular listesinde baş sırayı çekiyor. Oluşan tabloya göre siyah beyazlı ekipte deneyimli isim Andrea Pirlo da yeni sözleşmesindeki maddeye göre 3,8 milyon Euro’luk yıllık kazancı sayesinde takım arkadaşlarına yakından ayak uyduracak

Juventus’un doldurduğu listede Fernando Llorente, Claudio Marchiso ve Giorgio Chiellini, Pirlo’dan 300 bin Euro eksik kazanırken, Milan’ın orta saha oyuncusu Riccardo Montolivo ve golcğ Marco Borriello, yıllık 3,5 milyon Euro’luk kazançları ile Milano temsilcisine büyük bir yük oluşturuyor.

Kaynak: http://www.101gol.com/cizmede-en-cok-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın