Görüş Bildir
Haberler
İsviçre Bu Altcoine Öncelik Vereceğini Açıkladı! İsviçre Ulusal Posta Teşkilatından Dev Hamle!

etiket İsviçre Bu Altcoine Öncelik Vereceğini Açıkladı! İsviçre Ulusal Posta Teşkilatından Dev Hamle!

Kripto piyasası gelişirken aynı zamanda tüm sektörlerde yavaş yavaş adapte oluyor. İsviçre de kripto piyasasına destek veren ülkeler arasında yaptığı yeniliklerle göze çarpıyor. Bu sefer de İsviçre Ulusal Posta Teşkilatı hoş bir yenilikle MATIC'in yatırımcılarını sevindirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsviçre yenilikleri seven bir ülke olduğunu geçmişte de birçok kez kanıtladı. Yenilikleri seven ülke kripto piyasasını da desteklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İsviçre Ulusal Posta Servisi, “İsviçre Kripto Pulu”nu başlatmayı planladığını açıkladı.

Swiss Post'dan devrim niteliğinde hamle

Swiss Post'dan devrim niteliğinde hamle

Her yıl yaklaşık 50 farklı pul çıkaran İsviçre'nin resmi posta servisi Swiss Post yakın zamanda ses getirecek bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre 25 Kasım tarihinde İsviçre pul tarihinde bir dönüm noktasını temsil edecek çok farklı bir pul türünü piyasaya sürecek.

İsviçre Kripto Pulu

İsviçre Kripto Pulu

Yeni çıkarılacak pulun ismi İsviçre Kripto Pulu. İsviçre Ulusal Posta Servisi yeni pulu tanımlarken bu cümleyi yayınladı. “Pulların fiziksel dünyası ile dijital kripto evreni arasındaki boşluğu doldurmasını sağlayacak yeni proje.''

Poligon (MATIC)

Poligon (MATIC)

Bu projede altcoin projelerinden Poligon (MATIC) Blockchain İsviçre Posta Servisi tarafından kullanılacak ve saklanacak. Kripto devi ile yapılan anlaşmanın iki taraf içinde çok yararlı olacağı düşünülüyor.

İsviçre Ulusal Posta Servisi kripto pulunu şöyle açıklıyor:

İsviçre Ulusal Posta Servisi kripto pulunu şöyle açıklıyor:

''İlk bakışta İsviçre Kripto Pulu sıradan herhangi bir pula benziyor. Kendinden yapışkanlı, Matterhorn’u ve ayı mavi bir arka plan üzerinde gösteriyor ve nominal değeri 8,90 frank. Sahipleri diğer pullar gibi posta öğelerini belirtmek için kullanabilirler. Ancak gerçek kripto pulu dijitaldir ve bir dijital koleksiyoncu öğesidir. Her fiziksel İsviçre Kripto Pulu bir Blockchain’de saklanan dijital bir pula erişim sağlar.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aynı zamanda İsviçre Kripto Pulu'nun ne zaman piyasaya sürüleceği de açıklandı. 25 Kasım 2021 tarihinde 175.000 adet olarak piyasaya sürülecek. Piyasaya sürüldükten sonra altcoinin değerinde büyük bir artış olacağı düşünülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın