Görüş Bildir
Haberler
İstiklal Caddesi'nde Yaşanan Patlama Anını Bir de Görgü Tanıklarının Ağzından Dinleyin

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada yaralı arkadaşını Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine getiren Müslim Sepetçi, patlamanın büyük bir şiddetle meydana geldiğini, canlı bombanın kendisini bir grubun içinde patlattığını söyledi. Seyyar satıcı arkadaşı Ferit Babamuradov'u hastaneye getiren ve olay yerinde yaralılara ilk müdahaleyi yapan Sepetçi, yaralılar arasında bir bebek arabası ve 1 çocuk gördüğünü söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başka bir görgü tanığı ise sarı montlu parçalanmış bir ceset gördüğünü söyledi.Hastaneye kaldırılan Ferit Babamuradov'un kardeşi Kıvanç Babamuradov'un sırtından ve bacağından yaralandığını ifade etti. Türkmen olduklarını söyleyen kardeşi, 'olayı duyar duymaz hastaneye koştuk' dedi.

Bir görgü tanığı istiklal Caddesi'nde yürüdüğü sırada arkasında patlama sesi duyduğunu ve yaralılar gördüğü belirtti. Görgü tanığının diğeri ise ölü ve yararlılar olduğunu ve çığlık sesi olduğunu belirterek gözyaşlarına boğuldu.

DHA

Suriye mi olacağız!

Tüm gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1316
268
108
51
19
15
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

"ben dindarım, sen ateist, o komünist, ula bu ülke hepimize yetmiyo mu" işte kadın ne güezl özetlemiş. yıllarca her ağzını açana dinci, ateist, hain, aptal m... Devamını Gör

Yakub Kadri

Son videodaki karadenizli teyze o kadar haklı ki, ülkemizdeki birçok okumuş cahilden akıllı.

Pasif Kullanıcı

Gözden kaçırılmaması gereken iki nokta var:Terörün amacı toplumda korku ve ümitsizlik yaratarak kaos oluşturmaktır.Bu nedenle toplum olarak terörün amacına u... Devamını Gör