Görüş Bildir
Haberler
İşte Donk Gerçeği!

İşte Donk Gerçeği!

Fatih
11.02.2014 - 20:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Donk Gerçeği!

Ortalıklarda gözükmeyen Kasımpaşa'nın Hollandalı oyuncusunun durumunu AMK açıklıyor.

15 Aralık 2013 tarihinde oynanan maçta elindeki topu Almeida’ya atarak müsabakanın tekrarlanmasına neden olan Kasımpaşalı Donk, bu akşam tekrarlanan karşılaşmada ilk 11′de yer almadı. Herkesin merak ettiği ‘Donk nerede?’ sorusunu cevabını AMK açıklıyor… Kasımpaşa’ya sezon başında transfer olan ve gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezleri arasına giren Ryan Donk, 27 Aralık’taki Akhisar maçından bu yana ortalarda yok. Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşmasında çıkardığı olayla gündeme bomba gibi düşen başarılı futbolcu, Hollanda’da sessiz sedasız ameliyat oldu.

Takımla çalışamayan ve sadece düz koşu yapan Donk’un durumu doktorun vereceği kesin raporla belli olacak. Futbol hayatı tehlikede olan Donk’la alakalı gerçek, takım arkadaşlarından bile saklanıyor.

BİLE BİLE Mİ ALINDI?

Donk konusundaki flaş bir iddia ise sezon başında saklı. Öyle ki Kasımpaşa’ya transfer olurken sağlık kontrolünden geçen Donk’un kalbinde sıkıntı olduğu, ancak bunun futbol hayatını etkileyecek bir durum olmadığı anlaşılmış. Hatta Brugge’un da bu nedenle Donk’u gönderdiği öne sürüldü.

ŞOTA AMK’YI DOĞRULADI

İlk olarak AMK’nın duyurduğu haberi doğrulayan Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota ise; kalp ritimlerinde sorun olan Donk’u dinlendirmek amacıyla ilk 11′e almadığını, bu oyuncuya moral vermek amacıyla yedek kadroya aldığını söyledi.

SAFA CAN KONUKSEVER / AMKSPOR

Kaynak: http://amkspor.com/2014/02/11/iste-do...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın